Bilde av tatoveringer

Tatovering med navnet “Christina”

Her kan du se bildeeksempler på tatovering med navnet “Christina”, du vil lære om funksjonene og alternativene for tegninger, du kan velge et interessant grunnlag for å lage din egen unike tatovering. Mer informasjon her:

  • Betydningen av en tatovering med navnet “Christina”
  • Skisser av en tatovering med navnet “Christina”

Tatovering med navnet Christina - en samling fotoeksempler på interessante tatoveringstegninger

Tatovering med navnet Christina – en samling fotoeksempler på interessante tatoveringstegninger

Alt om funksjonene i bildet og bildet av en tatovering med navnet “Christina”

Blant det største utvalget av tatoveringsbilder mister ikke navnetatoveringer sin popularitet. En tatovering med et navn har alltid en skjult betydning. Hun gjør det umiddelbart klart hvor viktig personen hvis navn er på tegningen er for eieren av tatoveringen..

De fleste av disse tatoveringene er universelle, de blir ofte valgt av både kvinner og menn. Den nominelle tatoveringen ser ganske imponerende ut alene, men den får et enda mer imponerende utseende som en del av tegningen, som bringer nye underbetydninger til den opprinnelige ideen og utfyller bildet.

Når du velger en personlig tatovering, er det verdt å huske at den i tillegg til personlig betydning for en person, også inneholder betydningen av hvert enkelt navn. Derfor vil det ikke være overflødig å på forhånd studere opprinnelsen til navnet, som vil bli en del av tatoveringen..

Betydningen av Christina -tatoveringen.

Kristina – en av variantene av det greske navnet Christina (Christina), som kan oversettes som “kristen” eller “dedikert til Kristus.” Kommer fra det greske ordet Χριστός, som ble kalt Jesus.

Navnet har gamle religiøse røtter. Så, i Vest -Europa Christina den fantastiske Er en av de ærverdige katolske helgenene. Hun er skytshelgen for leger og medisin. Folk tror at henvendelse til henne helbreder nervøse lidelser og psykiske lidelser..

Dette navnet fungerer som en kraftig talisman for personen som bærer det. Det antas at bærere med navnetatoveringer er det “Kristina” beskyttet mot onde tanker og ulykker.

Tatoveringsestetikk.

For de som ønsker å få en personlig tatovering “Kristina” Vær spesielt oppmerksom på utseendet på bildet. I dette tilfellet, uten overdrivelse, er hver detalj viktig. Må tenke nøye, hvilken skrift som skal brukes når du bruker tatoveringen, størrelsen. Selv en bagatell som avstanden mellom symbolene spiller en rolle. Selvfølgelig avhenger alt her av individuelle preferanser, så når du velger en skrift, bør du ikke skynde deg og bruke nok tid på å finne det perfekte alternativet..

Du må også bestemme deg på forhånd, hvilket språk du skal velge for en tatovering. Siden navnet “Kristina” assosiert med katolisisme, finnes dens variasjoner på engelsk, tysk, polsk, tsjekkisk, portugisisk og andre språk. På grunn av dette er det mange forskjellige måter å stave dette navnet på:

  • Kyrillisk – (russisk): Christina, Christina; (Ukrainsk): Christiana, Christian; (stor): Kristen; (hvit): Khrystsina;
  • på latin(Engelsk): Christina, Kristina, Christine, Kristin, Kristen; (Tysk): Christiane, Kristiane, Christiana; (Spansk): Cristina, Cristiana; (Ungarsk): Krisztina; (Pusse): Krystiana, Krystyna;
  • på gresk: Χριστίνα.

Sist men ikke minst er det verdt å vurdere, vil en slik tatovering være en del av et komplekst bilde eller det blir en stilig selvforsynt dekorasjon.

Sted for tatovering:

Og selvfølgelig er spørsmålet et av de viktigste spørsmålene når du bruker en tatovering “Hvor skal jeg fylle?”. Akkurat som i tilfellet med tegningens utseende, avhenger alt her av hver persons preferanser individuelt. Men siden tatoveringer med en persons navn ofte er et tegn på dyp hengivenhet, er det flere av de mest populære områdene på kroppen for dem:

  • På brystet. Mange foretrekker å ha en påminnelse om sine nærmeste så nært deres hjerte som mulig..
  • På håndleddet. Ofte er navnene på kjære fylt “på pulsen” for å vise viktigheten av tatoveringsbærerens liv.
  • På nakken.
  • På skulderen.

fototatoveringsnavn Christina 16.11.2018 №001 - fototatovering Christina - fototatoveringsnavn Christina 16.11.2018 №002 - fototatovering Christina - fototatoveringsnavn Christina 16.11.2018 №009 - fototatovering Christina -

Valget er selvfølgelig ikke begrenset til denne listen, og du kan stappe en slik tatovering hvor som helst på kroppen. Totalt sett er det en morsom prosess å velge en tatovering som må behandles med forsiktighet. Og så vil enhver tatovering – personlig eller ikke – glede øyet med sitt utseende i lang tid..

Tatovering med navnet “Christina” – fotoeksempler fra 16.11.2018

Se videoen:

Forberedt av: gargoyle (Xenia)