Bilde av tatoveringer

Bella Thornes tatoveringer

Her kan du finne ut alt om Bella Thornes tatovering, se på fotoeksemplene på tatoveringsdesigner, lær om deres betydning, tolkning og historien til utseendet på kroppen til en kjendis.

Bella Thorne tattoo - Bilde

Bella Thornes tatoveringer – alt moroa

Når det gjelder tatoveringer, har Bella Thorne definitivt noe å skryte av. Her og det mystiske tallet “93” på underarmen, og bart på fingeren og hjertet på håndflaten. Som 21 -åring klarte skuespilleren å skaffe nesten et dusin tatoveringer, og det ser ut til at jenta ikke kommer til å stoppe der..

Så det er på tide å finne ut minst de eksisterende Bella Thorne -tatoveringene..

Å utforske alle tatoveringene til den tidligere Disney Channel -stjernen var ikke lett. Tross alt var det nødvendig å beskrive, og veldig små tatoveringer, som kan overses, og store tatoveringer, som er vanskelige å skjule (og enda vanskeligere å glemme).

Nå gjør vi oppmerksom på resultatet av forskningen – en fullstendig beskrivelse av Bella Thornes samling av tatoveringer.

Bella Thorne tatovering - nummer 93

 1. Nummer 93, utført med rødt blekk på underarmen

Thorne fikk denne tatoveringen i 2017. Dette er ikke skuespillerens fødselsår (Bella ble selv født i 1997). 19. januar 1993 ble Bellas søster, Dani Thorne, født. Søstrene er veldig nær hverandre – denne og andre tatoveringer, som vil bli diskutert nedenfor, kan betraktes som en bekreftelse på dette..

Bella Thornes tatovering - ord villkatt

 1. Ordene “vill “og”kattunge “ (“Wild” og “pus”) på venstre og høyre ankel

Denne tatoveringen ble utført av Thorne i 2016. Hun var den femte skuespilleren som ble tatovert av den berømte tatovøren Daniel Winter. Dette er ikke Bellas første “katt” -tatovering (du får se dette senere). Når det gjelder betydningen, så, som skuespilleren selv skrev på Instagram, “er meningen med tatoveringen åpenbar.”.

Bella Thorne tatovering - katt bart

 1. Kattkinnskjegg på pekefingeren på venstre hånd

I samme 2016 resulterte Thornes kjærlighet til temaet “katt” i en annen tatovering (denne gangen på en finger) som skildrer en kattens nese og kinnskjegg. Skuespilleren presenterte en liten tatovering og la ut en selfie der hun holder fingeren i ansiktet, som om hun skulle prøve å overbevise fansen om at hun faktisk har en kattenese..

Bella Thorne tatovering - hjerte på håndflaten

 1. Hjerte i håndflaten (nederst på tommelen)

I 2016 vender Bella Thorne igjen til Daniel Winter for å feste en liten kontur av et hjerte i håndflaten. Hjertet er en paret tatovering. Det samme hjertet prydet håndflaten til Tony Brewer, som på den tiden var skuespillerens faste frisør og makeupartist. På Instagram la skuespilleren ut et felles bilde med Tanya Brewer (nærmere bestemt et felles bilde av håndflatene) og sa at hun var glad for tatoveringen av det lille paret og takket Winter for arbeidet.

Bella Thorne tatovering - hjerte på skulderen

 1. Hjerte på skulderen (under kragebenet)

Nok et “hjerte” Thorne stakk på skulderen, fra siden av brystet, ved siden av fregnen. Denne tatoveringen, som ligger på venstre side av brystet, betyr “lykke” og “aksept”. Daniel Winter ble også forfatter av tatoveringen. “Jeg elsker min nye lille tatovering,” skrev Thorne på Instagram. Så inviterte hun fansen til å besøke Winter’s profil for å se enda mer av arbeidet hans..

