DIY

Φτιάξτε τη δική σας γκαρνταρόμπα – 31 δημιουργικές ιδέες για ντουλάπες DIY στο διάδρομο

ιδέες για ντουλάπα κίτρινο ξύλο μαυροπίνακα γραμματοκιβώτιο λουλούδια γάντζο

Ένα γκαρνταρόμπα προσφέρει χώρο για να κρεμάσετε παλτά, σακάκια, πουλόβερ, κασκόλ και καπέλα και είναι μια καλή λύση αν θέλετε να φέρετε τάξη στο σπίτι σας. Υπάρχουν δύο τύποι γκαρνταρόμπες: ελεύθεροι και επιτοίχιοι. Ένα γκαρνταρόμπα μπορεί να είναι λειτουργικό και διακοσμητικό ταυτόχρονα. Αντί να αγοράσετε ένα ακριβό κομμάτι, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας γκαρνταρόμπα. Τα γκαρνταρόμπα συχνά παραβλέπονται ως διακοσμητικό στοιχείο με καλλιτεχνική ατμόσφαιρα και κρυμμένα κάτω από ρούχα και αξεσουάρ. Εδώ σας προσφέρουμε μερικές πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες γκαρνταρόμπας για το διάδρομο που θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικές στιγμές στο σπίτι σας.

Φτιάξτε το δικό σας γκαρνταρόμπα – μοτίβο δέντρων

ιδέες για γκαρνταρόμπα μοτίβο δέντρου σακάκι φουλάρι μαύρα φύλλα

Ένα ράφι ρούχων μπορεί εύκολα να συσχετιστεί με ένα δέντρο. Μπορείτε να κρεμάσετε το καπέλο σας σε ένα από τα κλαδιά του. Αυτό το μοτίβο έχει αλλάξει ελαφρώς τα τελευταία χρόνια και τα δέντρα μοιάζουν περισσότερο με σιλουέτες στον τοίχο. Αγοράστε ένα αυτοκόλλητο τοίχου δέντρου και προσθέστε γάντζους παλτό στο τέλος των κλαδιών. Αυτό δημιουργεί ένα ωραίο αποτέλεσμα, σαν τα ρούχα να κρέμονται στα ίδια τα κλαδιά. Επιλέξτε ένα εντυπωσιακό χρώμα που έρχεται σε καλή αντίθεση με το χρώμα του τοίχου. Or μπορείτε να φτιάξετε μια πρωτότυπη γκαρνταρόμπα χρησιμοποιώντας παλιά χερούλια πόρτας και κουμπιά συρταριού αντί για γάντζους. Βρείτε vintage χειρολαβές πόρτας σε παζάρια και καταστήματα και σχεδιάστε το μοναδικό σας κομμάτι. Τώρα μπορείτε να δείτε πιο πρωτότυπες ιδέες.

Ιδέες για ντουλάπα από φλιτζάνια

ιδέες για φλιτζάνια ντουλάπας κόκκινα λευκά μαύρα παλτά

Με ένα αυτόνομο γκαρνταρόμπα μπορείτε να δώσετε στο διάδρομο ή την είσοδο του διαμερίσματός σας μια πολύ ξεχωριστή πινελιά. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η ντουλάπα τοίχου θα είναι ένα πραγματικό βλέμμα για τους καλεσμένους σας και θα τους εκπλήξει. Πριν ξεκινήσετε να εργάζεστε και πραγματοποιείτε μια μοναδική, δημιουργική ιδέα, σκεφτείτε πρώτα τι μέγεθος πρέπει να έχει. Το μέγεθος εξαρτάται καταρχήν από τον διαθέσιμο χώρο στο διάδρομο. Εάν η περιοχή εισόδου είναι στενή, ένα κρεμαστό ράφι παλτό στον τοίχο ή την οροφή είναι μια πρακτική ιδέα και εξοικονομεί χώρο. Ένα κρεμαστό ράφι παλτό είναι επίσης μια καλή λύση εάν θέλετε να τοποθετήσετε τακτοποιημένα τα παπούτσια σας καθώς και τα σακάκια σας. Εάν ο χώρος εισόδου είναι αρκετά μεγάλος, το ράφι με το παλτό είναι μια καλή εναλλακτική λύση. Τα περίπτερα είναι επίσης πολύ κατάλληλα αν θέλετε να αποθηκεύσετε τις ομπρέλες σας στο διάδρομο.

Απλά φτιάξτε μόνοι σας γάντζους παλτό – 13 πρωτότυπες ιδέες

20 ιδέες για σχεδιασμό διαδρόμου με αυτοκόλλητα τοίχου και γάντζους παλτό

Γάντζος τοίχου στο μικρό διάδρομο ως αντικατάσταση εξοικονόμησης χώρου για το βεστιάριο

Χρησιμοποιήστε κλαδιά για το βεστιάριο

ιδέες για κλαδιά ντουλάπας γκρι καπέλα

Βασικά, τα άγκιστρα παλτών είναι η καλύτερη επιλογή στο στενό διάδρομο. Επίσης, σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε να προσαρμόσετε και προσαρμόστε το μέγεθος στις ανάγκες σας. Ανεξάρτητα από την παραλλαγή που θα επιλέξετε, θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος για κίνηση στο διάδρομο. Σκεφτείτε το καλύτερο μέρος για να τοποθετήσετε τα άγκιστρα παλτό ή το ράφι παλτό. Τα γκαρνταρόμπα, τα οποία βρίσκονται σε άμεση γειτνίαση με την πόρτα του διαμερίσματος, είναι πρακτικά. Έτσι μπορείτε να κρεμάσετε το σακάκι σας άνετα και να αποφύγετε τις μεγάλες βόλτες σε όλο το διάδρομο. Εάν έχετε μια εσοχή στο διάδρομο ή ίσως μια κατά τα άλλα άχρηστη περιοχή, μπορείτε να τοποθετήσετε το γκαρνταρόμπα εκεί. Η μόνη απαίτηση για αυτό είναι ότι ο χώρος που παρέχεται είναι εύκολα προσβάσιμος, ειδικά αν έχετε παιδιά. Αν θα θέλατε να κρεμάσουν τα σακάκια τους μόνοι σας, μπορείτε να σχεδιάσετε μια ντουλάπα φιλική προς τα παιδιά και πολύχρωμη, έτσι ώστε τα μικρά να αισθάνονται ακριβώς σαν ενήλικες.

