DIY, ΒΙΝΤΕΟ

Φτιάχνοντας μόνοι σας έπιπλα για το κουκλόσπιτο: 15 ιδέες DIY με είδη σπιτιού

Τα έπιπλα για το κουκλόσπιτο δημιουργούν ιδέες

Σχεδόν δεν υπάρχει ένα κορίτσι που να μην είναι ευχαριστημένο με το σπίτι μιας κούκλας – το παιχνίδι έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα απόλυτο κλασικό με τα χρόνια. Και για όσους θεωρούν τις σύγχρονες πλαστικές εκδόσεις πολύ απρόσωπες, μπορούν να βγάλουν το παλιό ξύλινο σπίτι από το υπόγειο, να το ξαναβάψουν και να το κάνουν διαθέσιμο στους νέους. Φυσικά, τα έπιπλα για το σπίτι της κούκλας δεν πρέπει να λείπουν. Εάν ο παλιός εξοπλισμός είναι κατεστραμμένος ή λείπει εντελώς, απαιτείται πάνω απ ‘όλα δημιουργικότητα. Θα σας δείξουμε 15 ιδέες για το πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας έπιπλα από είδη σπιτιού. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις προτάσεις – οι οδηγίες είναι εξαιρετικά απλές και ιδανικές ακόμη και για αρχάριους.

Φτιάξτε τα δικά σας έπιπλα για το σπίτι της κούκλας: ξενώνας από χαρτί

Έπιπλα για τοίχους κουκλόσπιτο πόρτα ξύλινα μπαστούνια διπλώνουν

Το σπίτι της παλιάς κούκλας χρειάζεται επέκταση σπιτιού – για παράδειγμα επειδή δεν υπάρχουν αρκετά δωμάτια για όλες τις Barbies; Στη συνέχεια, ένας ξενώνας από χαρτί προσφέρει μια γρήγορη λύση χώρου. Απλά κόψτε τους τοίχους από χαρτόνι. Κόψτε ανοίγματα στο χαρτόνι για την πόρτα και το παράθυρο και κολλήστε ξύλινα μπαστούνια στο φύλλο της πόρτας και του παραθύρου για μεγαλύτερη σταθερότητα. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συναρμολογήσετε το σπίτι – και να τακτοποιήσετε τα παιχνίδια μέσα.

Tinker φυτά εσωτερικού χώρου για το κουκλόσπιτο από φυσικά υλικά

Φτιάξτε έπιπλα για τα κουκλόσπιτα φυτά καστανιάς στρας

Για την ευφάνταστη διακόσμηση που φαίνεται παραπάνω χρειάζεστε τα ακόλουθα υλικά: πολλά κάστανα, ξύλινα μπαστούνια, πράσινες ξύλινες χάντρες, ροζ γυάλινες χάντρες, πιστόλι θερμής κόλλας ή θερμής κόλλας και κατσαβίδι. Απλώς ανοίξτε τρύπες στα κάστανα με ένα κατσαβίδι, τοποθετήστε τα ξύλινα μπαστούνια και κολλήστε τα στη θέση τους. Διακοσμήστε τα κάστανα με τις ξύλινες και γυάλινες χάντρες.

Tinker φωτογραφικός τοίχος για το κουκλόσπιτο

Έπιπλα κουκλόσπιτου εικόνες τοίχου ξύλινα ραβδιά φωτογραφίες

Οι τοίχοι στον νέο ξενώνα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μένουν άδειοι. Κόψτε πολλές φωτογραφίες από παλιά περιοδικά, φτιάξτε κορνίζες φωτογραφιών από τα ξύλινα μπαστούνια. Κολλήστε τις εικόνες έτσι τακτοποιημένες στον τοίχο.

Φτιάξτε τα δικά σας έπιπλα για το κουκλόσπιτο: ένα τραπεζάκι σαλονιού από φώτα τσαγιού και ένα μπολ από καπάκι μπουκαλιού

Έπιπλα για το κουκλόσπιτο σαλόνι Barbie καναπές διακοσμητικό τραπεζάκι σαλονιού εσείς

Ας ξεκινήσουμε με το στήσιμο – πρώτα θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε μόνοι σας ένα τραπεζάκι σαλονιού από δύο φώτα τσαγιού και ένα καπάκι από κουτάκι. Το μόνο που χρειάζεστε για το έργο είναι κόλλα σιλικόνης. Μπορείτε να διακοσμήσετε το τραπέζι με ένα «μπολ» – στην πραγματικότητα ένα καπάκι μπουκαλιού γεμάτο με γυάλινες χάντρες.

