Bilde av tatoveringer

Lyn tatovering mening

Vi tilbyr deg informasjon om lyn tatovering mening, betydningen og historien til denne ikke-så vanlige tatoveringsdesignen. For de som allerede har bestemt seg for å gå til en tatoveringssalong og tatovere, foreslår vi at du velger en tegning i vår katalog:

  • Bilde av lyn tatoveringer
  • SKETSER AV LYNTATOER

Betydningen av en lyn tatovering - informasjon om betydningen av en tatovering og eksempler på bildet

Betydningen av en lyn tatovering – informasjon om betydningen av en tatovering og eksempler på bildet

Karakteristisk for en tatovering med glidelås

Det er flere manifestasjoner av naturens kraft, og det mer spennende i form av elektrisk fyrverkeri som følger med et tordenvær er et blendende blink av blåhvitt lys, som ser ut til å være som en krumning av himmelen og, som om det er av en bølge av en tryllestav, på få sekunder passerer en utrolig og øredøvende torden i nærheten …. Lyn gjør en mørk, kald, regnfull natt til dagslys et øyeblikk. Det er et kraftig symbol for tatoveringsdesign..

De fleste myter forteller om guder og gudinner, så vel som andre mytologiske skapninger som brukte lyn som våpen. Folk var forsvarsløse mot lynets forferdelige og ødeleggende kraft og magi. De ble rammet av lynnedslag i trær og bakken, og etterlot scener med enorm ødeleggelse. Lynet traff trær, som førte til brannen deres, brøt hele steiner, smeltet sand, og hvis en person var i nærheten, førte det sannsynligvis til hans død.

Historien, meningen og meningen med lynetatoveringen

Lyn har lenge blitt brukt for å symbolisere gudenes makt. Blant grekerne var det viktigste våpenet til Zeus, alle guders far, nettopp lyn. Lyn var et symbol på makt, og siden tordenvær var et uforutsigbart fenomen, var det også et symbol på gudernes luner. Siden tordenvær ofte følger med regn, ble lyn også ansett som et symbol på fruktbarhet, og regn var et sentralt element for en vellykket høst. Noen kulturer identifiserte lyn med en mann, så vel som solen, og en kvinne med jorden..

Eksempler på bilder:

lyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringlyn tatoveringtatu-molniya-foto-dlya-stati-pro-znachenie-tatuirovki-003-tatufoto-rulyn tatovering

I romersk mytologi var faren til alle gudene Jupiter himlens og tordenværs gud..

I skandinaviske sagn var Thor guden for torden og lyn. Hver gang han traff et mål med sin mektige hammer, blinket lynet.

I Bibelen følger lyn med Guds opptreden i 2. Mosebok. Lyn symboliserer sannhetens lys.

I mange asiatiske kulturer ble det antatt at flygende drager forårsaket torden og lyn, og gned vingene mot vekter. Lyn brukes ofte i den japanske dragen som flyr over himmelen..

Nærmere moderne tid ble lynet påført i form av en tatovering av sjømenn. For dem ble hun ansett som en slags amulett mot manifestasjonene av moder natur..

Lyn tatovering mening

En lyn tatovering kan bety en rettferdig rettssak og tilbakebetaling for synder. Betydningen av en lyn tatovering karakteriserer også kreativ og åndelig belysning eller åpenbaring av sjelen og sinnets styrke. Sikksakk i form av lyn symboliserer forbindelsen mellom liv og død, skapelse og ødeleggelse, evighet og streben gjennom tid. Som oftest plasseres en lyn tatovering på armen, både i ren form og skyting gjennom skyene.

– lyn i sin reneste form – solid karakter, åndelig kraft.

– lyn og en sky betyr Herrens inngrep.

Video:

I dag lages tatoveringer av uavhengige mennesker, som streber etter makt, energiske, tenker utenfor boksen og som er fulle av overraskelse..

Stort sett blir lynet påført av menn. Nylig har kvinner også blitt elskere av lyn, og påførte et lyn til seg selv i form av en liten Z på en arm eller et bein..

Forberedt av: Sergej Sokolov