Bilde av tatoveringer

Betydningen av en kråketatovering

Hva er meningen med en kråketatovering i vår tid?

Ravn er en stor svart, til og med skummel fugl, som regnes som en av de mest raske og intelligente. Siden levetiden til en ravn er omtrent tre hundre år, er det veldig ofte forbundet med lang levetid. Som regel blir en person med en kråketatovering møtt med en viss årvåkenhet. Tatoveringer med denne fuglen har sine egne hemmeligheter og forskjellige skjulte betydninger. Kråken kalles ofte ondskapens varsler. Men oftere enn ikke ravn tatoveringer symboliserer ensomhet og visdom. I tatoveringer er kråka vanligvis avbildet i mørke farger, som er nærmest dens naturlige farge, men det er også avvik – blå eller røde vinger..

Betydningen av kråketatoveringen 1

Tatovering med en ravn som bærer en skarlagen rose i potene

Historien om kråketatoveringer

Siden antikken har ravn vært tilstede i tatoveringer. For forskjellige nasjonaliteter hadde bildet av en ravn forskjellige betydninger, fra de mørkeste til de letteste. I løpet av kelternes tid ble han assosiert med onde og mørke krefter. For noen mennesker var ravn et symbol på vinden. Blant de gamle grekerne var denne fuglen et symbol på fruktbarhet og en trofast assistent for reisende, var sendebudet til Athena og Apollo og likte derfor respekt og ære. De gamle romerne assosierte ravn med håp for fremtiden. De skandinaviske menneskene tilskrives utmerket hukommelse og intelligens til kråker, siden disse fuglene fulgte guden Odin under krigene. I kristendommen er ravn demonens håndlanger. Ofte kan du i eventyr finne en kråke som bor sammen med trollmenn og hekser – dette påvirket også ravn tatovering mening. I tillegg, ifølge bibelske sagn, var det kråka Noah som sendte for å søke landet, og kråkene reddet også profeten Elia i ørkenen da han døde av sult og tørst. Indianerne anser kråken som utspekulert, kineserne – et symbol på ukrenkelighet og motstandskraft, egypterne – et tegn på sinne og ødeleggelse, japanerne – et symbol på familiekjærlighet. Og blant afrikanere er ravn en ukrenkelig hellig fugl. Til tross for at mange mennesker har forskjellige syn på kråka, men for alle betyr svart kråke dårlige nyheter, og den hvite kråken er et godt tegn.

Hva betyr en kråke i en tatovering?

Et eksempel på en tatovering med en ravn på en jentekropp. Tatoveringer med fugler som sitter på ledninger.

Hva betyr kråketatovering?

Oftest er kråker avbildet på tatoveringer ikke alene, men med andre dyr eller gjenstander. Derfor kan betydningen være veldig mangfoldig. Når du bestemmer deg for å ta en ravn -tatovering, må du først tenke nøye på de komposisjonselementene som kan påvirke den endelige betydningen av den ferdige tatoveringen. Tenk mest på vanlige ravn tatoveringer og deres betydning.

Ravn og hodeskallen symboliserer livsfaren som mennesker utgjør.

Hekkende kråke, ravn og roser betyr konstanthet, familielykke.

En tatovering av en ravn med vidt spredte vinger, som brytes opp i flokker med mindre ravn, betyr intensjonens kraft, påvirkning på menneskene rundt.

Bildet av en flokk flygende fugler symboliserer angrep, uro, aggresjon.

En ravn som sitter på en gren betyr ensomhet.

Fargen på fuglens fjærdrakt har også betydning. Hvis fjærdrakten til kråka er hvit, har tatoveringen en positiv betydning. Men hvis en ravn bare er avbildet i svart, bærer det bare negativt.

Tatoveringer som viser en ravn, avhengig av hvilke andre elementer den kan avbildes med, symboliserer visdom, utspekulert, lang levetid, tap av en du er glad i, død, ensomhet, styrke, fruktbarhet, håp, ondskap, forbindelse med de dødes verden.

En ravn -tatovering har mange veldig forskjellige, noen ganger til og med motsatte betydninger. Og mennesker med slike mystiske tatoveringer er innhyllet i mystikk og mystikk..

Du kan se på:

SKETSER FOR TATTOO RAVEN

FOTO TATTOO RAVEN