Bella Thorne Tattoo - B 2

 1. B2 på håndleddet

Bella Thorne og hennes beste venn Bella Pendergast bestemte seg for å fortsette vennskapet deres (og samtidig at de deler samme navn for to) ved å dekorere håndleddet med bokstaven B med indeks 2. På sin Instagram skrev Bella “B2 med kjærlighet “ledsaget av signatur hashtag” beste venner “.

Bella Thornes tatoveringer - stjerner og en halvmåne

 1. Stjerner og halvmåne på ankelen

En annen tatovering dedikert til Bellas søster er Dani. Denne gangen er vennskapen til søstrene ment å symbolisere en halvmåne med to små stjerner. Dani Thorne har en tvillingplanet med en ring på samme sted..

Bella Thorne tatovering - katt bak øret

 1. Katt bak øret

Dette er Bellas første tatovering og samtidig hennes første “katt” -tatovering. Forfatteren av tatoveringen er den berømte tatoveringsartisten Dr. Wu. Tatoveringen viser en katt som ser lurt på alle som tør å se på henne.

Bella Thornes tatovering - linjer

 1. Linjer på albuen

I 2017 henvendte Thorne seg til Stone for en ekstremt smertefull albue -tatovering. Designet er utformet på en slik måte at linjene og punktene i en sirkel minner noe om solen (spesielt når albuen er bøyd). Hva denne tatoveringen betyr er ukjent. Men tilsynelatende, for Thorn er det ekstremt viktig (eller bare virkelig liker det) – ellers hvorfor tåle slike smerter?

Bella Thornes tatovering - jeg elsker deg

 1.  Jeg kjærlighet deg “ (“Jeg elsker deg”) på skulderen

I 2017 bestemte Bella seg for å dekorere skulderen med uttrykket “I love you”, og gikk jevnt fra skulder til rygg. Thorne bestemte seg for å presentere tatoveringen på Instagram ved hjelp av en selfie. Det topløse bildet viser at ordene, jevnt buet, gjentar formen på skuespillerens bryst. Inskripsjonen er laget langs regnbuen – alle bokstavene har forskjellige farger. Tatoveringen var planlagt som et par til en annen (ikke så søt) inskripsjon som ligger på Thorns kropp nedenfor.

Bella Thorne Tattoo - Bite Me

 1. Bite Meg “ (“Bitt meg”) nesten på baken

Inskripsjonen “Bitt meg” ligger like under livet, i området rundt gluteusmusklen. I motsetning til damprommet “I love you”, er tatoveringen laget med svarte store bokstaver.

Bella Thornes tatovering - hvis den er tapt

 1.  “Hvis tapt, finne tvilling “ (“Hvis tapt, finn tvillingen”) på foten

Et annet par av Bellas tatovering med søsteren (så langt den siste). Ordene er skrevet med store bokstaver på en av Bellas føtter og på (motsatt) en av søsterens. Når søstre legger føttene ved siden av hverandre, plasseres to identiske setninger under hverandre..

Bella Thorne tattoo - øyenbrynstatovering

 1. Tatoverte bryn

En annen (denne gangen ganske kjent) tatovering Thorne laget på … ansiktet. Det handler om tatoverte øyenbryn. I 2016 lysnet skuespilleren ikke bare øyenbrynene med blekk, men dokumenterte også denne (forresten ekstremt smertefulle) prosessen i form av en serie bilder. En serie bilder viser alle stadier – fra påføring av bedøvelseskrem til det endelige resultatet.

Bella Thorne tatovering - blad på armen

 1. Blad på hånden (nærmere albuebøyningen)

Thorn foretrekker å ikke snakke om denne tatoveringen. Imidlertid tror mange at dette ikke er noe mer enn et blad marihuana – tross alt har skuespilleren gjentatte ganger bekjent sin kjærlighet til “ugress”.

Se videoen:

Teksten til artikkelen ble utarbeidet av: annett-anna (Anna)