Bilde av tatoveringer

Betydningen av en tiger -tatovering

Tigeren er et edelt, intelligent, sterkt dyr med en vakker pelsfarge. Og hva tiger tatovering mening? En tatovering som viser en tiger har nesten alltid vært mann, men nylig har den vært populær blant det mer rettferdige kjønn. En tiger -tatovering har et bredt spekter av betydninger: makt, verdighet, styrke, lidenskap, skjønnhet, grusomhet, raseri, sinne og mange flere. Oftest påføres denne tatoveringen på skulderen. Men menn som anser seg selv som dominerende, selvforsynte individer skildrer en tiger-tatovering på brystet eller ryggen..

Et eksempel på en tiger i en tatovering på ryggen

Lys tatovering på baksiden med et mønster av en tiger

Historien og betydningen av tiger tatovering

I mange kulturer ble dette praktfulle grasiøse dyret æret for mot, besluttsomhet, styrke. I Asia er tigeren dyrenes konge, analog med løven blant andre folk. I Kina er det en legende om fem tigre som er voktere for sentrum av verden og alle dens fire sider. Rikets gud i Kina, som var skytshelgen for risiko og pengespill, ble avbildet som ridende på en tiger. I det samme Kina ble det antatt at tigre, som angriper bare syndere, straffer dem på vegne av gudene. I India ble tigeren avbildet på militæremblemet som et tegn på militær tapperhet. I Thailand symboliserte tigeren menneskelig sensualitet og lidenskap. I Japan ble bildet av en tiger brukt av samuraier, som trodde at det bringer lykke til og beskytter mot onde krefter. I vestlig kultur er bildet av tigeren ganske sjeldent. I gammel gresk og romersk mytologi ble tigre utnyttet til vognen til Dionysos, vinens gud..

Tiger på hånden - tatovering

Et eksempel på en tatovering med et flir av en tiger på armen

Hva betyr tiger tatovering?

En tiger -tatovering kan ha mange betydninger, avhengig av sammensetningen som dette dyret er avbildet i, i hvilken form og i hvilken kultur bildet av tigeren vurderes. På den ene siden – grusomhet, blodlust, raseri, styrke. Og på den andre – mot, storhet, makt, heltemodighet, ære. Fargen på tigeren – fargen på solen og skyggen – symboliserer de motsatte betydningene: grusomhet, raseri, visdom og lidenskap. Hver person har en lys og en mørk side. Og avhengig av i hvilken komposisjon og i kombinasjon med hvilke andre symboler tigeren er avbildet, kan det konkluderes med at den mørke eller lyse siden av personligheten råder. I de fleste tatoveringer er dette rovdyret avbildet i en realistisk form: ligger under solen, kryper, slikker poten som en katt, sitter i sitt naturlige habitat, etc. Tigeren er også ofte avbildet sammen med dragen i Yin-Yang-symbolet, der tigeren personifiserer det feminine prinsippet. Bildet av en tiger ved hjelp av rolige farger snakker om målrettethet, standhaftighet, utholdenhet til en person, om tilstedeværelsen av en indre kjerne. Smilet til en tiger i en tatovering symboliserer hensynsløshet overfor fiender, imperiousness. En tatovering av en hvit tiger, som er ekstremt sjelden i dyrelivet, snakker om særegenheten til en person, at han ikke er som noen andre. En tatovering som viser en tiger er populær blant det mer rettferdige kjønn og betyr skjørhet, uskyld, forbindelsen mellom barnet og moren. I tillegg til å bli kombinert med en drage, er tigeren ofte avbildet i en komposisjon med blomster eller sommerfugler..

Betydningen av tiger -tatoveringen 3

I fengselsverdenen symboliserer en tatovering av en tiger med åpen munn sinne ved makt, og på den annen side evnen til å stå opp ikke bare for deg selv, men også for dine venner og kjære..

Det må huskes at en tatovering i form av en tiger må være stor, detaljert, ellers vil en liten tegning vise seg å være uklar og ikke formidle all storheten til dette dominerende dyret..

Du kan se på:

SKETSER AV TATTOO -TIGEREN

FOTO TATTOO TIGER