Bilde av tatoveringer

Betydningen av tatoveringsmaske

“Hele verden er et teater.

Det er kvinner, menn – alle skuespillere.

De har sine egne utganger, utganger,

Og alle spiller mer enn en rolle “

Slik uttrykker han tankene sine i sin komedie As You Like It, William Shakespeare.

Hva betyr en tatovering med en maske??

I materialet skal vi prøve å avsløre maske tatovering mening, liste interessante fakta fra tegningens historie og mulige tolkninger.

Betydningen av tatoveringsmaske

Betydningen av tatoveringsmaske

I dag uttrykker mange kjente og kreative mennesker et ønske om å tatovere seg selv og velge nøyaktig en tatovering med bildet av masker. Mikhail Galustyan fikk seg en så uvanlig tatovering på underarmen.

Dette er en ny og veldig interessant tatovering. Stilig og vakker kombinerer hun mange komponenter, for eksempel livsrealisme, indre filosofi og verdens hensynsløse sannhet.

Ulike alternativer for betydningen av tatoveringsmasker

Avhengig av konteksten som og hva slags maske er avbildet i figuren, kan dens betydning tolkes. Det er fire hovedtyper av masker som er mest brukt i tatoveringskunst: teatermasker, venetianske masker, Chania -masker og Hollywood -masker. La oss se nærmere på hver av de listede.

tatoveringsmaske 2 tatoveringsmaske 3 tatoveringsmaske 4

Teatermasker  dukket opp for første gang på teatrene til de gamle grekerne og romerne, det var to typer dem: komisk og tragisk, de er også “latter” og “tristhet”. Det var dette maskeparet som til slutt ble emblemet for teaterkunst. Masken tjente som en måte å formidle skuespillerens følelsesmessige uttrykk på. Til ære for guden for vinproduksjon Dionysos ble de første teaterforestillingene holdt, der guder og mennesker deltok, manus og myter ble spilt der. De tragiske maskene som ble brukt, betydde dyp sorg og sorgfull fortvilelse, og komiske, tvert imot, betydde glede og latter. Et par slike masker betyr variasjonen i menneskelige roller og bilder i dette livet..

Venetianske masker ble opprinnelig brukt til de verdensberømte venetianske karnevalene. Hovedmaterialet de ble laget av er gullblad, og de var dekorert med edelstener. Hovedoppgaven til venetianske masker er å utjevne alle karnevalets deltakere i det minste for en kort stund, og slette alle grensene mellom dem: sosiale, materielle og iøynefallende eksterne forskjeller. En venetiansk masketatovering forteller seerne at alle mennesker er like og like. Men det var lov å bruke en slik maske bare under karnevalets varighet, bruk av den i hverdagen medførte straff. I tilfelle brudd på forbudet, ble menn ventet i to års fengsel, og kvinner – offentlige stenger.

Mannen kjente verken skam, promiskuitet eller hensynsløshet da han tok på seg en maske, så karnevalet var en slurk av etterlengtet frihet for mennesker, en anledning til å ha det gøy og ta en god pause fra det daglige arbeidet og konstante forbud..

Hva betyr en masketatovering? tatoveringsmaske 6

Chania Mask (Hannya) slående i dybden. Med opprinnelse i japansk symbolikk, dukket den opp i form av tatoveringer. Ifølge legenden skildrer denne masken en sint, hevngjerrig og sjalu jente som har blitt til en demon. Dette skjedde på grunn av en ubesvart, men sterk kjærlighet til en vandrende munk. Denne fryktelige masken med horn, forferdelige tenner og gråtoner uttrykker følelser av sinne og harme, dette er et jordisk monster og har ingenting å gjøre med Satan. Betydningen av Chania -masketatoveringen er også et absolutt pust av pasjon, som historiene sier, jenta i form av en demon fant fremdeles kjæresten sin og brente ham med sitt brennende åndedrag.

Hollywood -masker blir veldig populære i dag. De kom inn i våre liv, og deretter inn i en tatovering fra tomtene til Hollywood -skrekkfilmer. En slik tatovering er frykt hos andre, og er et symbol på mystikk, beskyttelse, illusjon og fare, et symbol på bedrag, grusomhet og umenneskelighet og sadisme.

Hva betyr en maske i en tatovering??

Tatoveringen av masker har blitt personifiseringen av hykleri og en personlighet skjult for utenforstående. En tatoveringsmaske kan også bli en god amulett, som sjamanene i Afrika og Oseania.

En tatovering i form av en eller et par masker er en eksentrisk, uvanlig og interessant løsning. Betydningen av masketatoveringen er litt lik betydningen av betydningen av den “triste klovnen” -tatoveringen.

Du kan se på:

TATTOO SKETSER MED EN MASK

FOTO TATTOO MASK