Bilde av tatoveringer

Betydningen av vanntatoveringen

Her kan du finne ut alt det viktigste om vann tatovering mening, se på bildet av tatoveringsdesignalternativene, lær om funksjonene, betydningen, tolkningen og historien i tatoveringskunsten. Flere bilder her:

  • Bilde av vanntatovering
  • Skisser av vanntatovering

Betydningen av tatoveringsvannet - en samling av fotoeksempler på å tegne en tatovering med vann

Betydningen av vanntatoveringen – en samling fotoeksempler på tegning av vanntatoveringer

Alt det mest interessante om funksjonene i bildet og betydningen av tatoveringsvannet

Vann er et av hovedelementene som finnes i alle levende ting. Noen kan redusere forbruket til et minimum, men det er ingen skapning som kan klare seg uten vann i det hele tatt. Få kan sammenligne seg med henne i styrke og betydning. Det er ikke overraskende at det er vann (i alle dets manifestasjoner) som blir en del av emnene for tatoveringer. Her vil vi gå over de grunnleggende betydningene vanntatovering, funksjoner, foto de vanligste alternativene. Gledelig visning!

Litt historie.

En av hovedtrekkene til vann er variasjonen. Den har mange former og former. Skånsom surfing, stormflo, dødelig tsunami, stormfull elveflyt, innsjøoverflate, regn, morgendugg, glitrende snø, mystisk tåke, sump – alt dette er vann. Vann kan gi liv og gi næring til felt eller ødelegge hele sivilisasjoner. Det er derfor det lenge har blitt brukt som et av emnene for tatoveringer..

I Kina er vann og jord symboler på Yin (feminint). De personifiserer syklisme, intuisjon og avle..

Foto vann tatovering 05.11.2018 №002 - foto vann tatovering - Bilde av tegning Vanntatovering 05.11.2018 №007 - fototattovering - Foto vann tatovering 05.11.2018 №018 - foto vann tatovering -

Betydningen av de viktigste varianter av vann.

Blant de forskjellige betydningene og symbolene kan følgende skilles:

  1. På grunn av det faktum at vann er en av tre ting du kan se på i det uendelige, utmerker det seg som et symbol på kontemplasjon..
  2. Flytende og flyktig, vann er et symbol på tilpasning, tålmodighet, visdom og utholdenhet. Den sliter bort steinen, litt etter litt, dråpe for dråpe, tærer på demninger. På samme måte ønsker en person som har påført rolig vann på kroppen å få litt styrke og tålmodighet foran hverdagslige vanskeligheter..

Fotoeksempler på å tegne en tatovering med vann:

  1. Bølger har lenge vært ansett som en talisman mot ulike problemer. Fra aggresjon fra andre mennesker, fra misunnelse og onde tanker. De symboliserer også forandringen av en person, hans ønske om selvutvikling og tro på skjebnen. En tatovering som viser tre bølger betyr at eieren beskytter mot tre verdener..
  2. En duggtatovering på et blad eller bare morgendugg er et symbol på en ny dag. Dugg symboliserer troen på en lys fremtid, harmoni med naturen og ønsket om fred. Dugg kan også indikere noe psykisk traume og tap..
  3. Regn sendes fra himmelen og har lenge vært ansett som en spesiell gave fra gudene. Nåde som mater jordene og gir liv.
  4. Tåke i forskjellige plotvariasjoner kan si mye om eieren av en slik tatovering. Først av alt gir hun ut en ekstraordinær personlighet, utsatt for mystikk og forskjellige hemmeligheter. Tåken skjuler objekter, lar deg ikke se dem som de virkelig er. Så eieren av bildet ønsker å forbli mystisk og ikke umiddelbart avsløre alle sine hemmeligheter for fremmede..

Foto vann tatovering 05.11.2018 №030 - foto vann tatovering - Foto vann tatovering 05.11.2018 №032 - foto vann tatovering - Foto vann tatovering 05.11.2018 №038 - foto vann tatovering -

Hvordan velge en stil?

Det nautiske temaet er populært blant både menn og kvinner. Representanter for det sterkere kjønn foretrekker mer “brutale” tatoveringer: et kokende hav og store bølger som rocker skip. I slike tatoveringer er ofte forskjellige sjømonstre til stede – gigantiske blekkspruter eller drager.

Kvinner, derimot, foretrekker små og delikate “akvarell” tegninger. Det er selvfølgelig elskere av store malerier. I dette tilfellet hersker tegninger i japansk stil, og bildet av vann kompletteres med vakre, lyse fisk, lotus eller vannliljer..

Bølger i stil med minimalisme ser flotte ut. Her er stilen avhengig av dine personlige preferanser – orientalsk stil, gravering, akvarellskisse. Disse tatoveringene ser flotte ut på håndleddet, underarmen eller ankelen..

Foto vann tatovering 05.11.2018 №052 - foto vann tatovering - Foto vann tatovering 05.11.2018 №053 - foto vann tatovering - Foto vann tatovering 05.11.2018 №156 - foto vann tatovering -

Vann i enhver form er vakkert. Og en tatovering med henne er alltid vakker og estetisk tiltalende. Selv om du ikke tillegger det noen spesiell betydning og ikke legger særlig vekt på symbolsystemet.

Se videoen:

 Forberedt av: ibpf_777 (Daria Ermak)