Bilde av tatoveringer

Bilde av Inca -tatoveringer

Her kan du se bilde av Inka -tatoveringen – et regelmessig oppdatert galleri helt nederst på siden, vil du lære om funksjonene til tatoveringsalternativer. Mer informasjon her:

  • Betydningen av Inka -tatoveringen
  • SKETSER AV INCA TATTOOS

Bilde av Inca tattoos - samling av interessante tatoveringsdesigner

Bilde av Inca tattoos – samling av interessante tatoveringsdesigner

Alt om trekkene og bildene av inka -tatoveringene

Inkaene er et mystisk indisk folk som en gang bebodde landene i Latin -Amerika sammen med andre indiske stammer. Til tross for at de etterlot seg en rik kulturarv i form av pyramider og omfangsrike manuskripter av teksten, er deres eksistens fortsatt innhyllet i hemmeligheter og mysterier, fordi det meste av forfatterskapet ikke er oversatt til i dag..

Men én ting i deres eksistens reiser absolutt ikke tvil og spørsmål – dette er inkaenes holdning til tatoveringer. Det er verdt å merke seg at tatoveringer var veldig populære blant innbyggerne på dette kontinentet. Fra tatoveringer kunne man forstå nesten alt om en person – opprinnelsen, statusen og håndverket til en person. I tillegg hadde mange tatoveringer en mystisk betydning – deres formål var å beskytte en person mot onde ånder og det onde øyet og for eksempel tiltrekke lykke til. Og i krigstid ble det antatt at i tillegg til okkulte betydninger ser tatoveringer også skremmende ut, noe som vil hjelpe å skremme en motstander..

bilde av Inca tattoo drawing 16.11.2018 №068 - Inca tattoo photo - bilde av Inca tattoo drawing 16.11.2018 №067 - Inca tattoo photo - bilde av Inca tattoo drawing 16.11.2018 №063 - Inca tattoo photo -

Gitt viktigheten av tatoveringer i inkaenes liv, er det ikke overraskende at en av de mest ærverdige gudene til det indiske pantheonet var guden Akat, malerieguden. Det var han som var ansvarlig for å påføre tegninger på huden – tatoveringer..

Hvis vi snakker om hvem som hadde tatoveringer, så prydet først og fremst modige krigere kroppen sin. Videre var det mulig å forstå ved antall tatoveringer hvor mange ganger jagerflyet gikk inn i slaget og hvor mange mennesker han drepte. Hver seier og hver drepte fiende ble nok en symbolsk tegning på jagerflyets kropp.

Inka menn tatoveringer.

Men det ville være en feil å tro at bare krigere hadde tatoveringer. Folk langt fra militære kamper bar på kroppen indikasjoner på deres sosiale status og sine forfedre, samt deres rolle i samfunnet. Det er bemerkelsesverdig at bare gifte menn fikk lov til å tatovere. Det som gjør tegningen på kroppen også til en slags initiering, et symbol på en persons inntreden i voksenlivet – overgangen fra en ung mann til en mann. Men hvis en gift mann ikke hadde tatoveringer, ble han ansett som en feighet. Rollen til en slik person blant hans medstammefolk var ubetydelig. Og omvendt – hvis en mann hadde mange tegninger på kroppen, ble hans mening lyttet til og respektert.

bilde av en tegning av en tatovering av inkaene 16.11.2018 №062 - Inka tatoveringsfoto - bilde av en tegning av en tatovering av inkaene 16.11.2018 №061 - inka tatoveringsfoto - bilde av Inca tattoo drawing 16.11.2018 №055 - Inca tattoo photo -

Inka kvinner tatoveringer.

Kvinner hadde også tatoveringer. Men for dem var tatoveringene dekorative. Kroppstegninger ble ansett som veldig attraktive, og for å finne en passende match for seg selv, søkte unge jenter å lage så mange flotte tegninger som mulig. Det var også begrensninger – tatoveringer kunne bare brukes over midjen, men brystet måtte forbli rent. Derfor var tatoveringer i ansiktet i form av mønstre av striper og romber spesielt populære blant jenter. Det er viktig å merke seg at kvinners tatoveringer ble preget av sin yndefullhet og glatthet av linjer..

Inka tatoveringsteknikk.

I antikken ble tatoveringer påført kroppen på en enkel måte. Først ble ønsket område av huden dekket med en spesiell maling. Deretter ble tegningen skrapt med en spiss gjenstand på kroppen. Da disse to punktene var fullført, ble leire påført tatoveringsstedet. Såret ble arret, og en tegning ble værende på stedet..

bilde av en tegning av en tatovering av inkaene 16.11.2018 №042 - inka tatoveringsfoto - bilde av en tegning av en tatovering av inkaene 16.11.2018 №041 - inka tatoveringsfoto - bilde av en tegning av en tatovering av inkaene 16.11.2018 №034 - inka tatoveringsfoto -

Grunnleggende symboler på Inka -tatoveringer.

Inkaene æret i stor grad gudene sine, så vel som deres jordiske inkarnasjoner av gudene sine. For eksempel var bilder av jaguarer populære blant krigere, så vel som imitasjon av jaguar flekker på huden. I tillegg ble solen ansett som et viktig symbol – en sirkel – det er derfor mange bilder passer inn i formen på en sirkel. Det viktigste elementet var også Inka -skriftsystemet. Kan ha tatoverte staver eller noen bønner.

Det er viktig å merke seg at uansett betydning ble tatoveringer utført ved hjelp av komplekse elementer, små prikker og linjer, så tegningene ble bare brukt av spesialtrente mennesker..

Bilder av Inka -tatoveringer – eksempler på tegninger fra 16.11.2018

Se videoen:

Forberedt av: anastasiad2018 (## FIO ##)