DIY

Ράψιμο μιας σημαίας αλυσίδας – 2 έργα για αρχάριους και περαιτέρω συμβουλές

Ράψτε μια σημαία αλυσίδα -vintage-jute-διακόσμηση-φτιάξτε το μόνοι σας

Τα έργα που φυσικά δεν είναι πολύ δύσκολα, δεν απαιτούν πολύ χρόνο και έχουν έναν παράγοντα wow είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για αρχάριους στη ραπτική. Οι ωραίες διακοσμήσεις και τα μικρά αξεσουάρ πληρούν τέλεια αυτά τα κριτήρια και μπορούν να παρουσιαστούν όμορφα στη συνέχεια – τα επαίνια είναι πάντα ευπρόσδεκτα ως εξής. Προτείνουμε δύο απλούς οδηγούς για το πώς να το κάνετε Ράψτε μια σημαία αλυσίδα μπορεί και επίσης άλλες ιδέες να μιμηθούν. αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί!

Ράψτε μια σημαία αλυσίδα – υπέροχη ιδέα διακόσμησης για να φτιάξετε μόνοι σας

Ράψιμο μιας σημαίας αλυσίδας -ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή-διακόσμηση-απλά-φτιάξτο μόνος σου

Οι αλυσίδες σημαδιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να κρεμαστούν με τρόπο ευφάνταστο, παρόμοιο με τη γιρλάντα. Η διακοσμητική αλυσίδα είναι υπέροχα κατάλληλη ως διακόσμηση για πάρτι γενεθλίων ή ως μικρό δώρο για τη γέννηση ενός μωρού και επίσης ραμμένη γρήγορα. Ανάλογα με την περίσταση, θα πρέπει επίσης να επιλέξετε τα υφάσματα και να τα συντονίσετε μεταξύ τους.

Ράψτε μια σημαία αλυσίδα – δημιουργήστε ένα μοτίβο

Pennant αλυσίδα-κοντά-μοτίβο-στένσιλ-χαρτόνι-κομμένο-μαχαίρι-τσιμπήματος

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να αποφασίσετε για το κατάλληλο μέγεθος των στοιχείων και να δημιουργήσετε ένα πρότυπο αναλόγως. Είστε ευπρόσδεκτοι να τα φτιάξετε από χαρτόνι ή ισχυρότερο χαρτόνι με τη βοήθεια του κοπτικού μαχαιριού.

Ράψτε μια σημαία αλυσίδα – ως δώρο ή ως διακόσμηση γενεθλίων 

Pennant αλυσίδα-κοντά-γενέθλια-γιρλάντα-ύφασμα-χαρτί

Για ένα πάρτι γενεθλίων ή για ένα εξατομικευμένο δώρο, μπορεί να είναι καλύτερο αν εφαρμοστούν γράμματα. Ωστόσο, είναι δύσκολο να ράβονται τέλεια σε κάθε σημείωμα, ειδικά για αρχάριους που δυσκολεύονται να βρουν την ευθεία ραφή. Εναλλακτικά, μπορείτε να ζωγραφίσετε όμορφα γράμματα στο χέρι με υφασμάτινα χρώματα και να σχεδιάσετε την αλυσίδα με σημαία με έναν πραγματικά ιδιαίτερο τρόπο.

Ράψιμο αλυσίδας σημαίας – οδηγίες έργου για αρχάριους

Σημαία αλυσίδα-σχεδόν-οδηγίες-ύφασμα-χρώμα-δέσμη-διακόσμηση-τρίγωνα

Τα ακόλουθα υλικά είναι απαραίτητα για να φτιάξετε μια αλυσίδα σημαδιών:

  • Το ύφασμα ή τα υπολείμματα υφάσματος είναι καλύτερα κατασκευασμένα από βαμβάκι (η ποσότητα εξαρτάται από το μέγεθος και τις διαστάσεις των σημαιών)
  • Διακοσμητική ταινία, ταινία προκατάληψης ή ύφασμα για να φτιάξετε μόνοι σας
  • ραπτομηχανή
  • Αξεσουάρ ραπτικής

Ράψτε μια αλυσίδα σημαίας – επιλέξτε κατάλληλα υφάσματα ή υπολείμματα υφάσματος

Σημαντική αλυσίδα-σχεδόν-οδηγίες-ύφασμα-αποκόμματα-χρωματιστό-ψαλίδι-διακοσμητική ταινία

Το σχήμα των σημείων σας δεν χρειάζεται να είναι τριγωνικό. Μπορεί επίσης να είναι ορθογώνιο ή στρογγυλό. Τοποθετήστε το πρότυπο στο ύφασμα και σημειώστε τις φιγούρες με ένα στυλό.

