Bilde av tatoveringer

Betydningen av Yin-Yang-tatoveringen

I artikkelen vil vi snakke om tegningen, symbolet og dets historie. La oss prøve å finne ut av det og finne ut Betydningen av Yin-Yang-tatoveringen tidligere og i dag. For folk som skal lage en “Yin-Yang-tatovering”, har vi forberedt:

Bilder av ferdige tatoveringer “Yin Yang”

Yin -yang – bilder og skisser for tatoveringer

Hva er meningen, historien og meningen med Yin-Yang-tatoveringen

Betydningen av Yin Yang -tatoveringen - foto

Betydningen av Yin Yang -tatoveringen – foto

I dag oppfattes et så kjent og ofte brukt symbol som Yin-Yang som noe ganske vanlig, selv om dette symbolet er mer enn tusen år gammelt og har sin opprinnelse i gammel kinesisk mytologi. Faktisk er Yin-Yang-symbolet en harmonisk forening av to motsetninger, et symbol på kamp og balanse. Yin er det feminine prinsippet, et symbol på død, jord, måne og til og med tall, mørke, passivitet, fuktighet, etc..

Yang er et symbol på maskulinitet, aktivitet, liv, himmel, sol og oddetall, lys, etc..

Det udelelige og enkle Yin-Yang-tegnet er et symbol på verdensbalanse som hjelper til med å løse problemer og motsetninger, det gir indre styrke til å overvinne eventuelle vanskeligheter og styrker en persons vitale energi.

Betydningen av Yin-Yang-tatoveringen 1212 vakker tatovering med yin yang -symbol på baksiden av en jente hva betyr yin yang tatovering - fotoeksempel

Det er viktig å merke seg at dette symbolet alltid er avbildet inne i en sirkel, som i seg selv er et symbol på uendelig og sier at Yin-Yang-opposisjonen også er evig. Gamle Guenon anser Yin-Yang-symbolet for å være et bilde av en universell virvel som sirkler og kombinerer motsetningene som ga opphav til sin evige bevegelse.

Hva betyr yin og yang i en tatovering?

I den gamle kunsten Feng Shui betegner Yin-Yang-symbolet kampen og samtidig foreningen av to motstridende energier. Til tross for deres helt motsatte, kan disse energiene ikke eksistere den ene uten den andre og til og med generere hverandre. Denne konstante interaksjonen og motstanden er grunnlaget for alle levende ting, den genererer og former livet selv. Absolutt harmoni er essensen i denne motstanden. Alt faller sammen hvis en av kreftene overgår den andre.

Yin-Yang er et slags bevis på en viss orden i naturen. Den snakker om dualiteten til alle ting i naturen, den snakker om balanse og balanse. Denne balansen angir riktig flyt av ting og livets lover basert på ekstremer og motsetninger – fødsel og død, lys og mørke, godt og ondt, tristhet og glede, etc..

Yin-Yang-symbolet inneholder også et visst senter der ingenting skjer, som symboliserer fred, det er ingen kamp, ​​ingen bevegelse, ingen endringer i den. En person som har en Yin-Yang-tatovering, og dermed erklærer at han selv er i harmoni med hele verden og er enig i livets manifestasjoner, det være seg en hvit eller svart stripe, tristhet eller glede og ingenting hindrer ham fra å være lykkelig.

hva betyr yin yang tatovering - fotoeksempelhva betyr yin yang tatovering – fotoeksempeleksempel på en skisse av en yin yang -tatovering med dyreksempel på en skisse av en yin yang -tatovering med dyrliten yin yang -tatovering bak øret til en ung jenteliten yin yang -tatovering bak øret til en ung jentevakker tatovering med yin yang -symbol på baksiden av en jentevakker tatovering med yin yang -symbol på baksiden av en jentehva er poenget med en yin yang -tatoveringhva er poenget med en yin yang -tatoveringBetydningen av Yin-Yang-tatoveringen 1212Betydningen av Yin-Yang-tatoveringen 1212Betydningen av Yin Yang -tatoveringen - fotoBetydningen av Yin Yang -tatoveringen – foto

Yin-Yang-symbolet er et av de lyseste, meningsfulle symbolene som østlig kultur har gitt oss. Hver person kan selv bestemme betydningen og innholdet i dette symbolet og kan finne noe viktig for seg selv i det..

Og ikke glem at det er ekstremt viktig å ordentlig forberede et sted for en tatovering. Hjelp med dette, kanskje laser hårfjerning, laget i en god salong, av en mester – et anstendig nivå. Vakker kropp – vakre tatoveringer!

Du kan se på:

SKETSER AV TATTOO MED YIN-YAN

FOTO TATTOO YIN-YAN