Bilde av tatoveringer

Ksenia Borodinas tatoveringer

Her kan du finne ut alt om tatoveringer av Ksenia Borodina, se bildeeksempler på tegninger, finn ut betydningen og betydningen, lær fakta fra historien om utseendet på kroppen til en kjendis.

Tatoveringer av Ksenia Borodina - informasjon og fotoeksempler på tegninger

Tatoveringer av Ksenia Borodina – informasjon og fotoeksempler på tegninger

Ksenia Borodinas tatoveringer – alt moroa

Tilstedeværelsen av en “holdbar” skisse på kroppen er ikke lenger en sjeldenhet, og det er nesten umulig å overraske med dette. Uansett karakterkomponent, oppnådd utdannelse, yrke, liker folk å dekorere seg med tatoveringer, noe som gjør utseendet ekstravagant. Programlederen, som er anerkjent av det mest populære realityprogrammet i Russland, Ksenia Borodina ble også eier av flere tatoveringsskisser. Jeg lurer på om bildene som ikke kan vises har en mystisk historie eller bare er dekorasjoner for en slank kropp.?

                Første tatovering.

Etter å ha nådd full voksen alder, bestemte Ksenia seg for å dekorere kroppen sin med en smertefull skisse. TV -programlederen benekter ikke at hun drømte om en tatoveringsskisse lenge før det, men ønsket ikke å gjøre foreldrene hennes opprørte, ettersom de kategorisk var imot det. Ideen om å tegne på beinet kom raskt – dette er en unik delfin, som spruter aktivt i vannelementet. Først og fremst symboliserer delfinen følgende kvaliteter:

  • kjærlighet til frihet;
  • vennlighet;
  • ærlighet.

prøvebilde av Tattoo av Ksenia Borodina 05.12.2018 №023 - Tattoo Borodina -

Det personlige valget til stjernen TV -programleder er ikke kjent for publikum, og Borodin ønsker ikke å avsløre det. Man kan bare anta at bildene av delfinen er valgt som en talisman og et symbol på adel, lykke og utømmelig tro på godhet. Folk som blir eiere av en slik tatovering prøver å mestre egenskapene i en delfin og fikse dem i deres karakter.

Litt senere endret TV -programlederen delfintatoveringen til bildet av en fjær. Fjærbildet skjuler også mange viktige betydninger:

  • høy moral;
  • renslighet;
  • mot;
  • håp;
  • Glade drømmer.

Ksenia bestemte bevisst den neste tegningen etter 10 år. TV -programlederen ble først mor, tatoveringen ble dedikert til ære for datteren Marusya. Søknaden er laget litt over venstre håndledd. Inskripsjonen “Marusya” snakker om ømme og dirrende følelser, Ksyusha anser skissen som uvurderlig. Utførte en tatovering av en kjent profesjonell tatoveringsmester, hvis tjenester brukes av mange russiske stjerner.

Forholdsvis nylig, gjennom sosiale nettverk, fortalte TV -programlederen fansen at hun bestemte seg for å forevige en tatovering på kroppen, og viet det til sin andre datter Teona med bokstaver fra det latinske alfabetet. Imidlertid er den berømte TV -programlederen ennå ikke klar til å innrømme for offentligheten hvilket sted denne tatoveringen har tatt på kroppen. Iherdige fans venter spent på utgivelsen av TV -programlederen i et avslørende antrekk for å sette pris på påfyllet på en vakker kropp.

prøvebilde av Tattoo av Ksenia Borodina 05.12.2018 №021 - Tattoo Borodina -

prøvebilde av Tattoo av Ksenia Borodina 05.12.2018 №026 - Tattoo Borodina - prøvebilde av Tattoo av Ksenia Borodina 05.12.2018 №025 - Tattoo Borodina - prøvebilde av Tattoo av Ksenia Borodina 05.12.2018 №024 - Tattoo Borodina -

Ksenia Borodina kan trygt kalles den første eieren av moten for tatoveringer av navnene på barna hennes. Deretter begynte andre kjendiser å lage lignende dekorasjoner på kroppen, for eksempel Alena Vodonaeva. Bare tanken på å sette på din delikate kropp navnet på din kjære ektefelle Borodina virker dumt og vulgært.

Det er ingen hemmelighet at Ksyusha elsker å vise sine tatoveringsskisser til kameraer. Til en viss grad er det riktig å vise et velkjent blad god smak og individuell tilbakeholdenhet i en bestemt type kunst, med vekt på sin egen selvforsyning og individuelle stil.

Tatoveringer av Ksenia Borodina – fotoeksempler fra 05.12.2018

Se videoen:

Forberedt av: didi1ud (Tolstikova Irina Nikolaevna)