Bilde av tatoveringer

Bilde av Sak Yant tatovering

I materialet kan du se mer enn 463 bilder med Sak Yant tatoveringstegninger, bli kjent med interessante fakta om disse magiske mantraene i en tatovering, du kan finne svar på eksisterende spørsmål. I tillegg har vi noen flere tematiske materialer:

  • Betydningen av Sak Yant -tatoveringen
  • Skisser av Sak Yant -tatovering

Bilde av Sak Yant tatovering - informasjon om trekk ved tegninger og fotoeksempler på ferdige tatoveringer

Foto av Sak Yant -tatovering: fakta om tegningene og bilder av ferdige tatoveringer

Innbyggere i Sørøst -Asia tror at hvis du bruker en magisk tatovering på kroppen din og mesteren kaster spesielle staver, vil en persons skjebne og liv endre seg til det bedre. Det magiske bildet vil beskytte en person mot negativ energi, og vil fylle ham med vitalitet. Selvfølgelig, hva en slik tatovering bør brukes av en prest eller sjaman.

Fotoeksempel på tatoveringstegning SAK YANT 15.11.2020 №426 -SAK YANT tatovering- Fotoeksempel på tatoveringstegning SAK YANT 15.11.2020 №420 -SAK YANT tatovering- Fotoeksempel på tatoveringstegning SAK YANT 15.11.2020 №419 -SAK YANT tatovering-

Hvis tatoveringen er utført i en salong, vil den ikke ha magiske krefter. Kraften ligger ikke i mønstre og bokstaver, men i å utføre ritualer og uttale en spesiell hex. Dette ritualet med sak-yant-tatovering bør utføres av en sjaman, siden han er en mellommann mellom den materielle og åndelige verden.

Fotoeksempel på tatoveringstegning SAK YANT 15.11.2020 №417 -SAK YANT tatovering- Fotoeksempel på tatoveringstegning SAK YANT 15.11.2020 №415 -SAK YANT tatovering- Fotoeksempel på tatoveringstegning SAK YANT 15.11.2020 №408 -SAK YANT tatovering-

Sak Yant er bilder av mantraer i form av mønstre. Dette ritualet var tidligere privilegiet til buddhistiske munker, slike tatoveringer skulle ikke utføres av kvinner. Men Angelina Jolie betalte den buddhistiske munken en anstendig sum penger for dette ritualet. Imidlertid ble sak-yant ideelt sett hovedsakelig laget for krigere, slik at den magiske kraften ville beskytte dem mot fiendens pil og tiltrekke lykke til..

Fotoeksempel på tatoveringstegning SAK YANT 15.11.2020 №405 -SAK YANT tatovering- Fotoeksempel på tatoveringstegning SAK YANT 15.11.2020 №400 -SAK YANT tatovering- Fotoeksempel på tatoveringstegning SAK YANT 15.11.2020 №401 -SAK YANT tatovering-

Eieren av en slik tatovering måtte følge moralske prinsipper, for eksempel å ikke røre en kvinne, han ble forbudt å drikke alkohol, banne og lignende. Den magiske kraften til en slik talisman kan begynne å handle mot noen som var under beskyttelse hvis en person bryter moralske forbud.

En munk som påførte sak-yant på en menneskekropp hadde ingen rett til å berøre kvinnens kropp, så det er veldig rart at en slik tatovering ble gjort til Angelina Jolie. Siden dette praktiseres i de viktigste buddhistiske templene i Thailand, hvor en kvinne ganske enkelt ikke kan slippe inn i et hellig sted.

Fotoeksempel på tatoveringstegning SAK YANT 15.11.2020 №391 -SAK YANT tatovering- Fotoeksempel på tatoveringstegning SAK YANT 15.11.2020 №389 -SAK YANT tatovering- Fotoeksempel på tatoveringstegning SAK YANT 15.11.2020 №387 -SAK YANT tatovering-

Innehaveren av sak-yant bør være en sannferdig person, følge filosofien om ikke-vold, ikke stjele, være trofast mot kona og unngå bruk av alkoholholdige drikkevarer og rusmidler. Sak-yant buddhistiske munker gjør ikke for hver person, det antas at noen skal gjøre det i henhold til skjebnen. Faktum er at tilhengere av Buddha ikke er interessert i penger, de ser bare om en person trenger en slik amulett eller ikke..

Munkene bruker ikke kataloger, siden disse mønstrene er preget i deres ånd, og det er derfor dette bildet ikke kan stereotypiseres. Mesteren vet bedre hvilke mantraer og hvordan de skal brukes på menneskekroppen. Dette ritualet praktiseres i Thailand, i Laos. Hvert år deltar rituelle tatoveringsartister i en festival dedikert til denne typen åndelig aktivitet..

Fotoeksempel på tatoveringstegning SAK YANT 15.11.2020 №376 -SAK YANT tatovering- Fotoeksempel på tatoveringstegning SAK YANT 15.11.2020 №377 -SAK YANT tatovering- Fotoeksempel på tatoveringstegning SAK YANT 15.11.2020 №367 -SAK YANT tatovering-

Bildet kan være rundt – for å symbolisere universet, i form av fem spir for å tiltrekke lykke til. Det er mange alternativer for en slik tatovering, siden en person ikke vil se resultatet umiddelbart, da kan han bli overrasket av to tigre malt på baksiden eller symbolet til Buddha selv. I dette tilfellet velger mesteren en amulett som vil forbedre visse karaktertrekk hos eieren. En amulett kan også brukes, som magisk hjelper eieren sin til å lykkes på grunn av det faktum at den forårsaker sterk sympati fra mennesker.

Fotoeksempler på tatoveringstegninger med Sak Yant -symboler fra 15.11.2020 (463 bilder)

Teksten til materialet ble utarbeidet av: ELENA_KOSHKINA (Elena Sergeevna)