DIY

22 ιδέες DIY για το σπίτι – χρησιμοποιήστε διαφορετικά τα στηρίγματα ραφιών

diy ιδέες ντουλάπια-ανταλλακτικά-διακοσμητικά-μαύρο-μέταλλο

Areάχνετε πάλι κάτι ασυνήθιστο DIY ιδέες, που είναι επίσης φθηνά, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Συγκεντρώσαμε διάφορες δημιουργικές ιδέες για να το φτιάξετε μόνοι σας, για τις οποίες χρειάζεστε απλές αγκύλες ραφιών ως βάση. Με τη βοήθειά σας, μπορείτε όχι μόνο να φτιάξετε έπιπλα μόνοι σας, αλλά και να βάλετε διακοσμητικά στοιχεία χρησιμοποιώντας τα για να κρεμάσετε λουλούδια ή λάμπες. Δοκιμάστε τις εμπνεύσεις μας αμέσως και σχεδιάστε το εσωτερικό σας ξεχωριστά και μοναδικά.

DIY ιδέες για το δωμάτιο

diy-ideas-vintage-shabby-romantic-embellished

Το υπέροχο με τα στηρίγματα ράφι είναι ότι έρχονται σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιλέξετε το τέλειο σχέδιο για το εσωτερικό στυλ σας. Συμπληρώνετε υπέροχα το vintage ή shabby chic στυλ με τέτοιους περίτεχνους βραχίονες σιδήρου, για το ρουστίκ στυλ, για παράδειγμα, επιλέξτε ξύλο, το μοντέρνο στυλ ανέχεται τον απλό σχεδιασμό. Επιπλέον, μπορείτε να βάψετε τα στηρίγματα των ραφιών όπως σας αρέσουν για όλες τις ιδέες DIY.

DIY ιδέες για τη μελέτη

diy ιδέες μπαρ καρέκλα-γωνιακό γραφείο-μοντέρνο-έμπνευση-εικόνες-διακοσμητικό

Ένα ωραίο γραφείο είναι ιδιαίτερα σημαντικό στη μελέτη. Μετά από όλα, θέλετε να αισθάνεστε άνετα ενώ εργάζεστε. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο πλωτού γραφείου με αγκύλες ραφιών. Επιπλέον, χρειάζεστε μόνο αντίστοιχες κορυφές τραπεζιού στο επιθυμητό χρώμα. Με τη βοήθεια των στηριγμάτων ραφιών, μπορείτε να τοποθετήσετε το γραφείο σε οποιοδήποτε ύψος. Τι πιστεύετε για τα όρθια γραφεία ως εξαιρετικές ιδέες DIY?

Φτιάξτε μόνοι σας έπιπλα

diy ιδέες στέκεται-γραφείο-χτίζει-επιπλέει-εφέ-χαλί-πολύχρωμο

Τα μόνιμα γραφεία ως ιδέες DIY μπορούν, όπως υποδηλώνει το όνομα, να χρησιμοποιηθούν τόσο όρθιοι όσο και καθισμένοι. Σε περίπτωση που θέλετε να καθίσετε κάθε τόσο, μπορείτε εύκολα να πάρετε σκαμπό μπαρ. Αυτός ο τύπος γραφείου είναι πραγματικά εντυπωσιακός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους.

Φτιάξτε μια κονσόλα

diy ιδέες ikea-ekby-desk-console-modern-inspiration

Η Ikea διαθέτει μερικά υπέροχα έπιπλα που μπορείτε να συνδυάσετε με τα στηρίγματα ραφιών για διάφορες φτηνές ιδέες DIY. Συμπεριλαμβανομένης αυτής της κονσόλας γραφείου, η οποία μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο με απλά στηρίγματα ραφιών για να δημιουργήσει ένα πλωτό σχέδιο. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε στηρίγματα ραφιών που μπορούν να κρατήσουν το βάρος.

