Bilde av tatoveringer

Betydningen av en brannmannstatovering

Materialet vil bidra til å finne ut brannmann tatovering mening, vil beskrive tolkningen, betydningen og historien til tegningen i tatoveringen, tilby bilder av ferdige alternativer for gjennomgang. Flere eksempler her:

  • Bilde av en brannmannstatovering
  • Skisser av brannmannstatoveringen

Interessant om betydningen av en brannmannstatovering, mening, tolkning og historien til tegningen

Det er et generelt akseptert faktum at dømte i leirer lever i henhold til sine egne lover for det kriminelle hierarkiet, mens de deler seg inn i visse kaster. For å gjøre forskjellene mellom dem mer åpenbare, slik at man til og med visuelt kan skille en representant for en “klasse” fra en annen, er det vanlig å dekorere kroppen med tatoveringer.

bilde av en brannmannstatovering datert 27.08.2017 nr. 004 -

Tatoveringen i dette tilfellet fungerer som et slags identitetskort, et uutslettelig merke, noe som betyr at fangen tilhører en bestemt rang i fengselssamfunnet (tyv, seks, hane, etc.).

Blant tatoveringene som er merket homofile (passive) er en djevel på kne som kler av seg en kvinne, en fiolin med en bue og selvfølgelig en stoker (eller en ovnstoker). Dens direkte formål er baken til de som er dømt for sodomi. Siden i dag er denne artikkelen i straffeloven avskaffet, er det ingen “ekte stokere” i dag. Følgelig migrerte denne tatoveringen til kroppene til fangene hvis handlinger i hovedsak ligner denne grusomheten..

Fangenes særpreg

Et slikt særpreget særpreg tildeles de fornærmede eller utelatte, det er slik de kaller enhver form for utstøtte av leir som bor i spesielle seksjoner atskilt fra resten av de dømte. Blant dem er personer som ble voldtatt i kolonier eller interneringssentre før rettssaken. Vold avsløres i disse institusjonene av tre grunner: i henhold til artikkelen (dømt for voldtekt), på grunn av en punktering (domfelte som begikk en alvorlig forseelse, tidligere ansatte ved myndigheter og informatører) og på ubestemt tid (i regi av koloniforvaltningen) . Alle venter de på stokerens tatovering på baken i form av en djevel som ved hjelp av en spade kaster kull i komfyren. De som er senket, på hvis kropp det er en lignende tatovering, kalles på en annen måte haner, som for en “normal” fange anses som en veldig forferdelig fornærmelse.

Hvis en fange bytter sted for permanent utplassering (overføres til en annen koloni), og i et nytt fengsel prøver å skjule det faktum at han har en slik tatovering eller skjuler at han er fornærmet, kan han bli slått i hjel.

bilde av en brannmannstatovering datert 27.08.2017 nr. 001 - bilde av en brannmannstatovering datert 27.08.2017 nr. 002 - bilde av en brannmannstatovering datert 27.08.2017 nr. 003 -

I de fleste tilfeller brukes en stoker-djeveltatovering i tilfelle en “naturlig” blir tvunget ned (for homofile som har tatt denne veien av seg selv, er tatoveringer forskjellige). Imidlertid er det vanskelig å kalle dette ekstraordinære bildet for en tatovering; snarere er det en uklar, hastig unøyaktig kroppstegning.

Nesten alle tatoveringer, som ble merket som “vafler” og “haner”, utenfor fengslene har ikke mye mening. Mer presist, for en vanlig person er de generelt ufarlige, siden den sanne betydningen av slike tegninger ligger i deres hellige betydning, som bare er kjent og forstått av “sittende”. Det er dette faktum som holder faren for folk som ønsker å tatovere seg uten å vite noe om det..

I det overveldende flertallet av tilfellene, etter å ha blitt løslatt, prøver eieren av en slik tatovering å fjerne den eller forvandle tatoveringen uten anerkjennelse, noe som er forståelig av objektive årsaker..

Forberedt av: sashakirovograd (Ignatiev Alexander Sergeevich)