Bilde av tatoveringer

Betydningen av en stjernetatovering på knærne

I materialet vil vi analysere betydningen av stjernetatoveringen på knærne, betydningen og historien til denne for det meste kriminelle tatoveringen. For de som trenger å bli kjent med tegninger og eksempler i store mengder, tilbyr vi følgende deler av katalogen vår:

  • Bilde av stjernetatovering på knærne
  • SKETSER AV STAR TATTOO PÅ KNÆER

Betydningen av en stjernetatovering på knærne - informasjon om emnet og fotoeksempler på tatoveringer

Betydningen av en stjernetatovering på knærne – informasjon om emnet og fotoeksempler på tatoveringer

Betydningen, historien og betydningen av stjernetatoveringen på knærne

I dag blir tatoveringer på kroppen stadig mer populære. Du kan møte en tatoveret person i nesten alle aldersgrupper, fra unge år til alderdom.

Stjernetatovering

Den kanskje mest vanlige og berømte tatoveringen blant alle variasjonene er bildet av en stjerne. Den prikkes hvor som helst på kroppen, og blant vanlige mennesker er den rent kunstnerisk og dekorativ, men i fengselsverdenen har den en mye større betydning, noe som indikerer en plass i hierarkiet blant fanger.

Før du lager deg et slikt bilde på kroppen din, bør du være ekstremt forsiktig og fornuftig når du velger stedet og skissen til stjernen. På forhånd er det verdt å spørre om detaljene ved å stikke “fengselsstjernene”. Ellers, hvis du må kommunisere med politimyndigheter eller for eksempel leger, kan en feil valgt tatovering snu omstendighetene mot deg..

“Stjerner” på kne

Tatoveringen av “stjerner” på knærne er vanligvis gjennomboret av tyver, lovstyver og de fangene som er overbevist om at de har fortjent slike titler..

Stjernen som er stemplet på kneet kan ha forskjellige farger (rød, svart og blå) og forskjellige varianter:

  • sekspisset;
  • åttespiss;
  • ti-spiss;
  • tolvspisset;
  • Polar Star;
  • Rose of Wind.

Eksempler på bilder:

bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 21bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 20bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 19bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 18bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 17bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 16bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 15bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om betydningen - tatufoto.ru - 14bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 13bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 12bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 11bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 10bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om betydningen - tatufoto.ru - 9bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 8bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 7bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 6bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 5bilde av en stjernetatovering på knærne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 4bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 3bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om betydningen - tatufoto.ru - 2bilde av en stjernetatovering på kne for en artikkel om mening - tatufoto.ru - 1

Uansett indikerer noen av disse kne -tatoveringene underverdenen at personen tilhører sin elitegruppe. Utvilsomt, for å fylle et slikt bilde, må du først tjene det. Og i tilfelle en tatoveret fange blir sendt til et annet sted, må han bestå forskjellige tester der, som bekrefter statusen til stjernene på kne..

Stjernetatoveringer på kne, hvis betydning kan være farlig for vanlige mennesker, i fengselsverdenen kalles “lovløshetens stjerne” eller “fornektelsens stjerne”. Bærerne av disse tatoveringene er fornektelser og fredløse i sonen. Slike mennesker skal under ingen omstendigheter kontakte politimyndighetene og be om amnesti og prøveløslatelse. I tilfelle brudd på lovene i sonen, vil eieren av en slik tatovering skamme henne og må bli kvitt den..

Betydningen av stjernene på kne

Betydningen av en slik “fange” -tatovering er negativ. Denne personen kan være en voldtektsmann, en røver eller en voldelig kriminell. Slike mennesker ønsker ikke å jobbe eller utføre noe annet arbeid på interneringssteder, mens de oppfordrer andre kriminelle til opptøyer, og gjør alle mot vaktene. Deres motto er at de ikke vil adlyde noen og knele.

I den moderne verden er det fortsatt mennesker som på ingen måte er relatert til kriminalitetens verden, tømmer slike tatoveringer. I deres tilfelle betegner det utstoppede bildet utholdenhet overfor myndighetene, misnøye med dem og en slags forakt for hele regjeringen. Dette kan kalles en slags protest, uttrykt i denne formen.

Video:

Selv om du protesterer og et ivrig ønske om å stikke en stjerne på kne, frarådes det imidlertid sterkt å gjøre det. Fordi hvis en person som lever “etter fengselsstraff” ved et uhell ser dem, vil du finne store problemer, opp til mangel på tatoveringer sammen med huden. Ja, og dessuten er det ekstremt smertefullt å bruke dem, med en lang helbredelsesperiode på grunn av konstant bøyning av beinet i kneet. Og det perfekte overlegg av maling oppnås heller ikke, siden huden på disse stedene er grov..

Hvis du vil, kan du få en stjerneformet tatovering, for eksempel på underarmen eller skulderbladet..

Forberedt av: Zaitseva Irina Rafailovna