Bilde av tatoveringer

Betydningen av en pit bull terrier tatovering

Pit Bull Terrier er en aggressiv og sint hund, Pit Bull Terrier Tattoo Betydning – lignende. På grunn av dårlig oppdragelse kan hun være et farlig dyr. Tross alt er denne hunden uvanlig sterk. Men samtidig, som enhver annen hund, er den en venn av mennesker. På grunn av det faktum at mennesker, som tatoveringer, har en tendens til å forevige gjenstander og fenomener nært knyttet til livet deres på kroppen, er en hund i denne forbindelse ikke noe unntak, spesielt en pit bull terrier.

I tillegg anbefaler vi deg å se:

  • Bilde her pit bull terrier
  • Skisser her Pit Bull Terrier

Uvanlig tatovering for kjæledyr

Morsom tatovering for kjæledyr

Hva er meningen med en pit bull terrier tatovering

Først og fremst kan en tatovering som viser en pit bull terrier bety kjærlighet og hengivenhet for en firbeint venn. Det kan enten være et bilde av en abstrakt hund eller et portrett av et elsket kjæledyr. En slik tatovering kan suppleres med en inskripsjon med navnet på dyret. En slik tatovering kan også fylles til minne om en avdød hund. I dette tilfellet kan sammensetningen inneholde fødselsdato og dødsdato (år)..

Et eksempel på en tatovering med et kjæledyr med briller

Pit bull terrier med briller – et eksempel på en tatovering

Ofte er en tatovering i form av en hund av denne rasen ikke i det hele tatt forbundet med et ekte dyr, men symboliserer egenskapene til denne kamphunden. De. en slik tatovering kan bety at eieren er farlig og dårlig å tulle med. Ofte ble slike tatoveringer proppet av medlemmer av kriminelle gjenger..

Til tross for at Pit Bull Terrier, med riktig utdannelse, er en venn av en person, en forsvarer og bare en snill hund, er han oftest forbundet med aggresjon og sinne. Derfor betyr en tatovering med bildet hans oftest at en person posisjonerer seg selv som en aggressiv, grusom, sterk og nådeløs person..

Aggressiv Pete - Tatoveringseksempel

Et eksempel på en tatovering som Pete blærer tennene på

Det direkte bildet av tatoveringen avhenger av intensjonen. Hvis vi snakker om det første tilfellet der en tatovering indikerer kjærlighet eller er ment å forevige minnet om et elsket kjæledyr, er hunden avbildet statisk. Den kan avbildes mot en bakgrunn eller med tilleggselementer i form av blomster eller en gravstein. Hvis vi snakker om en tatovering som understreker faren og trusselen, er “pit bull” avbildet i bevegelse og eller med en åpen munn. Vekten i dette tilfellet er på kjeven, tennene eller et truende utseende..

Du kan se på:

SKETSER FOR TATTOO S PITBULTER

FOTO TATTOO PITBULTERIER