Bilde av tatoveringer

Betydningen av flettet tatovering

Her kan du finne ut alt om flettet tatovering mening, se bilder av ferdige tatoveringsdesigner, lær om tegningene, deres tolkning, betydning og historie. Flere eksempler her:

 • Bilde av flettet tatovering
 • Flettet tatoveringsskisser

Betydningen av en flettet tatovering - en samling fotoeksempler

Betydningen av en flettet tatovering – en samling fotoeksempler

Alt om funksjonene i bildet og betydningen av flettet tatovering.

Ljåen er et av de mest tvetydige symbolene i sin tolkning. Det har både negative og positive betydninger. La oss finne ut hva den har flette tatoveringsfunksjoner. Bilde populære varianter av dette mønsteret blir også presentert.

Litt om meningen.

En flettet tatovering har flere grunnleggende betydninger:

 1. Svært ofte er flettet avbildet sammen med et skjelett i hettegenser. Disse to symbolene er allerede praktisk talt uatskillelige fra hverandre. Det antas at skrå død kutter sjelen fra kroppen når tiden kommer for at en person skal dø. Du kan tolke dette symbolet bokstavelig eller metaforisk..
 2. En slik tatovering regnes som en kraftig talisman og er populær blant mennesker hvis livsstil er forbundet med konstant risiko. De tror at døden ikke tar den samme personen to ganger. Og når deres tid kommer til å dø, vil døden se sitt bilde på kroppen, bestemme at den allerede har tatt denne personen og vil gå forbi.
 3. I kombinasjon med spillekort symboliserer ljåen den uløselige koblingen mellom flaks, skjebne og liv. Og også en slags lek med døden.
 4. En lignende tatovering finnes blant mennesker som er desillusjonert over livet. De viser dermed sin forakt ikke bare for alt som eksisterer, men også for døden..
 5. Tegningen har også en positiv betydning. Ljåen blir også tolket som et symbol på fornyelse. Tross alt kan du bare få noe nytt ved å bli kvitt det gamle. De som starter et nytt liv eller prøver å bli kvitt noe permanent, får en flettet tatovering. Kutte noe unødvendig fra deg selv på denne måten.

Bilde av flettet tatoveringstegning 06.11.2018 №005 - scythe tattoo photo - Bilde av flettet tatoveringstegning 06.11.2018 №009 - scythe tattoo photo - Bilde av flettet tatoveringstegning 06.11.2018 №011 - scythe tattoo photo -

Du må være veldig forsiktig med folk som stappet ljåen eller døden med en ljå mens de var i fengsel. I fengselssystemet med symboler betegner døden med en ljå en person som er i stand til å drepe. Slike mennesker er grusomme og kaldblodige, og vil ikke stoppe noe med å nå målet sitt. Det symboliserer også ønsket om å dra nytte av alt..

Fotoeksempler på tatoveringsdesign med ljå:

Noen forbinder ljotatoveringen med symbolet på hærverk. Tidligere, da uformelle grupper og bandittformasjoner var ganske aggressive, var en slik tolkning virkelig relevant. Tidligere var syklister assosiert ikke bare med at folk valgte frihetens vei, men også med banditt. En fri og oppløst livsstil, våpen og narkotikahandel – alt dette satte et varig negativt avtrykk på bildet av motorsyklister. Og følgelig på ljåen og døden med en ljotatovering.

Hvor brukes?

Flettetatoveringer kan brukes på alle deler av kroppen. Alt avhenger av dine preferanser og vilje til å gå for dristige eksperimenter..

Bilde av flettet tatoveringstegning 06.11.2018 №023 - scythe tattoo photo - Bilde av flettet tatoveringstegning 06.11.2018 №020 - scythe tattoo photo - Bilde av flettet tatoveringstegning 06.11.2018 №038 - scythe tattoo photo -

De vanligste områdene for bruk:

 • skulder;
 • underarm;
 • scapula;
 • kaviar;
 • tilbake;
 • bryst;
 • nakke.

Noen stopper til og med flettene i ansiktet..

Valg av stil.

Ofte, i henhold til fargevalget og stilen på tatoveringen, er det nok bare å forstå hvilken mening eieren legger i den. Hvis bildet er realistisk, med en svart og hvit skala, er personen pessimistisk og seriøs. Hvis lyse farger og humoristiske (og noen ganger ærlig tegneserie) bilder brukes, er det mest sannsynlig at personen er innstilt på en positiv bølge..

Ulike andre symboler på døden er ofte avbildet sammen med ljåen. Blod kan dryppe fra bladet, noe som indikerer et nylig påført sår.

Som en dødsboende, ved siden av ljåen eller på den, er en svart ravn avbildet. Denne rovdyret og åtselen har alltid vært betegnelsen på noe skummelt og dystert. Skildrer også slanger, edderkopper og forskjellige fantastiske dyr.

Bilde av flettet tatoveringstegning 06.11.2018 №045 - scythe tattoo photo - Bilde av Braid Tattoo Drawing 06.11.2018 №046 - Scythe Tattoo Photo - Bilde av flettet tatoveringstegning 06.11.2018 №048 - scythe tattoo photo -

En ansiktstatovering er ikke bare en tegning med en bestemt betydning. Dette er et tegn på protest og en utfordring mot moralske prinsipper..

Uansett hvilken stil og applikasjonssted du velger, husk at en tatovering er et avgjørende trinn. Ansvar implementeringen av planene dine på en ansvarlig måte!

Se videoen:

 Forberedt av: ibpf_777 (Daria Ermak)