Έπιπλα για εύκολη ιδέα DIY

diy ιδέες έπιπλα-κάνε-μόνος-τραπέζι-πόδι-γραφείο-φλοτέρ

Μπορείτε να φτιάξετε πολλές ιδέες DIY μόνοι σας που φαίνονται περίπλοκες με την πρώτη ματιά. Το μικρό τραπέζι, για παράδειγμα, αποτελείται από στηρίγματα ραφιών που χρησιμεύουν ως πόδια τραπεζιού και συνδέουν την επιφάνεια του τραπεζιού με το πόδι του τραπεζιού. Πραγματικά τίποτα ιδιαίτερα δύσκολο, έτσι δεν είναι; Το γραφείο δίπλα ήταν προσαρτημένο στον τοίχο με αγκύλες ραφιών, αλλά έχει επίσης δύο πόδια για να το κάνει πιο σταθερό.

Ιδέες εσωτερικής διακόσμησης ως DIY έργο

diy ιδέες floating-bedside-table-hollow-hollow-table-top-plug-in-rack bracket

Αν θέλετε ένα πλωτό τραπέζι όπου είναι απολύτως αδύνατο να πείτε πώς ήταν προσαρτημένο, χρησιμοποιήστε αυτό το απλό κόλπο για ιδέες DIY. Αυτό το κομοδίνο είναι βασικά κοίλο. Αυτό προσφέρει τη δυνατότητα απόκρυψης των στηριγμάτων ράφι στην κορυφή του τραπεζιού. Ωστόσο, η ιδέα είναι κατάλληλη για τραπέζια που δεν θα έχουν μεγάλο βάρος. Τα βοηθητικά τραπέζια ή τα κομοδίνα είναι τέλεια.

Αντικαταστήστε την ντουλάπα

diy-ιδέες-άγκιστρα παλτό-ράφι-κάτοχος-κρεμάστρες-ντουλάπα-αντικατάσταση-μοντέρνα

Για να εξοικονομήσετε χώρο, μια ντουλάπα συχνά παραλείπεται σε μικρά υπνοδωμάτια. Έχουμε ήδη παρουσιάσει ενδιαφέροντες τρόπους στοιβασίας των ρούχων σας σε άλλο άρθρο. Αλλά θα θέλαμε επίσης να σας δείξουμε αυτήν την παραλλαγή των ιδεών μας για DIY, στην οποία οι κρεμάστρες ρούχων είναι προσαρτημένες σε αγκύλες ραφιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ιδέα για το εσωτερικό των ντουλαπών.

Φτιάξτε μόνοι σας διακόσμηση

diy-ideas-shabby-chic-shelf-holder-flowerpot-stand-wall-design

Σας αρέσει η ρουστίκ εμφάνιση φυσικών υλικών, επιλέξτε DIY ιδέες από ξύλο για να αρωματίσετε το σπίτι σας. Αυτοί οι παλιοί κάτοχοι ραφιών μαζί σχηματίζουν ένα ράφι για γλάστρες. Το χρώμα ξεφλούδισμα κάνει αυτό το ράφι ακόμη πιο προσωπικό και τέλειο για το ξεχαρβαλωμένο στυλ. Φυσικά, αυτή η διακόσμηση DIY μπορεί επίσης να εφαρμοστεί με νέες αγκύλες.

Ασυνήθιστες ιδέες για τον τοίχο μόνοι σου

diy-ideas-shelf-mount-above-lightbulb-lamp-cable-fabric

Μπορείτε να δείτε περισσότερες ιδέες DIY για να ζήσετε εδώ. Βρίσκουμε την ιδέα στην οποία τα στηρίγματα των ραφιών είναι απλά αντίστροφα, δηλαδή πάνω από τον πίνακα, πολύ πρωτότυπα. Τα στηρίγματα ραφιών είναι επίσης κατάλληλα για τη στερέωση των μοντέρνων λαμπτήρων, οι οποίοι αποτελούνται μόνο από μια λάμπα και ένα καλώδιο. Μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τέτοιους λαμπτήρες σε ένα από τα άρθρα μας.

Κρεμώντας γλάστρες

diy-ιδέες-ράφι-κάτοχος-γλάστρα-κρεμαστές-φτέρες-διακόσμηση τοίχου

Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε μια γλάστρα στον τοίχο με τον ίδιο τρόπο όπως η λάμπα. Με λίγη φαντασία, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ιδεών DIY με αγκύλες ραφιών. Στην πραγματικότητα, αυτά τα στοιχεία είναι πιο πρακτικά από ό, τι νομίζατε. Τι θα λέγατε, για παράδειγμα, αν κρεμάσετε ένα κουδούνι ή ένα κουδούνισμα με αυτόν τον τρόπο?

