Bilde av tatoveringer

Betydningen av en dolk tatovering

Interessant informasjon, betydning og betydning av dolketatoveringen

Uansett hva du investerer mening i dolk -tatoveringen din, våpen har alltid representert fare, dødelighet og makt. Det er mange typer våpen, og hver av dem utgjør en stor trussel. Spesiell oppmerksomhet til en person har alltid blitt tiltrukket av forskjellige typer kantvåpen – tunge sverd med lange håndtak fra middelalderen, korte, men dødelige gladier av romerske legionærer, raske og nøyaktige dolk som kuttet livet på et splitsekund.

Dolk tatovering betyr 1

To dolk i svart og hvit tatovering

Glansen av kaldt herdet stål tiltrekker seg oppmerksomhet hos menn ikke mindre enn den blendende glansen av kvinners diamanter. Nærkampvåpen har vært å foretrekke siden skytevåpen kom, siden de mente at bruk av et våpen som dreper på avstand var vanærende. Krigskunsten ble imidlertid forandret for hver tid, og forskjellige sverd og dolk, fra en gang dødelige våpen, ble til gjenstander i forskjellige samlinger og våpensmuseer.

Dolk vil være et eget tema. I motsetning til tunge, omfangsrike sverd, var deres “yngre brødre” populære i lengre tid, siden deres kompakte størrelse og letthet gjorde det mulig å i hemmelighet bære dem under klær og levere ubetydelige slag. Dolken har fått et rykte som et lumsk våpen av tyver og forrædere av årsakene som allerede er nevnt. Imidlertid inneholder hurtigheten og lettheten til dette våpenet også mange edle kvaliteter..

Betydningen av dolketatoveringen 2

Tatovering med en dolk i kroppen

Hva betyr dolk -tatoveringen??

Bilder av kniver og dolk symboliserer mange kvaliteter, noen av dem er: fingerferdighet og utholdenhet, hevn, handlingers nøyaktighet, svik, frihet og beskyttelse, lidelse, dualitet.

Dolk -tatoveringer er ofte avbildet med andre elementer. For eksempel symboliserer en tatovering som viser en dolk i hjertet svik i kjærlighet, og kan også bety hevn og grusomhet..

Betydningen av dolketatoveringen 3

Dolk tatovering eksempler

En blodig dolk eller en kniv med dråper blod dryppende er et tegn på avgjørende handling, til tross for eventuelle konsekvenser. En dolk trukket med en hodeskalle representerer oftest døden. Bildet av en hodeskalle med en kniv i tennene betyr beredskap for hva som helst. En dolk, som en slange snurrer rundt, er et symbol på en tyv eller lederen for en tyvgruppe..

En tatovering av en kniv og en manns hode er et tegn på en soldat, ettersom de gjør lignende tatoveringer under militære operasjoner..

Du kan se på:

SKETSER AV TATTOO DAGGER

FOTO TATTOO DAGGER