Bilde av tatoveringer

Betydningen av marihøne -tatoveringen

En liten og ekstremt feminin marihøytatovering – er det slik? Eller marihøne tatovering mening slett ikke feminint? I denne artikkelen vil vi prøve å snakke om marihøne -tatoveringen, tegningen og dens betydning..

Betydningen av marihøne -tatoveringen

Betydningen, historien og betydningen av marihøne -tatovering

Alle husker hvordan de gledet seg i barndommen da de fant Solen eller marihøna. Av alle eksisterende insekter er dette kanskje det mest ufarlige og hyggeligste. Mange av de krypende reptilene er skremmende, og noen kan også forårsake fysisk skade. Mariehøna vil aldri gjøre det mot deg. Gjennom årene har det vært mange legender og myter om solen. I noen sagn er hun assosiert med Jomfru Maria, slik Maria ble fremstilt i røde kapper..

Betydningen av marihøne -tatoveringen 1 Betydningen av marihøne -tatoveringen 2 Betydningen av marihøne -tatoveringen 3

Britene kaller insektet “Ladybird”. Et stort antall tegn og tro har blitt skapt rundt henne, i de fleste land i verden antas det at hun bringer lykke og lykke, samt lykke og lykke i kjærlighet. Det er et tegn på at hvis Lady Bird sitter på en nylig gift jente, hvor mange prikker er det på skallet hennes, så mange barn vil de nygifte få.

Hvis du også er fornøyd med disse små heldige insektene, kan du skaffe deg en liten tatovering med bildet av en marihøne. Dette har blitt en slags trend, som konkurrerer direkte med kløver, formuejegere. Noen spesielt heldige slo solen rett på kløveren. Men det er ingen grunn til å klandre bærerne av en slik tatovering. På grunn av den lyse fargen, den lille størrelsen og den behagelige ladningen som marihøna bærer, er det ikke overraskende at hun vakte oppmerksomhet fra ikke bare entomologer. I tillegg bringer hun lykke til, for det er ikke alltid så lett å møte dette insektet, og på din egen kropp kan du enkelt “gjemme deg”.

Betydningen av marihøne -tatoveringen 4 Betydningen av marihøne -tatoveringen 5 Betydningen av marihøne -tatoveringen 6

Hva betyr marihøne -tatoveringer?

For å legge til litt balanse, er det verdt å si at hun også er assosiert med kona til Tordenguden – derav den andre betydningen av marihøne -tatoveringen. Som du vet, var denne kvinnen utro mot ektemannen, så i noen tilfeller tilskrives inkonstans, ustadighet og bedrag til marihøne. Og også et lite kjent faktum, men etter regnet biter disse insektene, takbelegger fra frykt eller fra skade. Dette får ingen konsekvenser, de drikker ikke blodet ditt, og vil ikke skade, men vil bare klype deg, sjekk så å si styrke.

Pluss insekter, vi kan også si at de hjelper gartnere mye, rydder trær for skadelige insekter og ødelegger bladlus.

I seg selv er de veldig søte, de gir glede, fred og sommerstemning overalt..

Du kan se på:

LADYBIRD TATTOO SKETSER

FOTO TATTOO LADYBIRD