Bilde av tatoveringer

Bilde av en tatovering av skjelettet

Her kan du se foto tatovering skjelett – et regelmessig oppdatert galleri nederst på siden, vil du lære interessante fakta om alternativene og funksjonene til tatoveringsdesignet. Mer informasjon her:

  • Betydningen av en tatovering av skjelettet
  • Skjelett tatovering skisser

Bilde av en skjelett -tatovering - en samling av ferdige tatoveringstegninger og interessante fakta om funksjoner

Bilde av en skjelett -tatovering – en samling av ferdige tatoveringstegninger og interessante fakta om funksjoner

Alt om funksjonene i bildet og bildet av skjelett -tatoveringen

Tradisjonelt anses skjelettet som et tegn på død, men du skal ikke tolke det så entydig. Våre forfedre respekterte ikke bare minnet om de døde – etter deres mening var det ingen klar linje mellom de levendes verden og de dødes verden, og de dødes sjeler beskytter de levende og hjelper dem. Ved hjelp av en tegning på kroppen med et slikt plot, skremte de døden, og hodeskallene og skjelettene var amuletter som reddet fra døden.

Skjelett tatovering betyr:

– askese, udødelighet og tro på evig liv;

– bevissthet om forbigående eksistens på jorden og håpet om at sjelen blir gjenfødt i en bedre verden;

– mot og mot, mangel på frykt for døden;

– tro på varsler og skjebner;

– hobbyen til eieren av tatoveringen med magi og mystikk;

– bevissthet om umuligheten av å overføre med seg selv til en annen verden rikdom og fordeler mottatt på jorden, samt det faktum at den virkelige verdien bare er åndelig arbeid og dets resultater.

fotoversjon av tegningen av en tatovering med et skjelett 26/03/2019 №008 - skjelett tatovering - fotoversjon av en tatovering med et skjelett 26/03/2019 №009 - skjelett tatovering - fotoversjon av tegningen av en tatovering med et skjelett 26/03/2019 №011 - skjelett tatovering -

I noen tilfeller er skjelettet et symbol på guddommer-mestere i de dødes verden: Chronos, Hades og andre. Assosiert med døden, er skjelettet også dens antagonist, fordi den eneste strukturen som ikke brytes ned etter at organismen er ferdig, er beinvev. Også skjelett -tatoveringer på armer og andre deler av kroppen ble påført av militæret (for eksempel begynte dette bildet å bli brukt i Russland siden 1812).

En skjelett-tatovering er et selvuttrykk for de som:

– kjenner setningen skrevet på innsiden av Salomons ring;

– husk ordene som ble hilst av slaver av keiserne i det gamle Roma, som kom tilbake med en seier;

– strebe etter å manifestere sin individualitet;

– er kjent med arbeidet til Nietzsche og moderne litteratur;

fotoversjon av tegningen av en tatovering med et skjelett 26/03/2019 №015 - skjelett tatovering - fotoversjon av en tatovering med et skjelett 26/03/2019 №016 - skjelett tatovering - fotoversjon av tegningen av en tatovering med et skjelett 26/03/2019 №017 - skjelett tatovering -

– foretrekker tung og alternativ musikk;

– er kjennere av frihet og mot;

– er tynget av kjedsomhet og monotoni;

– kjennetegnes ved stor kjærlighet til livet;

– er klar over livets inndeling i lyse og mørke sider;

– forstå forskjellen mellom pessimisme og selvmordstendenser;

– tro at jeg kan bli gjenoppstått;

– er sikre på at det viktigste i livet ikke er glede, men arbeid.

fotoide variant av en skjelett tatovering 26/03/2019 №005 - skjelett tatovering - fotoide variant av en skjelett tatovering 26/03/2019 №007 - skjelett tatovering - fotoide variant av en skjelett tatovering 26/03/2019 №008 - skjelett tatovering -

Skjelettbildet tillater utallige variasjoner. Den kan ha forskjellige størrelser og ha hvilken som helst nyanse, supplert med uvanlige elementer og symbolske detaljer. I følge skissen får tatoveringen forskjellige betydninger..

De vanligste er følgende komposisjoner:

  1. Skjelettet som danser. Det er interessant at et slikt bilde snarere er et symbol på livsbekreftelse enn å visne. Det skal tolkes slik: “Man skal nyte livet til tross for alle omstendigheter. Alle som lever på jorden er dødelige, men du må leve for fullt og sette pris på den tildelte tiden “.
  2. Et par klemmende skjeletter. Dette bildet symboliserer kjærlighet til graven. Disse tatoveringene er anskaffet av mennesker som er sikre på at følelsene deres er konstante, for hvem lojalitet og familie er viktige og som tror på å møte de avdøde kjære i en annen verden..
  3. “Jolly Roger”. Dette velkjente piratskiltet er et symbol på ubegrenset frihet, tro på hell og lykke. Den som påførte en slik tatovering elsker risiko og eventyr, oppnår mål på noen måte.
  4. Skjelettet til en jente. Det er et symbol på håpløs kjærlighet eller langvarige følelser..
  5. Hele skjelettet eller en del av det i 3D -bildet. Dette er en referanse til moderne teknologi som viser tredimensjonalt rom i dataspill og filmer. Fans av slike tatoveringer er punker, freaks, elskere av psykedelisk kultur. Å bruke dem krever høy dyktighet..

I tillegg til menneskelige skjeletter, er bilder av fisk og dinosaurskjeletter populære. De minner om tidens forgjengelighet og sier at mennesket er iboende i kjærlighet til alt som er skjult i tidens tåker..

Bilde av en skjelett -tatovering – eksempler på tatoveringstegninger fra 26.03.2019 (787 bilder):

Se videoen:

Forberedt av: bocharova73 (Valova Tamara Valentinovna)