Bilde av tatoveringer

Betydningen av vingetatoveringen på baksiden

Vinger er alltid forbundet med noe sublimt, lett og majestetisk på samme tid, derfor er det verdt å vite betydningen av vingetatoveringen på baksiden. En person som er absorbert i det daglige kjaset og maset, vender noen ganger et drømmende blikk på fugler som svever på himmelen, som lett beveger seg til ønsket sted. De er ikke bekymret for trafikkbelastning, de trenger ikke be om tillatelse til å manøvrere i luftstrømmene opp og ned, de er gratis.

Vinger er også en viktig egenskap for engler i menneskelig fantasi. Dette er stolte skikkelser av vakre, humanoide skapninger, bak hvis store hvite vinger enten hviler fredelig eller åpner seg bredt..

Betydningen av vingetatoveringen på baksiden 10

Eksempel på en tatovering med vinger på ryggen 10

Hva er meningen med en vingetatovering på baksiden?

En tatovering av vinger betyr først og fremst at ikke alle kan ha dem. Dette er et slags symbol på opphøyelse over en forfengelig, ond verden. Ved å lage en slik tatovering, forkaster en person alle fordommer, reiser seg over tvil..

Betydningen av vingetatoveringen har den dypeste symbolske betydningen. Som regel avhenger det av stedet hvor tatoveringen påføres, samt typen av vingene selv. Noen ganger kan du finne et bilde i form av avskårne eller svidde vinger, noe som er et tegn på et stort fall, forfengelighet. Dette er et attributt for de fallne englene, og først og fremst Lucifer.

Betydningen av vingetatoveringen på baksiden 9

Eksempel på en tatovering med vinger på ryggen 9

Blant forskjellige subkulturer, spesielt goterne, er tatoveringer i form av svarte vinger eller flaggermusvinger, som er identifisert med ondskap, mørke og fare, veldig populære. Ofte gjøres en tatovering i form av vinger på baksiden for å bringe seg selv nærmere bildet av engler. Den kan enten være liten, i området rundt skulderbladene, eller på hele ryggen. Det er også tatoveringer i form av sommerfuglvinger. Et slikt bilde kan symbolisere som noe lett og vakkert, eller identifiseres med menneskesjelen, som lengter etter himmelfart..

Som allerede nevnt betyr en tatovering av vinger på ryggen først og fremst en høyde over den vanlige verden. Bildet av en engels vinger, så bredt og stort, er et tegn på åndelig styrke, tankers renhet og høye ambisjoner, så vel som renhet. Vingetatoveringer for jenter har poetisk betydning, ettersom de symboliserer ukrenkeligheten, skjønnheten og ømheten til kvinnebildet. For menn kan en slik tatovering tjene som et symbol på vennlighet og en flott måte å skille seg ut fra mengden..

Det er også bilder av vinger dekket med vekter – dragevinger. De er et tegn på styrke og opprør. I antikken brukte egyptiske kunstnere bildet av vinger som et tegn på faraos storhet og makt..

I tillegg til å bli identifisert med engler, kan vingetatoveringer tjene som en hyllest til forskjellige vingede guder og mytiske skapninger. Så for eksempel kan dette inkludere budbringeren til de gamle greske gudene Hermes, eller hans gamle romerske motstykke Merkur.

En tatovering av vinger med fjær som faller eller flyr i vinden er et tegn på at brukeren er ekstremt lei av vanskelighetene med det jordiske livet.

Selv om vingene ofte påføres i ryggen, ved å velge størrelse, form og farge på bildet, vil de se bra ut i korsrygg, nakke og skuldre, noe som ofte foretrekkes av jenter.

Betydningen av tatoveringsvingene på baksiden 8 Eksempel på en tatovering med vinger på ryggen 8 Betydningen av tatoveringsvingene på baksiden 1 Eksempel på en tatovering med vinger på ryggen 1 Betydningen av tatoveringsvingene på baksiden 2 Eksempel på en tatovering med vinger på ryggen 2 Betydningen av vingetatoveringen på baksiden 3 Eksempel på en tatovering med vinger på ryggen 3

Betydningen av vingetatoveringen på baksiden 4 Eksempel på en tatovering med vinger på ryggen 4 Betydningen av vingetatoveringen på baksiden 5 Eksempel på en tatovering med vinger på ryggen 5 Betydningen av tatoveringsvingene på baksiden 6 Eksempel på en tatovering med vinger på ryggen 6 Betydningen av vingetatoveringen på baksiden 7 Eksempel på en tatovering med vinger på ryggen 7

Du kan se på:

Skisser av tatoveringsvinger på ryggen

FOTO TATTOO VINGER PÅ RYGGEN