Χρησιμοποιήστε το μοτίβο για να κόψετε τις σημαίες

Πινακίδα-αλυσίδα-ράψιμο-μοτίβο-τρίγωνα-κομμένο-ύφασμα

Μπορείτε να αποθηκεύσετε ύφασμα εάν τοποθετήσετε τα τρίγωνα το ένα δίπλα στο άλλο έτσι ώστε δύο τρίγωνα να γίνουν διαμάντι. Κόψτε όσα κομμάτια θέλετε, βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός είναι άρτιος. Για να φτιάξετε ένα σημείωμα, χρειάζεστε δύο πανομοιότυπα μέρη.

Κόψτε όσα μέρη θέλετε – ζυγό αριθμό

Σημαία-ράψιμο-οδηγίες-μοτίβο-μέρη-προετοιμασία-ύφασμα

Τοποθετήστε κάθε κομμάτι δεξιά μαζί, έτσι ώστε η μπροστινή πλευρά να συναντά την μπροστινή πλευρά. Τώρα καρφιτσώστε τα δύο μέρη της σημαίας μαζί με μια καρφίτσα. Στη συνέχεια, έρχεται το ράψιμο – ράψτε τα κομμάτια μεταξύ τους έτσι ώστε να φαίνεται η αντίστροφη πλευρά και από τις δύο πλευρές. Το άνω άκρο παραμένει ανοιχτό – όπου η ταινία πόλωσης θα στερεωθεί αργότερα.

Ράψτε μια αλυσίδα σημαίας – ράψτε τα σημαία μαζί για να κάνετε μια προκατάληψη ή διακοσμητική κορδέλα

σημαία-αλυσίδα-κλείσιμο-οδηγίες-ντεκό-κορδέλα-ντεκό-κορδόνι-τρίγωνα-χρώμα

Το ύφασμα περιστρέφεται μέσω του ανοίγματος στην κορυφή και οι όμορφες πλευρές του υφάσματος θα είναι και πάλι στο εξωτερικό. Δώστε προσοχή στην ευθεία ραφή σας, αλλιώς τα τρίγωνα, μετέπειτα σημαία, θα φαίνονται στραβά.

Ράψτε μια σημαία αλυσίδα και χρησιμοποιήστε τη για να διακοσμήσετε όμορφα τον τοίχο

Σημαντική αλυσίδα-κλείσιμο-οδηγίες-τοίχος-διακόσμηση-κρεμασμένο-τρίγωνα-χρώμα-άκαμπτο

Σιδερώστε τα τρίγωνα στην όμορφη πλευρά, έτσι ώστε η άκρη και οι άκρες να είναι σαφείς και ευθείες. Στη συνέχεια, όλα τα κομμάτια τοποθετούνται στη ζώνη με την ίδια απόσταση μεταξύ τους. Χρησιμοποιήστε καρφίτσες για να καρφώσετε την κορδέλα στο κέντρο κάθε τριγώνου και μετά ράψτε τα πάντα μαζί.

Ράψιμο μιας αλυσίδας σημαίας-οδηγίες βήμα προς βήμα

Πινακίδα-αλυσίδα-κλείσιμο-οδηγίες-μπομπί-κορδέλα-διακοσμητική κορδέλα-διακοσμητικό περίγραμμα-χρώμα

Οι αλυσίδες Pennant είναι πραγματικά ευέλικτες και ξεχωρίζουν πολύ διαφορετικά όταν σχεδιάζονται σε ασπρόμαυρο, χρυσό και ασημί ή ετερόκλητο. Είναι εξαιρετικές ιδέες διακόσμησης για διακοσμήσεις πάρτι ή ως γιρλάντες για τα Χριστούγεννα. Είναι επίσης καλά για αρχάριους καθώς μπορείτε να εξασκήσετε το ράψιμο ευθεία μπροστά.

