Bilde av tatoveringer

Betydningen av den indiske tatoveringen

Hva er meningen og meningen med en indisk tatovering

“Indianere” er et generalisert navn på urbefolkningen i Amerika, som ble berømt over hele verden takket være sin særegne kultur, ritualer og karakteristiske elementer i dekorasjonen, og hva som helst Indisk tatovering mening, hadde ikke din personlige tatovering, om selve “indianen” – du bør ikke glemme .. Indianernes stammer eksisterer den dag i dag, de hyller forfedrene sine, hedrer naturens hellige ånder. Den åndelige komponenten, forresten, blant indianerne er grunnlaget for hele deres kultur..

Hellig blant de indiske stammene har alltid vært ansett som dyr, hvis bilde etter deres mening ble vedtatt av deres forfedre, etter døden. I indianerstammer får hver representant et karakteristisk kallenavn, som vanligvis inneholder navnet på et dyr eller et attributt til et bestemt dyr, som symboliserer styrken til hver innbygger..

Om betydningen av en indisk tatovering

Eksempler og betydning av indiske tatoveringer

Indisk tatovering og dens betydning

Indianerne er berømte for sine rituelle tegninger og ornamenter, som de bruker under sjamanistiske ritualer eller ritualer. Men ikke alle tatoveringer av indiske stammer er bisarre symboler knyttet til ånder eller dyr..

Tatoveringen av en indianer, så merkelig det kan høres ut, er utbredt blant indianerne selv. Det er slik at de i indianerstammer bruker et bilde av sitt eget slag på kroppen. Det er også verdt å merke seg at en slik tatovering ikke er tillatt for alle medlemmer av stammen, eller rettere sagt utelukkende for lederne. En vanlig beboer har ikke lov til å bære en tatovering som viser en indianer. Dette skyldes mest sannsynlig et slags spesielt hierarki i stammen og lederens makt, men dette er ikke det vi snakker om..

Hva er det første du tenker på når du leser uttrykket “indisk tatovering”? Mest sannsynlig noe knyttet til ånder, ritualer og magi. Men igjen, overraskende nok, symboliserer den indiske tatoveringen først og fremst kjærlighet. På bakgrunn av dette kan man få inntrykk av at en slik tatovering er mer karakteristisk og egnet for den kvinnelige halvdelen av befolkningen, men dette er ikke tilfelle. Indisk tatovering er like egnet for både menn og kvinner.

Likevel er denne typen tatoveringer mer populær blant menn, siden de er identifisert med kraft og styrke..

Tatoveringer brukes i forskjellige varianter: det kan være hodet til en indianer i profil, som er den vanligste tatoveringen, et mer detaljert portrett, et bilde av en indianer på en hest, i jaktprosessen. Det er mange alternativer, de er alle forskjellige og unike på sin egen måte. Den indiske tatoveringen er et veldig originalt og vakkert bilde som absolutt vil tiltrekke seg oppmerksomhet..

Takket være indianernes karakteristiske hodeplagg, som er laget av fjær og er et slags kjennetegn for hele denne kulturen, blir tatoveringen enda mer attraktiv. En indisk tatovering laget i farger vil være veldig lys og rik.

I tillegg til betydningen av tatoveringen, som råder i stammene og symboliserer kjærlighet, er den indiske tatoveringen et symbol på utholdenhet, styrke og skjønnhet, som sikkert vil passe deg..

Indisk jente i tatovering Tatovering med forelskede indianere Indisk portrett tatovering Indisk tatovering i ansiktet

Du kan se på:

SKETSER AV EN TATTOO INDIAN

FOTO TATTOO INDIAN