Bilde av tatoveringer

Betydningen av Motherland -tatoveringen

Fosterlandet var tidligere et propagandiserende bilde av patriotisme under den store patriotiske krigen. For øyeblikket er det et symbol på kjærlighet til fedrelandet, uttrykt i monumentene i nesten hver by i delstatene som tidligere var en del av Sovjetunionen. Ytterligere informasjon om emnet her:

  • Bilde av Motherland Tattoo
  • Motherland Tattoo Sketches

Betydningen av tatoveringen Motherland Mother - informasjon om funksjonene i bildet og fotoeksempler

Betydningen av tatoveringen Motherland Mother – informasjon om trekkets trekk og fotoeksempler

Betydningen av tatoveringen Motherland – alt det viktigste.

         Selve skulpturen og, selvfølgelig, tatoveringen er avbildet i form av en kvinne, kledd i en lys kjole, flagrende i vinden. Kvinnen holder et sverd i høyre hånd. Med venstre hånd og tar henne bak ryggen, kaller han sønnene til kamp med fienden. Det er på dette grunnlaget at tatoveringen har den opprinnelige betydningen av selve moderlandet og kampen for det. Snakker om den seirende styrken til det sovjetiske folket foran det tyske fascistiske regimet.

For øyeblikket betegner tatoveringen stolthet over å vinne mot det invaderende stalinistiske territoriet, Nazi -Tyskland. Spiller rollen som respekt for veteraner, personifiserer tidligere ærbødighet, uhemmet kjærlighet til fedrelandet, ære foran heltene og deres bedrifter. Den identifiserer også mulig selvoppofrelse av hensyn til gode mål og en vilje til å handle tappert..

Gitt viktigheten av begrepet en tatovering og verdien av mening, bestemmer ikke alle å skildre det på kroppen. Men hvem tør å fremføre bildet “Motherland” har en stor hengivenhet for sitt land og hjemland.

photo tattoo monument Motherland 02/05/2019 №035 - tattoo Motherland -

photo tattoo monument Motherland 02/05/2019 №028 - tattoo Motherland - photo tattoo monument Motherland 02/05/2019 №027 - tattoo Motherland - photo tattoo monument Motherland 02/05/2019 №026 - tattoo Motherland -

I de fleste tilfeller er Motherland -tatoveringen utført i svart -hvitt. Det er nesten umulig å møte en person med denne tatoveringen i et fargevalg. Selv om du har våget å tatovere deg i forskjellige nyanser, er det bedre å velge sengetoner. Flerfargen snakker om uttrykksevnen og energien til eieren av tatoveringen..

Fotoeksempler på tatoveringsdesignet til Motherland Monument:

         Perfeksjon vil bli gitt av en pen skyggeteknikk av svart fargetone, uttrykt med overganger til grå farger. Dette bildet vil se naturlig og naturlig ut. Den beskrevne tatoveringen karakteriserer eieren som en viljesterk og målrettet person som ikke liker å tape..

En svart og hvit tatovering indikerer maskulinitet, respekt og autoritet. I tillegg ser den friskere ut lenger og holder seg på plass..

Interessante fakta.

Motherland -tatoveringen er lik tatoveringer med bilder av Lenin og Stalin. Det var de som ble stukket av fanger dømt til døden. Så de kriminelle slo bildet av lederne på brystet for å unngå å bli skutt. Skytespillene bestemte seg ikke for å skyte portretter av statsledere, så bandittene holdt seg i live.

Flere ressurssterke tyver fra etterkrigstiden satte fosterlandet i spissen ved å gjenta den utspekulerte oppfinnelsen til deres forbudte etterkommere. Det ble antatt at å skyte en slik person i brystet er å vise frimodighet og ignorering av soldatene som kjempet for livet til Sovjetunionens folk..

photo tattoo monument Motherland 02/05/2019 №030 - tattoo Motherland -

photo tattoo monument Motherland 02/05/2019 №024 - tattoo Motherland - photo tattoo monument Motherland 02/05/2019 №021 - tattoo Motherland - photo tattoo monument Motherland 02/05/2019 №020 - tattoo Motherland -

Verdi avhengig av beliggenhet.

  1. Å ha en tatovering på brystet betyr en talisman. Det er vanligvis plassert til venstre for å dekke hjertet. Betyr at en person alltid er klar til å gå i kamp med en fiende, modig og modig i karakter.
  2. Motherland -tatoveringen på baksiden snakker om eierens usikkerhet og private tvil..
  3. Tatoveringen på underarmen reflekterer skarphet og retthet. Viser en temperamentsfull natur.
  4. Bildet på beina indikerer en stabil, ihuga, stikkende og galant personlighet..

Se videoen:

Forberedt av: annadanilina (Great Valeria Leonidovna)