Bilde av tatoveringer

Profesjonelle tatoveringer – foto

I dag er profesjonelle tatoveringer mindre og mindre vanlige, med unntak av sjø-, hær- og fengselstatoveringer, og tross alt for tre århundrer siden anså representanter for forskjellige yrker det som deres plikt å sette et skilt som understreker at de tilhører et bestemt felt av aktivitet..

Profesjonelle tatoveringer – eksempler på bildet

Malere, smeder, bakere, slaktere, skomakere fra Frankrike, Sveits, Belgia, Tyskland og andre europeiske land laget tatoveringer med symboler på yrket sitt, og i Sverige holder jernbanearbeidere seg fortsatt til denne tradisjonen..

Profesjonelle tatoveringer - bilder av ferdige verk fra de beste mestrene

Profesjonelle tatoveringer – bilder av ferdige verk fra de beste mestrene

Den moderne verden setter sine egne spilleregler: en person som har jobbet som snekker halve livet kan omskole seg til en programmerer, og en historieprofessor blir tvunget til å leve av å reparere fjernsyn. Det høye tempoet i livet tvinger mennesker til å være fleksible, mer mobile, strebe etter å få så mange spesialiseringer som mulig som gir høy inntekt, men som ofte ikke samsvarer med deres indre ambisjoner. Trist men sant. Vi kan bare håpe at denne situasjonen i fremtiden vil endre seg og profesjonelle tatoveringer igjen vil bli populære..

se eksempler på profesjonelle tatoveringer på bildet fra 08.02.2015

se video med profesjonell tatovering

Du kan se på:

VIKTIGHETEN AV PROFESJONELLE TATOER

SKETSER FOR PROFESSIONAL TATTOOS