Αποθηκευτικός χώρος στο διαμέρισμα

diy-ιδέες-κρεμάστρα-ποδήλατο-στήριγμα-τοίχο-κατασκευή-αποθήκη-χώρος

Σας αρέσει να οδηγείτε ποδήλατο, αλλά ο πιστός σύντροφός σας σας ενοχλεί στο διαμέρισμα; Κρεμάστε το ποδήλατο στον τοίχο. Πόσο ακριβώς μπορείτε να μαντέψετε ήδη. Μόνο δύο στηρίγματα ράφι είναι αρκετά για να καταπλήξουν το ποδήλατο στον τοίχο, έτσι ώστε να μην είναι πλέον εμπόδιο. Κολλήστε φελλό ή άλλο μαλακό υλικό στις θήκες, έτσι ώστε το χρώμα στο πλαίσιο του ποδηλάτου να μη γρατζουνίσει.

DIY ιδέες για το σπίτι σας – ζείτε σε vintage στιλ

diy-ideas-παράθυρο-διακόσμηση-ράφι-βραχίονας-ξύλινος-γωνιακός νεροχύτης

Θα θέλατε να μην υπάρχουν κουρτίνες στην κουζίνα, αλλά από την άλλη να βρείτε το παράθυρο πολύ γυμνό; Οι ρομαντικοί vintage βραχίονες από ξύλο μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας. Στολίζουν τις γωνίες των ντουλαπιών μπροστά από το παράθυρο. Οι εξοχικές κουζίνες μπορούν να εξοπλιστούν τέλεια με τέτοιες ιδέες DIY.

Διακοσμήστε την κουζίνα

diy-ιδέες-κουζίνα-διακόσμηση-σκαμπό μπαρ-λευκό-εξοχικό σπίτι-vintage

Υπάρχουν πραγματικά πολλές ιδέες DIY για την κουζίνα. Αυτή η ιδέα στηρίγματος ραφιού είναι ιδιαίτερα απλή και δεν απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες. Το μόνο σημαντικό είναι να βρείτε το ίδιο χρώμα για τους κατόχους όπως και για την κουζίνα. Αυτή η ιδέα είναι απίστευτα απλή και κατάλληλη για αρχάριους, αλλά εξακολουθεί να έχει εντυπωσιακό αντίκτυπο στην εμφάνιση της κουζίνας.

Αρχικά στηρίγματα ραφιών για κονσόλες

diy-ideas-shelf-holder-beach-style-coral-decoration

Μπορείτε να κάνετε το κλασικό ράφι κονσόλας για τον τοίχο πιο ενδιαφέρον με πιο εντυπωσιακά στηρίγματα ραφιών. Μπορείτε ακόμη να τα επανασχεδιάσετε μόνοι σας. Για τις ιδέες DIY μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα, ξύλινους πείρους που τοποθετούνται στη θήκη. Αυτό δίνει στο ράφι μια πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Ράφι ως διανομέας χαρτιού

diy-ideas-shelf-paper-roll-atelier-desk-modern-blue-wall-paint

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα κανονικό ράφι τοίχου που είναι εξοπλισμένο με ράβδο. Αυτή η ράβδος τοποθετείται μέσα από ένα ρολό χαρτιού (όπως χαρτί υγείας στο μπάνιο) και στη συνέχεια χρησιμεύει ως διανομέας χαρτιού. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ιδέα για το ρολό κουζίνας στην κουζίνα ή οπουδήποτε θα μπορούσε να είναι τόσο χρήσιμο. Κάντε το σπίτι σας πρακτικό!

Μαστροπώστε το σπίτι σας

diy ιδέες κουζίνα-καθιστικό-λάμπα-θήκη-γλάστρα-ράφι

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, δεν χρειάζεται πολύ για να δημιουργήσετε πρακτικά αξεσουάρ και διακοσμητικά στο σπίτι σας. Ανάλογα με το τι χρειάζεστε, μπορείτε να εφαρμόσετε μια μεγάλη ποικιλία ιδεών DIY με αγκύλες ραφιών και να προσαρμόσετε τη ρύθμιση στις ανάγκες σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και καταλήξτε σε διαφορετικά πράγματα που μπορείτε στη συνέχεια να δοκιμάσετε.