Bilde av tatoveringer

Betydningen av øyetatoveringen i trekanten

Vi vil finne ut i materialet betydningen av øyetatoveringen i trekanten, la oss snakke om symbolet og dets historie. La oss analysere hva en moderne øyetatovering i en trekant betyr, og for de som allerede vet alt, foreslår vi å se på:

  • Bilde av øyetatoveringer i trekant
  • Skisser for en tatovering av et øye i en trekant

Hva er historien, meningen og meningen med øyetatoveringen i trekanten

Betydningen av en tatovering av et øye i en trekant - ferdige bilder

Betydningen av en tatovering av et øye i en trekant – ferdige bilder

Øyet avbildet i en trekant, eller, for å kalle det riktig, det altseende øye, er en tatovering som sannsynligvis har den mest mystiske og symbolske betydningen i vår tid. Betydningen av denne tatoveringen har flere tolkninger. For eksempel ga Platon navnet til All -Seeing Eye – “solinstrument”. Det følger at en av betydningene til dette symbolet er sinn, årvåkenhet og belysning. Det kan også tolkes som begrensningen av det synlige.

Det altseende øye er direkte relatert til forskjellige religiøse kulturer, siden det antas at millioner av himmelske øyne ser på oss fra himmelen. I templer kan du ofte finne hull som er rettet mot himmelen. Dette er øynene. I tillegg er det hjertets øye, som symboliserer intuisjon og åndelig belysning. Hvis øyet er dannet av en oval hunn og et rundt hannesymbol, er det et symbol på androgyn tiltrekning. Hvis et øye er avbildet i en trekant i en tatovering, betyr det Guds øye og allestedsnærvær..

Hva kan en trekant øyetatovering bety??

I antikken ble tatoveringer sjelden brukt. På grunn av dette har deres tolkning ikke en endelig og klar definisjon. For eksempel i vest tolkes høyre øye som dag, sol og fremtid, mens venstre øye er natt, måne og fortid. Blant de indianere som er indianere, kalles det Heart of the Heart, og det er symbolisert som All-Seeing Eye of the Great Spirit..

betydningen av en tatovering med et øye som er i en trekant trekant øye tatovering 2323 hva betyr en tatovering med et øye i en trekant - foto

I en religion som buddhisme bærer det altseende øye betydningen av visdom og lys. I den keltiske religionen ble All-Seeing Eye ansett som et veldig negativt symbol, noe som betydde misunnelse og avvik fra medfølelse. Den kristne religionen har alltid forrådt dette symbolet betydningen av lys, kraft og all-seende Gud. De gamle egypterne ga det altseende øye en mer kompleks betydning og kalte det Atshet, som betydde Horus ‘alt-seende og altvitende øye. Den avbildede Nordstjernen var et symbol på belysning, mens øyenbrynet og Horus øye var et symbol på enorm styrke og kraft. Tatoveringen med bildet av det altseende øye hadde også sin egen betydning blant de gamle grekerne, som antok at det var et symbol på Apollo og Jupiters øye..

Generelt sett er det altseende øye et symbol som kan tolkes som Guds øye, som ser på alt og ser alt. Dette symbolet får denne betydningen i nesten alle land i verden..

hva betyr en tatovering med et øye i en trekant - fotohva betyr en tatovering med et øye i en trekant – fototrekant øye tatovering på brystettrekant øye tatovering på brystetøyetatovering i en trekant på midten av baksiden av en slank jenteøyetatovering i en trekant på midten av baksiden av en slank jentetrekant øye tatovering 2323trekant øye tatovering 2323trekant øye tatovering 12trekant øye tatovering 12betydningen av en tatovering med et øye som er i en trekantbetydningen av en tatovering med et øye som er i en trekantBetydningen av en tatovering av et øye i en trekant - ferdige bilderBetydningen av en tatovering av et øye i en trekant – ferdige bilder

I dag er en tatovering med bildet av All -Seeing Eye perfekt for alle – både kvinner og menn. Men oftest velger menn henne. Denne tatoveringen tiltrekker seg mennesker til seg selv på grunn av mysteriet og mysteriet, så vel som på grunn av dens dype og brede betydning. All-Seeing Eye vil se flott ut på skulderen eller ryggen. Men hvis du har tenkt å bruke denne lille tatoveringen, så vil den være en god løsning for alle deler av kroppen..

Du kan se på:

Skisser for tatoveringsøyne i en trekant

FOTO TATTOO MED ØYE I EN TRIANGLE