Κολλήστε μαζί έπιπλα για το σπίτι της κούκλας, τραπεζάκι σαλονιού, φώτα τσαγιού

Κολλήστε πρώτα τα δύο ρεσώ μαζί με την κάτω πλευρά και αφήστε τα να στεγνώσουν στην άκρη. Τα φώτα τσαγιού σχηματίζουν τη στήλη του τραπεζιού στην οποία αργότερα θα προσαρτήσετε την κορυφή του τραπεζιού.

Tinker έπιπλα για το κουκλόσπιτο μπορούν να καλύψουν το τραπεζάκι του καφέ

Τώρα τοποθετήστε το καπάκι του δοχείου στα φώτα τσαγιού και στερεώστε το με το πιστόλι θερμής κόλλας. Σας συνιστούμε να τρίψετε τις αιχμηρές άκρες με λίμα ή γυαλόχαρτο.

Έπιπλα για μπολ διακόσμησης κουκλόσπιτου, καπάκι μπουκαλιού, γυάλινες χάντρες

Προαιρετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πλαστικό καπάκι για ασφάλεια.

Έπιπλα για το σπίτι της κούκλας: φτιάξτε τον δικό σας καναπέ από σφουγγάρι πιάτων

Φτιάξτε τα δικά σας έπιπλα για τον καναπέ κουκλόσπιτο πλυντηρίου πιάτων σφουγγαράκι από σφουγγάρι από χαρτόνι

Ο καναπές δεν πρέπει να λείπει από κανένα σαλόνι – τώρα η αγαπημένη σας κούκλα μπορεί επίσης να χαλαρώσει σε έναν άνετο καναπέ. Για το επόμενο έργο χειροτεχνίας θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά: ένα σφουγγάρι, τσόχα, χαρτόνι, πιστόλι θερμής κόλλας.

Φτιάξτε τα δικά σας έπιπλα για τον καναπέ του κουκλόσπιτου, σφουγγαράκι πιάτων

Τυλίξτε απλά το ύφασμα από τσόχα γύρω από το σφουγγάρι και κολλήστε τα άκρα του υφάσματος μεταξύ τους. Κόψτε μια λεπτομέρεια από το χαρτόνι για την πλάτη. Εάν θέλετε, μπορείτε να το βάψετε ή να το διακοσμήσετε με χαρτί περιτυλίγματος. Συνδέστε τη λεπτομέρεια από χαρτόνι με το πιστόλι θερμής κόλλας. πλήρης!

Αξεσουάρ για κουκλόσπιτο – χαλί από τσόχα

Έπιπλα για το σπίτι των κούκλων, κόψτε ένα χαλί από τσόχα

Ένα στρογγυλό χαλί από τσόχα προσθέτει τις τελευταίες πινελιές στο σαλόνι και ολοκληρώνει την επίπλωση στο σαλόνι. Απλώς σχεδιάστε έναν κύκλο στην τσόχα με μια πυξίδα και ένα μολύβι, κόψτε το και τοποθετήστε το μπροστά από τον καναπέ.

Tinker ντουλάπα από κουτί

Φτιάξτε τη δική σας συσκευασία από κουτί από χαρτόνι με ντουλάπα

Σας έχουμε ήδη δείξει πώς να φτιάξετε ρούχα Barbie από είδη σπιτιού. Φυσικά, τα νέα ρούχα, τσάντες και παντελόνια δεν μπορούν να βρίσκονται μόνο στο σπίτι. Η Barbie χρειάζεται απεγνωσμένα μια μεγάλη ντουλάπα!

Κάντε το μόνοι σας οδηγίες ντουλάπας κουκλόσπιτο

Για την ντουλάπα χρειάζεστε τα ακόλουθα υλικά: κουτί από χαρτόνι, χαρτόνι σε διάφορα χρώματα, κόλλα σιλικόνης, σύρμα, συνδετήρες και γυάλινες χάντρες. Τα ακόλουθα εργαλεία θα σας βοηθήσουν στην εργασία: κόπτες σύρματος, μολύβι, χάρακας. Ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες βήμα προς βήμα.

Φτιάξτε άγκιστρα ρούχα ντουλάπα κουκλόσπιτο μόνοι σας

Όταν το ντουλάπι είναι έτοιμο, λυγίστε το συνδετήρα με τους κόφτες σύρματος έτσι ώστε να μοιάζει με μια μικρή κρεμάστρα παλτό.

