Bilde av tatoveringer

Cross tatovering mening

Cross tatovering mening – dette er et tema som er interessant for alle som skal dekorere kroppen sin med en tatovering med et kryssmønster. La oss prøve å finne ut hva korset i tatoveringen betyr og hvilken historie dette symbolet har. Naturligvis har vi forberedt for deg tematiske deler i katalogen med “Bilde av kors -tatoveringen” og “Tatoveringsskisser på tvers”.

Cross tatovering mening

Cross tatovering mening

Korset er et av de eldste symbolene som mennesket brukte, som dukket opp lenge før du skrev og har en enorm hellig betydning. Siden en tatovering har blitt brukt og brukes i form av en tatovering, i nesten alle kulturer og religioner, vil betydningen av en tatovering være litt forskjellig for hver kultur. Den ble først brukt som et symbol på bergkunst under steinalderen. Ofte avbildet innskrevet i en sirkel eller firkant. Et av de universelle kosmiske symbolene: fire kardinalpunkter, fire sesonger, fire hovedelementer.

Cross tattoo betyr 1 Cross tatovering betyr 2 Cross tattoo betyr 3

Hva er meningen med en tatovering på tvers?

Med kristendommens inntog blir symbolet på korset det viktigste for det religiøse livet i Europa. Korset i kristendommen er et symbol på pine, soning for menneskehetens synder ved Jesus Kristus foran Gud, et symbol på skjebnen. Det antas at korset ble brukt av romerne som et torturinstrument for den ikke-romerske befolkningen; innbyggerne i Roma ble ikke korsfestet. Det var flere varianter av det, ifølge legenden ble apostelen Andrew korsfestet på et skrått kors.

Det skal huskes at i middelalderen ble korset også et militært symbol, det var under korsets banner at korstogene fant sted, og deretter dukket militær-religiøse organisasjoner av korsfarerne opp.

På 1900 -tallet ble korset brukt som et militært symbol av Wehrmacht -troppene.

Cross tattoo betyr 4 Cross tatovering betyr 5 Cross tatovering betyr 6

Etter den offisielle inndelingen av den kristne kirke på midten av 1000 -tallet, vedtok den ortodokse kirke sin egen versjon av symbolet: et kors med en ekstra skrå tverrstang.

I dag er det et stort antall former og bilder av korset, og det er derfor det er så mange betydninger og betydninger av en tatovering med sitt bilde, og selvfølgelig setter hver bærer av en slik tatovering også sin egen, intime.

Du kan se på:

CROSS TATTOO SKETCHES

FOTO TATTOO CROSS