Ράψιμο μιας αλυσίδας σημαίας – κόψτε τρίγωνα από χρωματιστό ύφασμα και ράψτε μαζί

Σημαντικό-ράψιμο-οδηγίες-καρφίτσα ραπτομηχανή-πρότυπο-ράψιμο μοτίβο

Είναι σημαντικό να είστε ακριβείς όταν ράβετε τις δύο πλευρές του σημείου μαζί. Οι δύο όμορφες πλευρές του υφάσματος βρίσκονται στο εσωτερικό και είναι ραμμένες με αυτόν τον τρόπο. Οι αρχάριοι μπορούν να ράψουν τις ραφές δύο φορές – σε κάθε πλευρά του τριγώνου, το άνοιγμα παραμένει στην κορυφή. Εναλλακτικά, μπορείτε να ράψετε το σημείωμα μαζί με μια κίνηση. Όταν έχετε ράψει τη μία πλευρά του τριγώνου σχεδόν μέχρι το τέλος, αφήστε τη βελόνα στο ύφασμα, σηκώστε το πόδι πίεσης, περιστρέψτε το κομμάτι του υφάσματος και ράψτε την άλλη πλευρά μέχρι το τέλος.

Ράψτε μια σημαία αλυσίδας – αφαιρέστε νήματα και ακάθαρτα υπολείμματα

σημαία-κλείσιμο-οδηγίες-τρίγωνο-χρώμα-ύφασμα-μαζί

Αφαιρέστε προσεκτικά τυχόν ασαφή κομμάτια υφάσματος μετά το ράψιμο με το ψαλίδι.

Ράψτε μια σημαία αλυσίδας – ράψτε τα τρίγωνα στη διακοσμητική ταινία ή μεροληψία

Πινακίδα-αλυσίδα-ράψιμο-οδηγίες-μπομπί-κορδέλα-ράψιμο-χρώμα-διακοσμητικό περίγραμμα

Ως εναλλακτική λύση για την ταινία μεροληψίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διακοσμητική ταινία ή ταινία bobble. Η ταινία προκατάληψης καλύπτει την αριστερή ανοιχτή πλευρά και τις εναλλακτικές της – όχι. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει επίσης να ράψετε την τρίτη πλευρά μαζί. Κάντε μια ραφή, στη συνέχεια τυλίξτε την άκρη προς την άκρη μία φορά και ράψτε ξανά.

Φτιάξτε τη δική σας αλυσίδα σημαίας χωρίς ράψιμο

Pennant-chain-close-οδηγίες-τσόχα-sinfach-Children-colour

Μπορείτε να φτιάξετε όμορφες υφασμάτινες γόβες μόνοι σας χωρίς ράψιμο – από τσόχα. Πάρτε κομμάτια τσόχα μεσαίου πάχους και κόψτε φιγούρες της επιλογής σας. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται μόνο ένα κομμάτι για κάθε σημείωμα (η τσόχα δεν έχει μπροστά και πίσω).

Φτιάξτε μια αλυσίδα από τσόχα χωρίς ράψιμο

Pennant-chain-close-οδηγίες-τσόχα-χέρι-νήμα-ψαλίδι

Πάρτε βαριά κλωστή του αγαπημένου σας χρώματος και μια βελόνα ραψίματος με μεγάλο μάτι. Οδηγήστε το νήμα μέσα από την τσόχα και χρησιμοποιήστε το αντί για κορδόνι ή διακοσμητική κορδέλα.

Σοδειά Αλυσίδα από χαρτί

σημαία-κοντά-χαρτί-καφέ-vintage-διακόσμηση-γιρλάντα

Οι αλυσίδες σημαδιών μπορούν να κατασκευαστούν με επιτυχία από χαρτί. Είναι ευχάριστα στο μάτι και μπορούν να φτιαχτούν μόνοι σας με μια λάμψη. Με γούστο που ταιριάζει με την ατμόσφαιρα, μπορεί να δημιουργηθεί μια γοητευτική ατμόσφαιρα με απλά μέσα.

* Μπορείτε να βρείτε τις πλήρεις οδηγίες για το πρώτο έργο αρχικού επιπέδου εδώ

* Θα βρείτε τον δεύτερο βήμα προς βήμα οδηγό για αλυσίδες σημαίας εδώ