Bilde av tatoveringer

Dyr tatovering

Dyre tatoveringer

Forskning innen psykologi viser at nesten alle mennesker forbinder seg med en representant for faunaen – dyr, fisk, edderkoppdyr, insekter, reptiler. Røttene til dette fenomenet går tilbake til eldgamle oppfatninger basert på kulten til forfedre. Så våre forfedre trodde at alle mennesker, stammer, familier har en beskytter blant dyr. Det hellige dyret ble tilbedt, behandlet som en venn, beskytter og stamfar til deres stamme. Derfor, ved å lage en tatovering for seg selv med bildet av dette eller det dyret, vedtar en person så å si dens egenskaper eller demonstrerer sitt åndelige forhold til ham..

Dyretatoveringer - ferdige eksempler på bildet

Dyretatoveringer – ferdige eksempler på bildet

Mange dyretatoveringer har flere, ofte motsatte betydninger, avhengig av hvilke egenskaper dyret er utstyrt med i forskjellige kulturer. For eksempel, hos mennesker i vestlig kultur, fremkaller en frosk en følelse av avsky og avsky, og eventyr om transformasjonen av en frosk til en vakker prinsesse spiller bare opp kontrasten til et stygt froskeskall og skjønnheten til heltinnen gjemt bak den. Overraskende, i øst, er frosken et symbol på sensualitet, erotikk og fruktbarhet..

Dyretatoveringer er de beste alternativene

Tatoveringsdesignet lar deg plassere aksenter riktig i tolkningen av bildet. For eksempel vil en ulv som hyler på månen være forbundet med lengsel etter en sterk og uavhengig ensom, og en ulv som blemmer munnen, klar til å skynde seg til offeret, vil bli et symbol på aggresjon, en trussel mot andre og en vilje til å bruke makt..

bilde av tatovering med dyr fra 2015/08/15

rosa hode av en geit med store horn på skulderen

løvehodet tatovering

Kule tatoveringer for menn – Vær elegant og grasiøs

????????????????????

se dyretatoveringer på video

Du kan se på:

VERDI AV TATTOO -DYR

SKETSER ANIMAL TATTOO