Bilde av tatoveringer

Betydningen av en stille tatovering

Her kan du finne ut alt det mest interessante om stille tatovering mening (fredstegn – ingen krig), se fotoeksempler på ferdige tatoveringsdesigner, lær interessante fakta om funksjoner, alternativer, mening, historie og tolkning. Flere eksempler her:

  • Bilde av en stille tatovering (fredstegn – ingen krig)
  • Skisser av stille tatovering (fredstegn – ingen krig)

Tattoo Pacific - tegn på fred - fotoeksempler på tatoveringstegning - ingen krig

Tattoo Pacific – tegn på fred – fotoeksempler på tatoveringstegning – ingen krig

Alt om funksjonene i bildet og betydningen av den stille tatoveringen (fredstegn – ingen krig)

I dag er den stille tatoveringen nesten den mest populære tatoveringen i verden. I tatoveringssalonger rundt om i verden kan du finne mange skisser av dette enkle skiltet, men i Russland er denne tatoveringen av en eller annen grunn ikke så populær. Mest sannsynlig er saken i sammenstøt med den russiske mentaliteten og betydningen av dette symbolet.

Betydningen av Stillehavet.

Merket ble oppfunnet og malt av den britiske kunstneren J. Holton i 1958, som et symbol for bevegelsen for atomnedrustning, og ble senere et internasjonalt antikrigsemblem. Enda senere begynte han å symbolisere den nye hippiebevegelsen på den tiden, som var imot all vold og ønsket at alle mennesker skulle leve i fred og forakte krig. Stillehavet ser ut som en person med armene utstrakt til fortvilelsens sider, eller utseendet på en omvendt duefot, også en av de mulige betydningene er sammenslåing av flere veier til en, noe som tyder på menneskers enhet. Merkelig nok har ikke symbolet blitt opphavsrettslig beskyttet, så det kan brukes av enhver organisasjon til sine egne formål..

bilde av en tatovering pasifisme - et tegn på fred 14.11.2018 №001 - Tatovering pasifisme - bilde av en tatovering pasifisme - et tegn på fred 14.11.2018 №004 - Tatovering pasifisme - bilde av en tatovering pasifisme - et tegn på fred 14.11.2018 №006 - Tatovering pasifisme -

Tatoveringsideer.

En stille tatovering kan se ut som et vanlig tegn, eller et lyst, flerfarget eller til og med kombinert med andre mønstre. Komponentene i skiltet er kanskje ikke linjer i det hele tatt. Den kan samles fra en flokk med duer (som vil se veldig symbolsk ut), olivengrener, som ser ut som en person, eller en duefot, og ikke bare linjer, består av blomster. Den kan kombineres med yin-yang-symbolet, bildet av en due eller svelge, et lyst uttrykksikon, bli strødd med blomster i forskjellige nyanser, eller ha en hjerteform i stedet for den vanlige sirkelen. Det kan se ut som solen med stråler eller vanligvis, men sammenflettet med de samme blomstene eller grenene på et tre, vær tom, men da vil fargen gi den en fargetone på huden din, ha vinger eller lignende. Kan ha en 3D -visning, så er det enda flere alternativer for en tatovering.

Fotoeksempler på stille tatoveringstegning:

Hovedapplikasjoner:

  • Håndledd.

En liten tatovering er egnet på håndleddet, oftest er det bare selve symbolet, uten tillegg, men hvis de er det, er de helt ubetydelige og forholder seg hovedsakelig til skiltets form.

  • Underarm.

Her kan du velge en større tatovering og kombinere den med andre bilder. For eksempel med fugler eller blomster. Du kan også plassere påskriften “Fred”, eller “Gjør kjærlighet, ikke krig” under skiltet, som vil være en referanse til hippiebevegelsen.

  • Skulder.

Det er også mange forskjellige alternativer her, du kan eksperimentere med størrelser, utseende, kombinasjoner, inskripsjoner, etc..

  • Bryst.

bilde av en tatovering pasifisme - et tegn på fred 14.11.2018 №016 - Tatovering pasifisme - bilde av en tatovering pasifisme - et tegn på fred 14.11.2018 №017 - Tatovering pasifisme - bilde av en tatovering pasifisme - et tegn på fred 14.11.2018 №027 - Tatovering pasifisme -

Det er enda mer plass til en stille tatovering, flere mulige kombinasjoner med andre bilder, inskripsjoner, bildealternativer. I salongene kan du finne mange skisser for enhver smak og farge..

  • Tilbake.

Det samme som med brystet. Tatoveringen kan være over hele ryggen, eller den kan være på skulderbladet, den kan forskyves til siden eller til korsryggen.

  • Nakke.

Bildet er lite. Normal eller lys, svart og hvit eller farge, kombinert eller singel.

  • Ben.

Kaviar, lår. Det er også mange alternativer for en slik tatovering..

En stille tatovering vil være en fantastisk dekorasjon for kroppen din, siden den kan kombinere mange forskjellige mønstre og farger. Og det svart -hvite symbolet i seg selv, selv om det er lite, vil se passende og vakkert ut. Og hvis vi tar hensyn til betydningen som er investert i denne tatoveringen, kan vi trygt tilskrive den en rekke nyttige tatoveringer som uttrykker brukerens klare posisjon. Hvis du er imot vold, fiendtlighet, eller bare er inspirert av hippiekulturen, kan du betrakte deg selv som den, så er den stille tatoveringen definitivt noe for deg..

Se videoen:

Forberedt av: vito_vinci (Vladimir Alekseevich)