Bilde av tatoveringer

Brann tatovering mening

Historie, mening, eksempler og betydning av brann -tatoveringer

Brann har lenge vært ansett som noe magisk og uforklarlig. Folk har alltid assosiert det med magi og det okkulte. Det er ikke for ingenting at ild og flammer alltid har fulgt noen religiøse ritualer eller seremonier. For eksempel, i kristendommen, symboliserer ild den hellige ånd, men det er også forbundet med helvete. Flamme i noen tilfeller fra kristendommens synspunkt kan bety fristelse, fristelse eller synd.

Brann tatovering betyr 1

Demon on fire tattoo

Ild gir oss varme og lys, men samtidig kan det føre til ødeleggelse og død. Det er på grunn av sin antagonistiske essens og ekstraordinære skjønnhet at dette fenomenet ofte finnes blant tatoveringer på menneskekropper..

Hva betyr brann -tatovering??

Brann tatovering betyr 2

Flammetatovering på hånden

Tatoveringer som viser ild eller flamme kan enten være et eget element eller en integrert del av spesifikke objekter. De. som en tatovering kan ild komme fra en fakkel, et lys, et fyr osv., og hver tegning har sin egen brann tatovering mening. Generelt, uansett sammensetning, har ild alltid symbolisert transformasjon, gjenfødelse, overgangen fra en tilstand til en annen. Det kan også symbolisere visdom, kunnskap eller ødeleggelse..

Brann tatovering betyr 3

Dragon tatovering i brann

Brann eller flamme, sammen med andre, nevnte elementer, kan ha en bestemt, annen betydning enn andre. For eksempel symboliserer et brennende lys håp og forfall av å være. En fakkel kan bety at en person går tapt i livet og prøver å finne seg selv..

Brann tatovering betyr 4

Flamme og svart røyk tatovering på armen

Brann i en eller annen form fantes ofte blant fengselstatoveringer, noen ganger fikk en helt annen mening. For eksempel kan en brennende fakkel med piggtråd bety at en person satt i fengsel på grunn av uaktsomhet, og håper på en rask løslatelse. Lyset som er nevnt ovenfor, som en tatovering i fengselet, kan bety tro på Gud, eller det kan symbolisere det faktiske livet til en fange, som kan bryte av når som helst like lett som et lys kan slukke fra en svak vind..

Du kan se på:

TATTOO SKETSER MED BRANN

FOTO TATTOO BRANN