Bilde av tatoveringer

Eye tattoo photo – øyevipper, piler, før og etter bilder, anmeldelser

I denne delen har vi ikke bare samlet bilder av den ferdige øyetatoveringen for deg, men gir også interessant informasjon om prosedyren og dens funksjoner, eksisterende implementeringsmetoder og teknikker som er mest etterspurt (for eksempel: tatovering av øyevipper før og etter ).

Permanent sminke av øyne foto - øyevipper, piler, før og etter bilder, anmeldelser - ferdige eksempler

Permanent sminke av øyne foto – øyevipper, piler, før og etter bilder, anmeldelser – ferdige eksempler

Øyetatovering på bildet før og etter: piler, tatovering av øyevipper, anmeldelser

Bilde av tatoveringer i øyet du kan se nederst på siden under teksten, men la oss nå snakke om emnet. Vi vil ikke snakke om tatovering av øyenbryn, som er forbundet med prosedyren ovenfor, men Tatovering av øyenbryn – vi tar det til eget materiale.

Tatovering av øyelokk er en permanent prosedyre som kvalitativt bidrar til å understreke eller til og med korrigere utseende, form og uttrykk for øynene dine..

Prosedyren er delt inn i konturkorreksjon:

  • Korrigering av det øvre øyelokkets kontur – pilen, som oftest utføres for å gi maksimalt uttrykk for øynene.
  • Korrigering av konturen til det nedre øyelokket – et ekstra tiltak som lar deg oppnå maksimal effekt når du bruker en pil.

Men ikke bare en endring i konturen kan bidra til å gjøre øynene attraktive, det er også en teknikk for å fylle mellomrommet mellom øyevippene – noe som fremhever hårlinjen positivt og lar deg få en kvinnes utseende fengende og magisk.

For eiere av tunge øyelokk er “skygge skygge” prosedyren egnet, der en mild fargetone påføres overflaten på begge øyelokkene, som forsiktig setter av øynene.

Velge en farge for øyetatovering

For å oppnå maksimal naturlighet, bør du velge en mørk brun farge for konturen, hvis oppgaven er å oppnå maksimal uttrykksfullhet, så er svart det eneste riktige valget.

Ubehaget

Prosedyren for å utføre permanent øyesminke i dag innebærer anestesi. I de fleste tilfeller brukes ikke injeksjoner, men bedøvelsesmidler brukes aktivt i form av væsker eller geler, som er mer akseptable for denne oppgaven..

For de som har en ekstremt høy smerteterskel, er det sterke salvebedøvelsesmidler som varer lenger, og selv for den mest sensitive personen, gjør prosedyren smertefri.

Vil du vite mer, les om øyenbrynstatovering i Rostov på et vennlig nettsted.

Bilder av øyetatovering, tatovering mellom øyevipper og piler fra 06/11/2015:

Royalty-Free Stock Imagery av Rubberball

????????????????????????????????????????????????

se video med bilder av øyetatoveringer