Bilde av tatoveringer

Skipets tatovering betyr

Tatoveringer på det marine temaet er blant de vanligste og mest populære finn ut betydningen av tatoveringsskip. I antikken tjente tatoveringer for sjømenn ikke som en dekorasjon for kroppen, men som et karakteristisk tegn, slik at ved et skipbrudd kunne kroppene deres identifiseres og begraves i samsvar med alle maritime skikker og tradisjoner..

Som regel var dette tatoveringer som skildrer et skip, eller konturene av det. Tatoveringen i form av et skip symboliserte den vanskelige og farlige banen sjømannen reiste. Spesielt gjaldt dette Cape Horn, som på grunn av alvorlige værforhold regnes som et av de vanskeligste stedene for navigasjon..

Et eksempel på en stor tatovering med et skip

Et foto med en stor tatovering på tegningen som hovedtema er et skip.

Ofte ble skipet avbildet som et seilskip, som også symboliserte sjømannsgraven. I de fleste tilfeller ble en seilbåt avbildet nedsenket i vann, og snublet over skjær eller steiner..

Men bortsett fra en så trist mening, skipstatovering også rangert blant bildeamulettene. I fengselshierarkiet var bildet av skipet forbundet med ønsket om å rømme..

Hva er meningen med en skipstatovering?

Skipstatoveringer brukes ganske ofte av kreative mennesker som er i konstant søken etter inspirasjon og nytt materiale, ettersom utrettelige seilere på en gang dro på lange reiser på jakt etter nye land og eventyr.

Tatovering svart silhuett av et skip som flyter bort

Et eksempel på en ferdig tatovering med en silhuett av et skip.

En slik tatovering vil være et utmerket valg for folk som ofte reiser eller skifter bosted, siden skipstatoveringen er et symbol på jakten på fortreffelighet, velvære og endring..

Vurderer seilskip separat, er det verdt å merke seg at en slik tatovering symboliserer inkonstans, drømming, som er perfekt for en ung jente. Hvis du er kjent med romanen “Scarlet Sails” av Alexander Green, vil du forstå hvorfor tatoveringene til seilskip med skarlagede seil symboliserer forventningen om mirakler og etterlengtede endringer i livet. Kanskje, ved å velge en slik tatovering, vil du legge merke til at livet ditt har endret seg til det bedre, eller at du selv vil endre det..

Stor kvinnelig tatovering med et skip og en blekksprut

Et eksempel på en tatovering av en imponerende stor størrelse, på tegningen som det er et skip som drukner av et sjømonster – en blekksprut.

I tillegg er det også en skipstatovering, som er et symbol på erobring, makt og utholdenhet. Alle disse egenskapene personifiseres av bildet av et skip med rasters, som er perfekt for menn som har slike kvaliteter som forsiktighet, ro og pålitelighet. Hvis du bare er en slik person, elsker du en seriøs og grundig tilnærming til virksomheten, så er denne tatoveringen spesielt for deg..

Generelt har skipstatoveringer mange forskjellige betydninger og avhenger hovedsakelig av hvilken betydning du selv legger inn i dem. Når det gjelder påføringsstedet for en slik tatovering, spiller det ingen rolle i hvilken del av kroppen du får den.

Tatovering for menn på nakken

Et eksempel på en klassisk old school -tatovering på forsiden av en manns hals (hals).

Du kan se på:

SKETCHES TATTOO SKIP

FOTO TATTOO SKIP