Bilde av tatoveringer

Kronetatovering mening

Hva er meningen og meningen med en kronetatovering

En kronetatovering er ikke så vanlig, men krone tatovering mening, fortjener spesiell oppmerksomhet. For mange mennesker er kronen et symbol på makt, makt og prestisje, indikerer tilhørighet til en høy klan. Derfor er hovedbetydningen av en kronetatovering en høy sosial status i samfunnet eller ønsket om makt. Oftest velges en slik tatovering av selvsikre og målrettede mennesker. I tillegg må det huskes at en kronetatovering ofte brukes i fengselstatoveringer og indikerer at eieren har stor autoritet i den kriminelle verden..

Kronetatovering som betyr 15

Crown And Diamond Tattoo On Back Girl

Historien om kronetatoveringer

Det er et kronesymbol i mange kulturer og religioner. I gamle kulturer vitnet kronen om det guddommelige prinsippet og var et symbol på forskjellige guder. I gammel gresk mytologi var kronen laurbærkronen til guden Apollo. I kristendommen ble englenes og helgenenes glorie sammenlignet med kronen, og kronen er også forbundet med tornekronen til Jesus Kristus. I katolicismen kalles jomfru Maria himmelens dronning og er avbildet med en glorie som ligner en krone. Vi vet at i mange land er kronen et symbol på monarki, makt og er tilstede i heraldikken og attributtene til land der monarkiet eksisterte eller fortsatt eksisterer. For eksempel viser våpenskjoldet i Spania en løve med en krone på hodet. Mange monarker har slitt og bærer nå en krone som et symbol på sin makt. I middelalderen ble bildet av kronen ofte funnet på våpenskjoldene og rustningen til edle riddere.

Kronetatovering betyr 14

Stort brev og krone i tatovering

Hva betyr kronetatovering?

Kronetatoveringen symboliserer tørsten etter makt, ønsket om det, overlegenhet over andre, ønsket om å lede dem. I tillegg er kronen ofte avbildet i kombinasjon med andre gjenstander. Derfor avhenger betydningen også av sammensetningen, der kronen har overlegenhet i forhold til andre symboler avbildet ved siden av.

  • Kronen, avbildet med hjertet, brukes ofte av elskere og betyr lojalitet, lidenskapelig kjærlighet, utholdenhet, hengivenhet.
  • Kronen avbildet over hjertet symboliserer lykke, lykke.
  • Kronen på skilpaddens hode er et koreansk symbol på et rolig liv og lang levetid.
  • Det keltiske armbåndet, som består av to hender som holder en krone med et hjerte, har sin egen betydning. Hender – vennskap, krone – troskap, bestandighet, hjerte – ivrig kjærlighet.
  • Bildet av en liten krone i en unik original stil av en jente indikerer hennes ønske om å skille seg ut, gi seg en elitestatus.
  • Jenter som ønsker å ligne prinsesser, velger en liten tatovering.

Kronetatoveringer er ganske utbredt i den kriminelle verden og har en spesiell betydning. Oftest indikerer tilstedeværelsen av en krone i en fangetatovering hans høye autoritet i fengsel, samt en særlig alvorlig forbrytelse eller uvillighet til å følge lovene. Kronen avbildet over slangen er et symbol på en tyv i loven eller en som ser. Det er vanligvis avbildet på brystet eller skulderen. Tigeren som holder kronen i potene symboliserer ønsket om vold. Hvis kronen er avbildet på baksiden, betyr det ydmykelse. Kronen, avbildet med røde kort, indikerer at eieren er en passiv homofil (hovedsakelig tvangsmessig brukt for ydmykelse).

Uansett hvilken form kronen har, er den uansett assosiert med makt, frihet, ønsket om å kontrollere din egen skjebne. For noen mennesker er kronen et symbol på utholdenhet, besluttsomhet, selvkontroll, seier.

Betydningen av kronetatoveringen 13 Hodeskalle i kronetatovering

Du kan se på:

SKETSER FOR TATTOO CROWN

FOTO TATTOO CROWN