Bilde av tatoveringer

Bilde av familie tatovering

Her kan du se familie tatovering, som presenteres i et regelmessig oppdatert galleri – nederst på siden lærer du om alternativene og funksjonene til tegningene, velger grunnlaget for å lage et unikt tatoveringsdesign. Mer informasjon her:

  • Familie tatovering mening
  • Familie tatoveringer

Familietatoveringsfoto - samling av tatoveringstegninger på temaet familie

Familietatoveringsfoto – samling av tatoveringstegninger på temaet familie

Alt om funksjonene i bildet og bildet av tatoveringsfamilien

Folk vender seg i økende grad til tatoveringssalonger, dekorerer kroppen med intrikate mønstre, setninger som skjuler et livsmotto, fragmenter av kjente malerier. Formålet med en tatovering er til enhver tid å uttrykke deg selv, formidle noe til andre, forevige minnet om en du er glad i eller en viktig begivenhet. Familietatoveringer blir raskt populær. Selv om foreldrene dine ikke deler en lidenskap for å tegne på kroppen, vil denne kjærlighetsgesten appellere til dem..

Tatoveringsbokstaver.

Teksttatoveringer er egnede selv for de som på grunn av sin status eller yrke er forbudt fra slike smykker. De er lette å gjemme seg under klærne, på grunn av størrelsen vil tatoveringen ikke være iøynefallende og på åpne deler av kroppen..

bilde av tegning Tattoo familie 16.11.2018 №022 - foto Tattoo familie - bilde av tegning Tattoo familie 16.11.2018 №024 - foto Tattoo familie - bilde av tegning Tattoo familie 16.11.2018 №023 - foto Tattoo familie -

  • Kanskje de mest rørende inskripsjonene, som skisser der tekster fra barnekort eller tegninger presentert for eldre slektninger brukes. I dette tilfellet er ikke skrifttypen til den unge forfatteren lagret, men også de medfølgende illustrasjonene..
  • Tatoveringer med ordene “mamma” og “pappa” (“mam”, “pappa”) eller navnene på foreldre med fødselsdatoer ved siden av dem ser behersket og meningsfullt ut. De er ofte plassert på håndleddene..
  • En original idé kan være et fragment av en lapp som er igjen på bordet, eller en morsom setning som tilhører faren din. Det vil få en spesiell smak hvis du velger en tekst på morsmålet ditt, hvis du bor i et annet land..
  • Fødselsdatoen til en du er glad i kan suppleres med et uendelig tegn eller hans signatur.

Slike enkle detaljer lar deg uttrykke kjærlighet til familien din, vil alltid varme sjelen din med varme minner..

bilde av tegning Tattoo familie 16.11.2018 №026 - foto Tattoo familie - bilde av tegning Tattoo familie 16.11.2018 №029 - foto Tattoo familie - bilde av tegning Tattoo familie 16.11.2018 №030 - foto Tattoo familie -

Dyre tatoveringer.

Noen dyr har lenge blitt symboler på evig kjærlighet og troskap..

  • Både kvinner og menn velger en tatovering med et par duer eller svaner, og forsterker sammensetningen med datoen for bekjentskap, begynnelsen på et forhold eller et bryllup..
  • En tatovering som du ikke finner på huden til en av fem personer i mengden er elefantfamilien. På skissen din kan du ordne dem hele ansiktet, med sammenflettede stammer eller i profil, gå etter hverandre..

Når de velger en tatovering, lytter par til sine egne preferanser og velger hvilken type dyr de forbinder seg med og den andre halvdelen. Når man ser på en slik tatovering, ønsker en person å reise hjem så snart som mulig for å dele erfaringer og få en del milde klemmer..

bilde av tegning Tattoo familie 16.11.2018 №037 - foto Tattoo familie - bilde av tegning Tattoo familie 16.11.2018 №038 - foto Tattoo familie - bilde av tegning Tattoo familie 16.11.2018 №041 - foto Tattoo familie -

Portrett tatoveringer.

Portretttatoveringer er vanligvis et komplett kunstverk og er en eksakt kopi av et familiefoto. Slike bilder dekker et stort område: skulderen, underarmen eller ryggen. Blant menn er ideen om å plassere portretter av mor og far på begge hender utbredt..

Hvis du er redd for unøyaktig kopiering fra et bilde, tapet av karakteristiske trekk ved karakterenes ansikter over tid, ta hensyn til stiliserte portretter: morsomme karikaturer, et bilde av en familie som et barns tegning. Det opprinnelige valget: profiler av mennesker i nærheten av deg, lagt over hverandre eller silhuetter mot bakgrunnen til en bygning som vagt minner om hjemmet ditt. Som en skisse kan du for eksempel bruke et bilde fra baksiden av en far som leder sønnene i hendene.

Husk at portretttatoveringer krever spesiell oppmerksomhet. For eksempel kan økte treningsøkter i treningsstudioet og forstørrede muskler forandre portretet uten anerkjennelse, det vil være ganske vanskelig for selv en erfaren mester å rette opp situasjonen..

bilde av tegning Tattoo familie 16.11.2018 №035 - foto Tattoo familie - bilde av tegning Tattoo familie 16.11.2018 №034 - foto Tattoo familie - bilde av tegning Tattoo familie 16.11.2018 №043 - foto Tattoo familie -

Rørende tatoveringer som formidler all nærhet og varme i et forhold – hendene på familiemedlemmer som er nestet i hverandre, eller hendene på foreldre som holder bena til en nyfødt baby.

Hver person nærmer seg valget av en tatovering dedikert til en familie med spesielle dirrende følelser. Bla gjennom et album med gamle bilder, snakk med en du er glad i – dette vil hjelpe deg med å finne en idé du ikke kommer til å angre på, den vil minne deg om de menneskene som er viktigst for deg hele livet.

Bilde av en familietatovering – eksempler på tegninger fra 16.11.2018

Se videoen:

Forberedt av: yagfar99 (Yagufarova Regina Rustamovna)