Bilde av tatoveringer

Bilde av tatoveringsbok

Her kan du se fototatoveringsbok, tegningene av ferdige tatoveringer som tilbys for visning, vil hjelpe deg å bli kjent med alternativene og funksjonene til moderne tatoveringer, tenke på og finne ut din fremtidige og unike tatoveringside. Mer informasjon her:

 • Betydningen av boktatovering
 • Book tatoveringsskisser

Foto av en tatoveringsbok - originale eksempler på tegninger av ferdige tatoveringer

Foto av en tatoveringsbok – originale eksempler på tegninger av ferdige tatoveringer

Alt om funksjonene i bildet og bildet av tatoveringsboken

Tatoveringer er av stor betydning i den moderne verden. Noen behandler dem som kunst, mens andre anser dem stygge..

Det er et stort utvalg av tatoveringsdesigner og betydninger, alle kan finne noe eget i dem..

Et slikt design som en “bok” er etterspurt blant kreative mennesker, lærd med et spørrende sinn og en filosofisk tilnærming til livet..

Hvis du bruker utgaven til kroppen, er det ønskelig at dette er små områder: hender, ankler, nakke, øreflipper, etc., du må velge steder der det vil se kort ut

Sammensetninger brukes vanligvis på store områder av kroppen (rygg, bryst, lår).

Komposisjonene kan tilbys i forskjellige varianter og har forskjellige betydninger..

Betydningen av tatoveringen “bok”:

 1. En lukket bok er laget av mennesker mystiske og hemmelighetsfulle, den symboliserer en hemmelighet.
 2. Et åpent bind brukes som et symbol på kunnskap, nye oppdagelser, åndelig renhet, kjærlighet til reiser, noen ganger kan hun bli avbildet med en ugle eller med fugler som flyr ut av forsiden av sidene. Og hvis en slik bok ligger foran en løve, så blir betydningen tolket som kjærlighet til kunnskap og visdom.
 3. Utgave avbildet med et skjelett – et symbol på udødelig kunnskap.
 4. En bok med blod – vanskeligheter i livet
 5. Oftest skildrer musikere en bok med notater på kroppen.
 6. Noen ganger kan du finne en kombinasjon av en bok med penn, en slik komposisjon antyder at bæreren ikke bare mottar kunnskap utenfra, men også gir den tilbake. Han er en skaper av skjønnhet og en kreativ personlighet. Du må imidlertid være forsiktig med denne sammensetningen, den har en annen betydning og er vanlig i det kriminelle miljøet. Oftest kan den brukes til å identifisere en lommetyv.
 7. En bok gjennomboret med en dolk indikerer at bæreren nekter enhver myndighet.
 8. Bøker i gammel innbinding med fargerike mønstre snakker om den delikate mentale organisasjonen til eieren, hans kjærlighet til alt fabelaktig og mystisk.

Nylig var det tenåringer som begynte å stappe denne typen bøker på kroppen, så vel som favoritt-eventyrfigurene..

 1. Og til slutt, tilhengere av religiøse skrifter som gjelder på kroppen deres enten Bibelen eller Koranen, eller individuelle ordtak, formidler essensen av deres tro gjennom en tatovering.

Tatovering – “bok”, som andre, kan gjøres i forskjellige stiler. Bildet vil avhenge av personens natur, fordi en tatovering kan fortelle mye om en person..

Ytelsesstiler.

Volumet kan avbildes i stiler som: Hand Poke, Black and White, Graphics, Watercolor, Sketch Style, Neo – Traditional, Traditional, New School, Old School, Thresh – Polka, Oriental, Realism, Minimalism, graving.

Håndpoke er et lite bilde av en spøkende karakter.

Svart og hvit – klassisk tatovering i svart og hvit stil.

Grafikk (graveringsstil) – disse verkene kjennetegnes ved en tydelig tegning, både av konturen og skyggelegging av skygger.

Akvarell – tatovering for elskere av lyse og livlige farger. Selve navnet taler for seg selv, en slik skisse velges av kreative og ekstraordinære mennesker.

Skissestil – arbeid – en skisse, en slags skisse, lys, med tynne linjer, grasiøs og til og med gjennomsiktig.

Neo tradisjonelt er et ganske komplekst og presist verk, som bare er underlagt fagfolk. Det er påført klare kanter, med et bilde som er forståelig for alle..

Tradisjonell – tatovering med lyse farger og rike tykke konturer

Ny skole – har ingen klare rammer, denne stilen er veldig særegen, den har notater av humor og filosofi. Representerer tankefrihet og individualitet.

Gammel skole – stilen dukket opp på 1800 -tallet og var populær blant sjømenn, nå har den endret seg, men ankre, sveler og hjerter er også grunnlaget.

Søppelpolka er en stil som kan lage et vakkert kunstverk av de verste tingene. Eierne liker ikke rutine og monotoni..

Minimalisme – evnen til å diskret understreke individualitet. Dette er vanligvis små skisser, uten tilleggselementer..

Realisme – veldig vanskelig og grundig arbeid. Funksjonene er så nært som mulig å “leve”. De kan være tradisjonelle og tredimensjonale. Dette er veldig lyse og realistiske bilder av høy kvalitet..

Informasjon for publisering ble gitt av en ressurs som implementerer tysk høykvalitets sko for kvinner for vinteren. Innenfor rammene av ressursen presenteres en ekstremt gunstig pris – uten mellomledemarginer.

Foto av en tatoveringsbok – eksempler på tegninger fra 11.10.2018

Se videoen:

 Forberedt av: darya_kladko (Darya_Kladko)