Bilde av tatoveringer

Betydningen av tatoveringen “Carpe diem”

Her kan du finne ut alt om betydningen av tatoveringen “Carpe diem”, alternativer og funksjoner ved tegningen av denne tatoveringsbokstaver, dens tolkning, mening og historie. Flere eksempler her:

 • Bilde av tatoveringen “Carpe diem”
 • Skisser av tatoveringen “Carpe diem”

Betydningen av tatoveringen Carpe diem - en samling fotoeksempler på interessante tatoveringstegninger med inskripsjonen

Betydningen av tatoveringen Carpe diem – en samling fotoeksempler på interessante tatoveringstegninger med inskripsjonen

Alt om funksjonene i bildet og betydningen av tatoveringen “Carpe diem”

I dag får tatoveringer med inskripsjoner stor popularitet. Tidligere elsket folk å fylle ut et slags bilde, fullt av mening og vakkert utseende på kroppen, men over tid klarte enkle gripende uttrykk å fortrenge tegninger fra sin ledende plass blant tatoveringer. Dette er hovedsakelig aforismer eller slagord på forskjellige språk. I Russland er russiske, engelske, arabiske og latinske setninger etterspurt. “Carpe diem” tilhører også sistnevnte. Fylt med forskjellige fonter og sammen med bilder eller andre setninger, skiller den seg ut blant alle tatoveringer av denne typen..

Betydningen av en tatovering.

“Carpe diem” er bokstavelig talt oversatt fra latin som “grip dagen” og tolkes som “lev i øyeblikket”, “grip øyeblikket”, “lev på en dag”. Det er, bokstavelig talt, betydningen av denne aforismen kan tolkes som “lev hvert sekund”, “lev til fulle”. Det er også en annen fengende latinsk frase, som “Carpe diem” ofte settes på lik linje med “Memento mori”, som oversettes som “husk døden.” Det ser ut til å være det samme, men meningen som er lagt inn i det er helt motsatt av det som er lagt i vår aforisme. Hun oppfordrer deg til å leve så beskjedent som mulig, for i løpet av livet må du tenke på hva som vil innhente deg etter døden. Når du setter disse setningene på kroppen din sammen, bør du forstå at deres betydning er motsatt, og en slik tatovering vil være noe som bare en vakker inskripsjon.

bilde av tatoveringen av inskripsjonen Carpe diem 16.11.2018 №001 - tattoo carpe diem - bilde av tatoveringen av inskripsjonen Carpe diem 16.11.2018 №002 - tattoo carpe diem - bilde av tatoveringen av inskripsjonen Carpe diem 16.11.2018 №004 - tattoo carpe diem -

Tatoveringsalternativer.

Inskripsjonene er mye enklere enn tegninger, derfor er det ikke så mange alternativer for slike tatoveringer, hovedsakelig skriftene, størrelsene og skissene kombinert med bilder er forskjellige. Tatoveringen “Carpe diem” er et symbol på frihet, så det vil være fint å kombinere med en svale eller en annen fugl, det er også kombinasjoner av denne setningen med en fjær eller sommerfugler (et symbol på letthet), en daggry eller bare solen (et symbol på en ny dag), et timeglass eller vanlig klokke (symbol på tiden som går). Det vil si at denne tatoveringen vil snakke om kjærligheten til frihet, letthet, glede over brukerens liv..

Fotoeksempler på en tatoveringstegning med påskriften “Carpe diem”:

Hovedapplikasjoner.

Setninger, spesielt de som består av et par ord, kan brukes på alle steder på kroppen, fra håndleddet til en skisse på hele ryggen, derfor vil vi bare vurdere de vanligste stedene for Carpe diem -tatoveringen:

 • Håndledd.

I utgangspunktet er det en ren inskripsjon her, eller en liten skisse med den i forskjellige fonter og varianter.

 • Underarm.

Oftere er en stor setning plassert på underarmen, laget med gotiske eller vanlige skriftfonter. Det er også tegninger signert “Carpe diem” og er nær det i mening, mening.

bilde av tatoveringen av inskripsjonen Carpe diem 16/11/2018 №017 - tattoo carpe diem - bilde av tatoveringen av inskripsjonen Carpe diem 16/11/2018 №021 - tattoo carpe diem - bilde av tatoveringen av inskripsjonen Carpe diem 16/11/2018 №022 - tattoo carpe diem -

 • Nakke.

En liten, vakkert utført, pen setning, ofte uten tillegg i form av bilder, men det er en tatovering med en fjær (kvinnelig versjon), eller en inskripsjon som blir til en flokk med fugler.

 • Collarbone.

Tatoveringer er i utgangspunktet de samme som på nakken: pene, små, av forskjellige design, noen ganger blir de til tegninger.

 • Mage.

Stor inskripsjon med en haug med mulige kombinasjoner med forskjellige tegninger og bilder.

 • Ankel.

Enkel, ukomplisert påskrift.

 • Shin.
 • Ben.

Oftest er tatoveringen plassert på leggen eller på lårene..

bilde av tatoveringen av inskripsjonen Carpe diem 16.11.2018 №038 - tatovering carpe diem - bilde av tatoveringen av inskripsjonen Carpe diem 16/11/2018 №039 - tattoo carpe diem - bilde av tatoveringen av inskripsjonen Carpe diem 16.11.2018 №042 - tattoo carpe diem -

 • Bryst (tatovering for kvinner).

Ryddig inskripsjon under brystet, i området rundt 6. – 7. ribbe.

“Carpe diem” -tatoveringen er veldig populær blant både jenter og menn på grunn av verdien, mangfoldet av designalternativer og estetiske spesifikke funksjoner. Et godt valg hvis dette er din første tatovering. Du kan finne skisser for denne tatoveringen i nesten hvilken som helst tatoveringssalong. Når det gjelder utseende, er valget ditt..

Se videoen:

Forberedt av: vito_vinci (Vladimir Alekseevich)