Bilde av tatoveringer

Betydningen av jaguartatoveringen

I materialet vil vi analysere jaguar tatovering mening, la oss snakke om tegningens historie og betydning, den mulige tolkningen av bildet. Vi vil tilby noen eksempler på ferdige jaguartatoveringer på bildet og skissene. Hvis du skal skaffe deg en jaguartatovering, anbefaler vi deg å gjøre deg kjent med to tematiske sider i vår tatoveringskatalog:

  • Skisser for jaguar -tatovering
  • Bilde av ferdige tatoveringer med en jaguar

Betydningen av jaguartatoveringen - ferdige tatoveringer på bildet

Betydningen av jaguartatoveringen – ferdige tatoveringer på bildet

I dag er en tatovering ikke bare en måte å dekorere sin egen kropp, eller en måte å protestere mot en etablert livsstil, men også en måte å uttrykke seg på. I økende grad tenker folk på hvilken betydning de vil ha i en bestemt tatovering. Ofte inneholder denne figuren eller symbolet informasjon om hva som skjer i en persons liv, hvilken fremtid han vil se, hvem han vil være. Så for eksempel symboliserer vinger ofte frihet og skjønnhet, ulv – lederskap og styrke, stjerner – mysterium og mystikk, fugler – tap og forandring, representanter for kattfamilien – nåde, fare, overlegenhet. For hver fylte tegning kan personen selv forandre seg, tilegne seg nye kvaliteter og karaktertrekk, uten å legge merke til det.

Betydningen, historien og betydningen av jaguartatoveringen

Nylig har forskjellige tolkninger av katter, både søte og lekne, med buet rygg og dødelige, krypende tigre og jaguarer, vært utrolig populære, spesielt blant jenter..

Betydningen av jaguartatoveringen er forankret i antikken. Jaguaren er en av de farligste rovdyrene i naturen. Han er utspekulert, smart, rask og beregnende. Personen som valgte denne tatoveringen for seg selv er en helt vanskelig person..

Jaguaren regnes som et symbol på kongelige. Siden antikken var han en ledsager av herskere, sjamaner, prester. Det antas også at gudene i form av dette dyret gikk ned til jorden og brakte gaver til sine undersåtter – ild, fruktbarhet, våpen, mat. Jaguarer ble dyrket. For å understreke deres storhet ble sjamaner og herskere kledd i skinnene til disse dyrene, og beinene deres brukt som pynt og okkulte elementer..

Jaguarer ble kreditert med magiske evner. Det ble antatt at de var guider til etterlivet. Bildene deres ble brukt til å lage graver til velstående mennesker for å hedre og blidgjøre dem..

I tillegg til trolldom, ga mennesker jaguarer muligheten til å lese sinn og se på menneskelige sjeler. Det ble antatt at jaguaren ser gjennom alle tankene og frykten til en person, stiger over dem og ikke er utsatt for grunnimpulser. Derfor ble de symboler på rettferdighet og makt..

I dag kan jaguar -tatovering gjøres som følger – det er styrke, kraft, fare, fryktløshet, storhet, mystikk, skjønnhet, risiko, suksess.

Et eksempel på en ferdig tatovering med en jaguarEt eksempel på en ferdig tatovering med en jaguarFotoeksempel på jaguar 23 tatoveringFotoeksempel på jaguar 23 tattooFotoeksempel på jaguar -tatovering 22Fotoeksempel på jaguar -tatovering 22Fotoeksempel på jaguar tattoo 21Fotoeksempel på jaguar tattoo 21Fotoeksempel på jaguar 20 tattooFotoeksempel på jaguar 20 tattooFotoeksempel på jaguar 19 tatoveringFotoeksempel på jaguar 19 tatoveringFotoeksempel på jaguar -tatovering 18Fotoeksempel på jaguar -tatovering 18Fotoeksempel på jaguar -tatovering 17Fotoeksempel på jaguar -tatovering 17Fotoeksempel på jaguar 16 tatoveringFotoeksempel på jaguar 16 tatoveringFotoeksempel på jaguar -tatovering 15Fotoeksempel på jaguar -tatovering 15Fotoeksempel på jaguar -tatovering 14Fotoeksempel på jaguar -tatovering 14Fotoeksempel på jaguar -tatovering 13Fotoeksempel på jaguar -tatovering 13Fotoeksempel på jaguar -tatovering 12Fotoeksempel på jaguar -tatovering 12Fotoeksempel på jaguar -tatovering 11Fotoeksempel på jaguar -tatovering 11Fotoeksempel på jaguar -tatovering 10Fotoeksempel på jaguar -tatovering 10Fotoeksempel på en jaguartatovering 9Fotoeksempel på en jaguartatovering 9Fotoeksempel på jaguar 8 tatoveringFotoeksempel på jaguar 8 tatoveringFotoeksempel på jaguar 7 tatoveringFotoeksempel på jaguar 7 tatoveringFotoeksempel på en jaguartatovering 6Fotoeksempel på en jaguartatovering 6Fotoeksempel på jaguar -tatovering 5Fotoeksempel på jaguar -tatovering 5Fotoeksempel på en jaguartatovering 4Fotoeksempel på en jaguartatovering 4Fotoeksempel på en jaguartatovering 3Fotoeksempel på en jaguartatovering 3Fotoeksempel på jaguar tattoo 2Fotoeksempel på jaguar tattoo 2

Jaguar -tatoveringer ser bra ut på både mannlige og kvinnelige kropper. Avhengig av ønsket størrelse og type mønster, kan det fylles på hvilken som helst del av kroppen. Oftest blir deres valg på en jaguar stoppet av vellykkede og avgjørende mennesker som ikke er redde for å møte hindringer, vet hvordan de skal løse problemer, bærer ansvar for seg selv og er klare til å takle vanskelige oppgaver på vei til det de vil.

Imidlertid finner disse lederegenskapene ofte ikke sin manifestasjon i en persons liv, og er skjult bak hans munterne og sosialitet. Da er det fornuftig å velge en lettere variant av jaguartatoveringen, for eksempel tegneseriebildet, eller gi tatoveringen lyse og lyse farger..

Således, selv om du ikke er kjent med en person, men så på ham et bilde av dette kongedyret, kan du legge til en viss mening om ham, fordi du allerede vet hvilke funksjoner og talenter han er utstyrt med..

Se en video med en jaguar i en tatovering:

Du kan se på:

SKETSER AV TATTOO JAGUAR

FOTO TATTOO JAGUAR