Bilde av tatoveringer

Betydningen av månen tatovering

Populariteten til månetatoveringen blant helt forskjellige mennesker er ikke verdt å snakke om. Det er av denne grunn at vi vil forstå emnet og finne ut av det måne tatovering mening, i en eller annen variant.

For søkere til en skisse for en tatovering, er vi klare til å tilby 2 seksjoner i katalogen om emnet:

  • Foto med ferdige månetatoveringer
  • Skisser for tatovering med månen

Hva er meningen, historien og meningen med månetatoveringen

Betydningen av månetatoveringen - eksempler på bildet

Betydningen av månetatoveringen – eksempler på bildet

Hver tatovering har sin egen skjulte betydning. Spesielt påvirkelige mennesker tror at bruk av en månetatovering på visse deler av kroppen kan ha konsekvenser av mytisk karakter. Bortsett fra skjønnhet kan det imidlertid ikke forårsake noe – det er ingen nøyaktige spådommer angående symbolikken til en slik tegning. Derfor trenger du ikke være redd for å tatovere..

Hva velger de når de skal tatovere med månen?

  • sol og måne tatovering
  • ulv og måne tatovering
  • måne og stjerne tatovering
  • polynesia tatovering måne
  • kattetatovering på månen
  • månen månen tatovering

Månen påvirker mennesker, først og fremst om natten – under drømmer. Og siden denne menneskelige sinnets eksistensform har blitt studert lite, spiritualiserer verdenssamfunnet stadig månens symbolikk, ser i den en guddommelig betydning. De negative konsekvensene på jorden er knyttet til månefasene gjennom året. Det er også “gunstige” dager for å gjøre forskjellige ting. Faktisk beskytter månen freden til mennesker ved å dekke natten. Derfor kan du trygt bruke en halvmåneformet tatovering på ethvert område, som vil tjene som et symbol på skjønnhet og vekke sympati blant andre. Og den antatt mytiske betydningen vil omslutte tatoveringen og eieren med mystikk – en person opplever magien i tiltrekning til det ukjente og mystiske, om enn noen ganger oppfunnet av ham selv.

Hva betyr månetatoveringer??

I alle kulturer personifiserer månen overnaturlige krefter som er utilgjengelige for det jordiske mennesket. Muslimer tror for eksempel at halvmånen er et symbol på fremgang. Han er opphøyet; den er uløselig knyttet til religionen selv (i muslimske land er halvmånen sammen med stjernen også avbildet på statsflagg). Tatoveringen “Moon” har en spesiell betydning der – den regnes som hovedattributtet, både i livet og under overgangen til en annen verden. Det er land der månens attributter er knyttet til kvinnelige symboler (Artemis i kulturen til de greske og romerske folkene ble fremstilt som månens gudinne – hun ble forherliget ved å bygge templer). Saint Maya ble også kalt månens gudinne, hun ble ansett som skytshelgen for gravide og skyts av de troende.

Betydningen av månetatoveringen 1 Betydningen av månetatoveringen 3 Betydningen av månetatoveringen 5

I månemåneden så de kinesiske menneskene et kvinneansikt med den kalde energien fra utenomjordiske sivilisasjoner. Ifølge deres tro påvirket månen i stor grad hele den jordiske naturen, og tjente som hovedkilden til alle slags unormale prosesser i verden. Som igjen hadde innvirkning på menneskehetens utvikling. I tillegg ble det antatt at månen er sterkere enn solsystemet, siden måneformørkelser til og med dekker solen. Månen ble sett på som en “straff” ovenfra, en slags straff for en person for feil. Disse mytene lever fortsatt i dag. Det er mange månekalendere, horoskoper er satt sammen. Den store påskedagen bestemmes av månens plassering og faller på nymåne – det er tross alt på en fullmåne mange onde ånder på jorden, som “kryper ut og begynner å utøve.”.

Betydningen av månetatoveringen - eksempler på bildetBetydningen av månetatoveringen – eksempler på bildetBetydningen av månetatoveringen 6Betydningen av månetatoveringen 6Betydningen av månetatoveringen 5Betydningen av månetatoveringen 5Betydningen av månetatoveringen 4Betydningen av månetatoveringen 4Betydningen av månetatoveringen 3Betydningen av månetatoveringen 3Betydningen av månetatoveringen 2Betydningen av månetatoveringen 2Betydningen av månetatoveringen 1Betydningen av månetatoveringen 1

La oss nå gå tilbake til tatoveringer. Månen som skinner i skyene er ifølge overtro en direkte effekt av andre verdenskrefter på en person (som søvngjengerne). Innflytelsen skjer også hvis jakt på ville dyr er avbildet mot månens bakgrunn – ulv, ugler, pantere, flaggermus og til og med katter (sistnevnte er visstnok hovedattributtet til en heks). I tillegg lyser kattens øyne om natten – slik er månens refleksjoner. Men i astrologi er månens tatovering mors kjærlighet, den varmeste og letteste. Så valget er ditt.

Du kan se på:

SKETSER FOR TATTOO MOON

FOTO TATTOO MED MÅNE