Bilde av tatoveringer

Skisser av en spekkhogger -tatovering

Her har vi samlet for anmeldelse spekkhogger tatoveringsdesign, de foreslåtte tegningene kan brukes til overføring til kroppen, men vi anbefaler på det sterkeste å bruke dem bare for å danne ideen og grunnlaget for tatoveringen, for å tegne din egen unike skisse av tatoveringen fra artisten i fremtiden i henhold til kravene og ikke å produsere kopier av eksisterende tegninger. Mer informasjon her:

  • Betydningen av en spekkhogger tatovering
  • Bilde av spekkhogger -tatovering

Spekkhoggertatoveringsskisser - en samling tegninger for en spekkhugger -tatovering og interessante fakta

Killer whale tattoo sketches – en samling tegninger for en spekkhogger tatovering og interessante fakta

Skisser av en spekkhogger -tatovering – alt moroa

Spekkhuggertatoveringsdesign er veldig populær blant unge og jenter. Voksne menn og kvinner velger slike tegninger mye sjeldnere. For bare et par år siden var spekkhoggeren en av de mest etterspurte tatoveringene. Tatoveringssalonger tilbød sine tjenester, og tiltrukket seg oppmerksomheten til potensielle klienter med allerede pakket arbeid med dette dyret..

Spekkhuggerens popularitet: hvorfor alle tenåringer liker en tatovering?

Tatoveringer med geometriske former ble spesielt verdsatt – i midten av skissen var det en spekkhogger i bevegelse, og rundt den var det linjer, terninger, flekker. Abstraksjon ble spilt opp av forskjellige mestere: noen introduserte noe nytt i tegningen, tilsvarende deres egen stil, og noen tegnet andres arbeid på nytt.

Skisse for en spekkhogger tatovering 31.05.2019 №030 - skisse tatovering spekkhogger -

Illustrasjoner og bilder av ferdige tatoveringer spredte seg raskt over Internett, og fanget oppmerksomheten til tenåringer. De fleste som liker dette, synes det er vakkert uten å legge noen spesiell betydning i skissen. Andre kaller spekkhoggeren et symbol på lojalitet, overholdelse av prinsipper, indre styrke..

Stilistikk og fargefokus

Som nevnt ovenfor er spekkhoggeren fylt i abstrakte stiler. Prikk, akvareller, enkel grafikk er mindre vanlig. Andre stiler som søppelpolka eller realisme er upopulære i det hele tatt – i hvert fall når det gjelder ideen med sjødyr..

Når det gjelder farge, er svart det mest populære. Håndverkere fyller ut konturene til spekkhoggeren og gjenstandene som omgir den. Det er også fargede skisser, men det er fremdeles færre enn monokrome. Likevel ser det pent ut, det er ingen følelse av at mesterens arbeid ikke er fullført..

Skisse for en spekkhogger tatovering 31.05.2019 №029 - skisse tatovering spekkhogger -

Tatoveringssteder

Sjøinnbyggere er proppfulle nesten alle steder, bortsett fra ansikt, nakke og hender. Tatoveringen ser flott ut på lår, legg, lår, skuldre. Orcas er også fylt på brystet og ryggen, men i et mye mindre forhold. De kan også sees under ribbeina – mange jenter foretrekker dette stedet.

Det anbefales å velge området for å tegne illustrasjonen slik at den ikke “kjører” under kjøring. Med andre ord er det bedre å vurdere de stedene på kroppen der huden ikke bøyes. Du kan ikke slå tatoveringen nedenunder under knærne eller i nærheten av foten – den vil falme, generelt ser det dårlig ut.

Skisse for en spekkhogger tatovering 31.05.2019 №028 - skisse tatovering spekkhogger -

Det er viktig å huske at skisser som er for små med mange detaljer vil bli flekker i fremtiden. Derfor er det verdt å velge bilder fra 10 cm på den mindre siden.

Killer whale tattoo sketches – samling av tegninger for tatoveringer fra 31.05.2019 (74 skisser):

Se videoen:

Forberedt av: protiv2018 (protiv2018)