Bilde av tatoveringer

Betydningen av Harpy -tatoveringen

I dette materialet er vi med deg, vi skal prøve å vurdere i detalj Harpy tatovering mening, historie, mening og populære varianter av tegninger, deres tolkning. For de som, før du går til en tatoveringssalong, tenker over en idé og velger en tegning for en tatovering, anbefaler vi å henvise til følgende sider i katalogen:

  • Bilde av Harpy tattoo
  • Harpy tatoveringsskisser

Betydningen av Harpy -tatoveringen - eksempler på ferdige tatoveringer på bildet

Betydningen av Harpy -tatoveringen – eksempler på ferdige tatoveringer på bildet

Interessante fakta om betydningen av Harpy -tatoveringen

Ønsket om å dekorere kroppen sin med tatoveringer kom til folk for lenge siden. De gamle romerne, egypterne, indianerne fra forskjellige stammer i Amerika avbildet tegn på kroppen i form av tatoveringer. Men tidligere mennesker, ved hjelp av disse tegnene, understreket at de tilhørte okkupasjonen (jeger, kriger, sjaman) eller brukte forskjellige amuletter på kroppen og trodde på deres makt.

Nå har betydningen av tatoveringen utvidet seg. I tillegg til den semantiske belastningen som en tatovering bærer, er det også ofte kroppsdekorasjon, en vakker kunstnerisk løsning, utformingen av forskjellige deler av kroppen. Når du velger en tatovering, må du være forsiktig, sørg for å ta hensyn tatovering mening, siden utvilsomt ethvert, selv det minste og mest ufarlige tegnet på kroppen din, er i stand til å gjøre sine egne endringer i skjebnen din, spesielt hvis du tror på den. Ta i betraktning Harpy tatovering mening.

Hvem er harpiene

Som du vet, er den sterke halvdelen av menneskeheten ofte tilbøyelig til å tro at alt det onde i verden har et kvinneansikt. Et av bevisene på dette er harpier. Dette er gamle mytologiske skapninger med kvinnelig utseende (hode, ansikt, nakent bryst) med store vingearmer og sterke gribben. Lemmene deres er kronet med lange, skarpe, buede klør. Siden antikken er halvfugler-halvkvinner harpier personifiseringen av menneskelige laster (grådighet, frosseri). De er forbundet med boblebad, stormer og plutselig død – den feminine essensen av de destruktive elementene. Harpies – kidnappere av babyer og menneskelige sjeler, demoniske skapninger som skremmer alt levende.

Eksempler på bilder:

bilde av en Harpy -tatovering (verdi) - et eksempel på en interessant tatoveringstegning - 031bilde av Harpy tattoo (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringstegning - 030bilde av en Harpy -tatovering (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringstegning - 029bilde av Harpy tattoo (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringstegning - 028bilde av Harpy tattoo (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringstegning - 027bilde av en Harpy -tatovering (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringsdesign - 026bilde av en Harpy -tatovering (verdi) - et eksempel på en interessant tatoveringsdesign - 025bilde av en Harpy -tatovering (verdi) - et eksempel på en interessant tatoveringstegning - 024bilde av en Harpy -tatovering (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringsdesign - 023bilde av en Harpy -tatovering (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringsdesign - 022bilde av en Harpy -tatovering (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringsdesign - 021bilde av en Harpy -tatovering (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringsdesign - 020bilde av en Harpy -tatovering (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringsdesign - 019bilde av en Harpy -tatovering (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringstegning - 018bilde av en Harpy -tatovering (verdi) - et eksempel på en interessant tatoveringstegning - 017bilde av en Harpy -tatovering (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringstegning - 016bilde av en Harpy -tatovering (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringsdesign - 015bilde av en Harpy -tatovering (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringstegning - 014bilde av en Harpy -tatovering (verdi) - et eksempel på en interessant tatoveringstegning - 013bilde av en Harpy -tatovering (verdi) - et eksempel på en interessant tatoveringstegning - 012bilde av en Harpy -tatovering (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringstegning - 011bilde av en Harpy -tatovering (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringsdesign - 010bilde av Harpy tattoo (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringstegning - 009bilde av Harpy tattoo (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringstegning - 008bilde av Harpy tattoo (verdi) - et eksempel på en interessant tatoveringstegning - 007bilde av Harpy tattoo (mening) - et eksempel på en interessant tatoveringstegning - 006

I gammel gresk mytologi er harper tre søstre (Aella, Okipeta, Kelaina), døtrene til havgiganten, den guddommelige Favmant og erobreren av havet og elveutvidelsene, oceanid -nymfen Electra. De harpiske søstrene personifiserte forskjellige elementer – Aella (Aelo – “vortex”), Okipeta (Otsipeto – “rask”), Kelaina – (Celeno – “dyster”). De angrep uventet sine ofre og forsvant også plutselig, som en virvelvind. På grunn av denne plutseligheten regnes harper som virtuoser for plutselig død. Ansiktene til de mytiske halvjomfruene, halvfuglene er alltid bleke av den kvalende sulten de alltid opplever, derfor kjennetegnes de ved deres umettelighet og frosseri. Selve ordet “harpy” betyr “å gripe”, “å bortføre”.

Den mest kjente historien med harpiene er myten om argonautene som jaget bort harpiene og reddet kong Phineus fra evig pine, blindet av gudene for pålitelige spådommer. Motbydelige skapninger, raskere enn vinden, fløy inn i kongens måltid, tok bort og spiste det meste, og det som ble igjen ble forgiftet med en stank.

Betydningen av Harpy -tatoveringen

Med tanke på alt det ovennevnte, er det åpenbart at harpy tatovering kan ha følgende betydninger og tolkninger:

• Personifiseringen av grådighet, grådighet. I dette tilfellet er Harpy avbildet sittende på en sekk med gull (penger)

• Svart engel med plutselig død

• Tyv av menneskelige sjeler

• Spredning av urenhet, stank

• Frosseri, ønsket om å ta mat fra andre (et stykke brød)

Se videoen:

Harpy er et ekte symbol på lave menneskelige laster og synder.

Forberedt av: annalunina1963 (Anna Lunina Stanislavovna)