Bilde av tatoveringer

Skisser av kornblomst tatovering

Her kan du se innsamlet av oss kornblomst tatovering design, bli kjent med funksjonene og alternativene for tatoveringsdesignet. Vi anbefaler å bruke de foreslåtte tegningene for å behandle og lage din egen, unike tegning med kunstneren – bare som et alternativ for å lage en idé. Ikke gjenta andres tatoveringer! Mer informasjon her:

  • Betydningen av kornblomstatoveringen
  • Bilde av kornblomst tatovering

Kornblomst tatovering skisser - en samling tegninger for en kornblomst tatovering og interessant informasjon

Kornblomst tatovering skisser – en samling tegninger for en kornblomst tatovering og interessant informasjon

Skisser av en kornblomst tatovering – alt det mest interessante

I dag inntar tatoveringskunsten en viktig plass i livet til hele samfunnet. Mange ønsker å få en interessant tatovering, og ikke bare bruke en tegning på kroppen, men også gi denne tegningen spesiell betydning. Basert på karakter, indre syn på verden, velger alle selv en slags tegning som passer bare ham. I denne artikkelen vil vi fortelle deg noe interessant om Cornflower -tatoveringen..

Opprinnelsen til navnet Cornflower

I lang tid antas det at navnet “Kornblomst” kommer fra det greske “basilikon”. Minner om det russiske navnet “Vasily”. En gang i det gamle Hellas ble kornblomsten kalt tsarblomsten. Interessant nok er denne vakre blomsten kjent i Japan selv. Der regnes han som et symbol på skjønnhet, enkelhet og livets sannhet. For de sørlige slaverne spilte denne blomsten en gang for veldig lenge siden en viktig rolle i minnesritualer og begravelsesritualer..

Hva symboliserer kornblomstblomsten?

Kornblomst er et symbol på tillit, åpenhet og lojalitet. Det er med denne vakre blomsten det viser seg å kombinere nåde, delikatesse og enkelhet perfekt. I dag antas det at å gi en kornblomst betyr å si om dine skjulte følelser, som de ikke tør å uttrykke direkte..

Nyttig om kornblomstblomsten

En gang ble det til og med laget fargestoffer av kornblomster. Selve teknikken for å produsere fargestoffer fra disse vakre blomstene var ganske interessant. De ytterste kronbladene på blomsten ble brukt til å skaffe blå maling. Og kronbladene, som er rørformede, har blitt brukt til å produsere en lys blå nyanse. I tillegg hadde disse fargestoffene god fasthet. Dette bevises av selve kransen av kornblomster, som ble funnet i graven til den berømte Tutankhamun. I mange årtusener som kransen lå i graven, har den ikke mistet sine praktfulle nyanser..

De russiske folkene har også sagn om kornblomster. En av dem forteller om den vakre kjærligheten til en havfrue og en enkel hardtarbeidende fyr Vasily. Legenden sier at disse to elskerne ikke kunne bestemme hvor de skulle bo sammen bedre – på land eller i vann. Som et resultat av tvisten gjorde havfruen sin elskede Vasily til en vakker kornblomstblomst, som er lik fargen på sjøen..

Kroppsdeler som skal tatoveres

Oftest påføres Cornflower -tatoveringen på håndleddet. Tross alt er det håndleddet som regnes som den delikate delen av kroppen. Og siden vi vet om betydningen av denne vakre blomsten, er det håndleddet som er det mest passende stedet for bruk. Mindre vanlig brukes denne skissen på øvre del av ryggen. Et annet egnet sted for en slik tatovering er ankelen, også et ømt sted på kroppen..

Skisser av en kornblomstatovering – en samling tegninger for en tatovering fra 31.05.2019 (80 skisser):

Se videoen:

 Forberedt av: alenka123 (Khasanova Elena Sergeevna)