Bilde av tatoveringer

Kroppsdel ​​tatoveringer – foto

Se tatoveringer på kroppsdeler

Fans av bærbare design bruker tatoveringer på deler av kroppen, uavhengig av huden. I denne forbindelse er det ingen begrensninger. Tatoveringer kan bli funnet selv på de mest uventede delene av kroppen, for eksempel på slimhinnen på innsiden av leppen. Generelt er tatoveringer fylt på overflaten av hele kroppen, selv på ansiktet eller intime steder. Videre har ikke hvert enkelt bilde en klar resept på hvor det skal være på borkronen. Hvis du har tenkt å tatovere deg og allerede har bestemt deg for en skisse, men ikke vet hvor du skal slå den, gir vi deg en katalog med tatoveringer på forskjellige deler av kroppen..

CATALOG OF TATTOO ON BODY AREAS - fotoeksempler på tatoveringsdesign på forskjellige deler av kroppen og informasjon om funksjonene deres

CATALOG OF TATTOO ON BODY AREAS – fotoeksempler på tatoveringsdesign på forskjellige deler av kroppen og informasjon om funksjonene deres

EN

B

PÅ SIDEMENNEN, PÅ SIDEN KVINNER, PÅ BICEPS, TATTOO PÅ HØPEN, BIKINI, OVER ØYEBROEN,

V

PÅ HÅR,

G

PÅ KYSTEN FOR MENN, PÅ KYSTEN FOR KVINNEN, PÅ HOVEDET FOR MENN, PÅ HOVEDET FOR KVINNER, TATTOOS PÅ BRYSTCELLEN FOR MENN, “2”, UNDER BRYSTEN, PÅ ØYNENE, PÅ ØYE -APPLEET, PÅ SKINNEN,

D

E

F

KVINNES LIV, MENNES LIV, GJEMME STRETCHER,

Z

KVINNESHÅNDVERK, HERREHÅNDVERK, TANNER, HODE,

OG

PÅ CAVIAR

TIL

PÅ NØKKELEN FOR JENTER, (NKM), PÅ BØRSTEN, PÅ KOPPEN, PÅ KNEEN,

L

KVINNESKOFFEL, MENNESKOFFEL, KVINNES ANSIKT, MENNESKJEM, ANKEL, PALM,

M

H

PÅ KVINNES BEN, PÅ HERREBEN

O

NS

KVINNES SKULDER, MENNES SKULDER, KVINNESKUMMER, MENNESKUMMER, KVINNEFINGER, MENNES FINGRE, PÅ ARMEN, PÅ ARMEN, MENNES SKULDER, (NAPHE), PÅ BAREN

R

 KVINNES FULL HÅND, MENNES FULL HÅND, RIBB

MED

HELE TILBAKE KVINNER, HELE TILBAKE MENN, FOTKVINNER, FOTMENN, FOT, RYGG,

T

Ha

FOR PLEIE,

F

NS

C

H

NS

PÅ ET SKAD FOR KVINNER, PÅ ET SKAD FOR MENN, PÅ EN KVINNES HALS, PÅ EN MENNES HALS

SCH

ANKEL

NS

NS

JEG ER

PÅ SPRÅK,

Bilder av tatoveringer på forskjellige deler av kroppen

Dette galleriet inneholder fotografier av tatoveringer på forskjellige deler av kroppen. Hele seksjoner er viet til tatoveringer på ben, armer, nakke og så videre. Denne delen vil være nyttig for de som har bestemt seg for en tatovering, men fortsatt ikke har bestemt seg for hvor den skal fylles..

Du vil alltid legge til noe i din egen kropp. Ta med en annen skjønnhet. Og mange velger en tatovering for denne rollen. Og nå, når tegningen er valgt, gjenstår det bare å tenke over hvilken del av kroppen som skal brukes på denne kunsten. Her er alt du trenger å vite om å velge et tatoveringssted..

Tatoveringer på kroppsdeler – det du trenger å vite (katalog med ferdige eksempler på bildet)

For ikke å angre på timene i tatoveringssalen, og stemningen fra det ubehagelige arbeidet til mesteren forsvant ikke. Det er verdt å velge riktig sted for tatovering. Tatoveringer på baksiden, for eksempel i form av store tegninger, vil forvride med forskjellige bevegelser og forårsake forvirring hos de som ser fra siden. Kroppsmaleriet på dette stedet kom fra inkaene. De elsket å male kroppen sin for kamp..

Mange jenter velger stedet bak øreflippen eller på nakken som handlingsfelt for tatovøren. Men dette har heller ikke mye fornuft, fordi denne typen tatoveringer enten vil være gjemt under klærne, eller gjemt bak håret. Men på den annen side, hvis en jente ønsker å bringe glede til sitt eget utseende, vil en hemmelig tatovering komme til nytte mer enn noensinne..

Jenter velger også nedre del av magen for en tatovering, og tror at dette vil gjøre dem mer sexy. Menn derimot får sjelden tatoveringer på slike steder. Dette gjøres hovedsakelig av de som ønsker å skjule stygge arr etter skader og operasjoner..

Hender regnes også som et vanlig sted. Tre forskjellige soner skiller seg ut: skuldre, underarmer og håndledd. Tatoveringer på hendene dukket opp for veldig lenge siden og kunne bære informasjon om en person. Om fødestedet, men hvem han jobber og hvilken kaste han tilhører. Tatoveringer på hendene bar også rollen som en talisman eller ble brukt i magiske ritualer..

Moderne tatoveringer – velg et sted å søke

Nå har håndtatoveringer bare en attraktiv betydning. Dette er den mest mobile og oftest åpne delen av kroppen, så tatoveringen vil alltid være synlig og tiltrekke seg oppmerksomhet fra andre..

Ben er også et stort arbeidsområde for en tatovør. Jenter foretrekker generelt de ytre lårene og føttene, mens menn foretrekker skinnebenene. Tatoveringsprosessen på beina er veldig smertefull. Men å få en tatovering på føttene gir mindre smerter enn for eksempel på låret. Fottatovering stammer fra India. De legger stor vekt på føttene, så indiske jenter bruker mønstrede henna -mønstre på denne delen av kroppen..

Men kne -tatoveringer er stort sett populære blant menn, spesielt de som tjente tid på steder som ikke er så fjerntliggende. Stjernetatoveringer på knær betyr fornektelse av livsstilen i fengsel..

Brysttatoveringer er en gammel tradisjon for krigere. De gikk til kamp og ba om hjemkomsten. Og som en talisman, et slags skjold for hjertet, ble tatoveringer påført brystet. Tegningene ble designet for å beskytte dem i kamp. Nå er tatoveringer på brystet estetiske. Brystet er en stor del av kroppen, og det er fullt mulig å fylle for eksempel en tegning eller et bilde.

Ansiktstatoveringer er populære blant maoristammene. Tatoveringene ser ut som mønstre og er krigsmaling. Hvis en kriger hadde en slags tatoveret maske, fortjente han den høyeste ære. Nå er tatoveringer i ansiktet ikke populære, de har gått høyere på hodet. Men dette er ikke helt behagelig, fordi du må hele tiden overvåke hårveksten..

Forberedt av: vita2695 (Vitalia Lisitsyna)