Φτιάξτε μια ντουλάπα για τους γάντζους από χαρτόνι από χαρτόνι με κουκούλα

Έπιπλα για το κουκλόσπιτο – κρεβάτι για την Barbie

Φτιάξτε τα δικά σας έπιπλα για το κουκλόσπιτο φτιάξτε ένα κρεβάτι μπάρμπι

Όταν η Barbie κοιμάται το βράδυ, χρειάζεται ένα άνετο κρεβάτι. Θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε ένα από κουτί από χαρτόνι. Χρειάζεστε συσκευασία από χαρτόνι (για παράδειγμα συσκευασία ρυζιού), χαρτόνι, έγχρωμο χαρτί συσκευασίας, τσόχα, 3 ξύλινα μπαστούνια, κόλλα σιλικόνης ή πιστόλι θερμής κόλλας.

Φτιάξτε τα δικά σας έπιπλα για το κουκλόσπιτο σε ένα κουτί από χαρτόνι

Και έτσι είναι φτιαγμένο το κρεβάτι: Καλύψτε το κουτί με χρωματιστό χαρτί περιτυλίγματος στα πλάγια. Κολλήστε ένα κομμάτι ροζ τσόχα (θα χρησιμεύσει ως σεντόνι για τη Barbie) στην κορυφή. Κόψτε το κεφαλάρι από χαρτόνι, σταθεροποιήστε το με τα ξύλινα μπαστούνια και στερεώστε το με το πιστόλι θερμής κόλλας. Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι κίτρινης τσόχας ως πάπλωμα.

Ράψτε μαξιλάρια από τσόχα

Έπιπλα για το κουκλόσπιτο Barbie κρεβάτι φτιάξτε μόνοι σας χαρτόνι

Για να είναι η Barbie όσο πιο άνετη γίνεται, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μαξιλάρι. Μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας από τσόχα και βαμβακερά μαξιλάρια. Χρειάζεστε: ένα μικρό τετράγωνο κομμάτι τσόχα, 2-3 μαξιλάρια από βαμβακερό μαλλί, νήμα ραψίματος, μια βελόνα, ένα ψαλίδι.

Έπιπλα για το μαξιλάρι κρεβατιού στο κουκλόσπιτο

Διπλώστε το βαμβάκι στα δύο και χρησιμοποιήστε το ως «γέμιση» για το μαξιλάρι. Στη συνέχεια, ράψτε τα άκρα του τετραγωνικού κομματιού τσόχας μαζί.

Φτιάξτε μόνοι σας έπιπλα για το κουκλόσπιτο – τραπεζαρία και καρέκλες από πλαστικά ποτήρια

Φτιάξτε μόνοι σας έπιπλα για το κουκλόσπιτο, καρέκλες και τραπέζια

Σε αυτή τη ζεστή τραπεζαρία, η Barbie μπορεί να τελειώσει το βράδυ με τους φίλους της για δείπνο. Διακοσμημένο με πολύχρωμες εικόνες στους τοίχους, ζεστά φυτά σπιτιού και χαλί βαθιάς στοίβας από χαρτοπετσέτα, το δωμάτιο φαίνεται ζεστό και φιλόξενο. Το μόνο που λείπει είναι το τραπέζι και οι καρέκλες.

Φτιάξτε τα δικά σας έπιπλα για το τραπέζι φαγητού στο κουκλόσπιτο

Για το τραπέζι φαγητού χρειάζεστε ένα CD, ένα φύλλο ροζ χαρτονιού, ένα διαφανές πλαστικό κύπελλο, ένα ψαλίδι, ένα μολύβι και ένα πιστόλι ζεστής κόλλας. Χρησιμοποιήστε πρώτα το CD ως πρότυπο και κόψτε έναν κύκλο από το χαρτόνι. Κολλήστε το ροζ κύκλο στο CD και αφήστε το να στεγνώσει.

Τραπεζαρία κουκλόσπιτο φτιάξτε μόνοι σας πλαστικό κύπελλο

Τέλος, το πλαστικό κύπελλο και το CD είναι κολλημένα μεταξύ τους (δείτε τη φωτογραφία παραπάνω).

Έπιπλα για την καρέκλα του κουκλόσπιτου από πλαστικό κύπελλο από τσόχα

Για τις τέσσερις καρέκλες θα χρειαστείτε τέσσερα πλαστικά ποτήρια, ροζ τσόχα, ένα ψαλίδι και ένα πιστόλι θερμής κόλλας. Ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες φωτογραφίας.

Φτιάξτε έπιπλα για το κουκλόσπιτο, τραπέζι, καρέκλες, πλαστικά ποτήρια