Bilde av tatoveringer

Informasjon for rettighetshavere – nettsted tatufoto.com

Når vi fyller ressursen, prøver vi å være ekstremt årvåkne når det gjelder bruk av materialer som kan være gjenstand for opphavsrett.

Vi respekterer andres rettigheter og forfølger ikke målet om å krenke dem.

Dessverre, ikke i alle situasjoner, er det mulig å finne ut sikkert om eksistensen av et forbud mot bruk av fragmenter av tekst eller Bilder.

I tilfelle en tekst eller et bilde som tilhører deg blir publisert på nettstedet, og du ikke er enig i dette, ber vi deg ta kontakt med administrasjonen av ressursen og rapporter det.

Vi vil oppfylle dine krav for fjerning av materialet på kortest mulig tid, eller vi vil angi informasjon om deg som forfatter.

Vi spør sterkt, støtt påstandene dine med dokumenter, som bekrefter din rett til innhold, eller begrenser distribusjonen (bruk).

Vi er på alle mulige måter klare til å møte forfatterne, men det er veldig vanskelig for oss å bestemme den virkelige eieren (forfatteren) av innholdet hvis han ikke har dokumenter som bekrefter forfatterskapet. Hvis du ikke har en slik bekreftelse, kan du prøve å bekrefte forfatterskap på andre måter..

Vi kommer definitivt til å møte deg! Vennlig hilsen administrasjonen av tatoveringsstedet – .