Ρετρό-γκαρνταρόμπα με πολύχρωμες μπάλες

ιδέες για ντουλάπα πολύχρωμες μπάλες ιδέα μεταλλικό σύρμα ρετρό

Εάν έχετε ήδη επιλέξει το ακριβές μέρος για την αυτοσχέδια ντουλάπα και έχετε σχεδιάσει το σχήμα, πρέπει να επιλέξετε το σωστό υλικό για αυτό. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε υλικά που είναι εύκολο να δουλέψετε, το ξύλο είναι μια καλή επιλογή. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό δέντρο γκαρνταρόμπας από διαφορετικές σανίδες και πηχάκια. Μπορείτε να σχεδιάσετε τα μεμονωμένα “κλαδιά” του δέντρου σύμφωνα με την καρδιά σας. Τα φωτεινά χρώματα ή τα χρώματα σε αντίθεση δίνουν στον χώρο εισόδου μια προσωπική και φρέσκια πινελιά. Είστε περιπετειώδης φύση και σας αρέσει να ταξιδεύετε όποτε προκύψει η ευκαιρία; Στη συνέχεια, ίσως μπορείτε να σχεδιάσετε τα μεμονωμένα σανίδια όπως πινακίδες για τοπωνύμιο και να σημειώσετε τους ταξιδιωτικούς προορισμούς που θα θέλατε να επισκεφθείτε στο μέλλον. Οι πινακίδες που δείχνουν την κατεύθυνση για τα μεμονωμένα δωμάτια στο διαμέρισμά σας είναι επίσης μια διασκεδαστική παραλλαγή. Εάν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε ωραία αυτοπροσωπογραφία αντί για γραμματοσειρές. Η ζωγραφική ενός πιάτου με μαχαιροπίρουνα ή η απεικόνιση ενός κρεβατιού για την κρεβατοκάμαρα δημιουργούν μια ωραία και αστεία εντύπωση. Στην πραγματικότητα, δεν είναι απαραίτητα ακριβά υλικά για να υλοποιήσετε πρωτότυπες ιδέες για ντουλάπες σε μερικά απλά βήματα.

DIY ντουλάπα – 7 απλές οδηγίες και πολλές δημιουργικές ιδέες και έμπνευση!

Φτιάξτε τη δική σας γκαρνταρόμπα από παλέτες – οδηγίες και ιδέες

Φτιάξτε μόνοι σας ένα γκαρνταρόμπα από μια παλιά πόρτα: Οδηγίες και περαιτέρω ιδέες

Φτιάξτε τη δική σας γκαρνταρόμπα – χειρολαβές πόρτας και πόμολα

ιδέες για ντουλάπα-αίθουσα-κάνε-μόνος-παλιά-συρτάρι-πόρτες-πόμολα

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια ρουστίκ αίσθηση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πιο σταθερά υλικά όπως σωλήνες και να σχεδιάσετε μια δημιουργική ντουλάπα. Ακριβώς όπως τα έπιπλα σε βιομηχανικό στυλ, η σωληνωτή ντουλάπα είναι σίγουρο ότι θα είναι ένα χτύπημα που θα προσελκύσει ενθουσιώδη βλέμματα. Ένα μόνο κομμάτι δημιουργείται σε χρόνο μηδέν από έναν μόνο σωλήνα και δύο συνδετήρες σωλήνων που συνδέετε στον τοίχο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μερικές κρεμάστρες και να κρεμάσετε τα μπουφάν και τα παλτά σας. Όσον αφορά την ανάρτηση, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κρεμάστρες και γάντζους.

Πίνακες με γεωμετρικά σχέδια

ιδέες-ντουλάπα-αίθουσα-κάνε-μόνος-σου-μπλε-παλιό-ντουλάπι-πόμολα-ανακύκλωση

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα άγκιστρα που διατίθενται στο εμπόριο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια παιχνιδιάρικη εμφάνιση συνδέοντας τα άγκιστρα μετατοπισμένα σε ύψος. Μπορείτε να φτιάξετε γάντζους παλτό από παλιά πόμολα ντουλαπιού, λαβές πόρτας, κουτάλια ή, γιατί όχι, από λαβές ομπρελών. Μπορείτε να ανακαλέσετε ξανά το χρωματικό σχέδιο όπως θέλετε, βάφοντας πάνω από τα άγκιστρα στο επιθυμητό χρώμα ή καλύπτοντάς τα με ένα ύφασμα με σχέδια.

Βιομηχανική κομψότητα στο διάδρομο

ιδέες-ντουλάπα-διάδρομος-αγωγός-τοίχοι-γάντζοι

Αν θέλετε να κάνετε μια τολμηρή δήλωση στο σπίτι σας, επιλέξτε μια ντουλάπα κατασκευασμένη από σωλήνες και εξαρτήματα. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ένας ωραίος τρόπος για την επαναχρησιμοποίηση παλιών πραγμάτων. Βρείτε εξαρτήματα βρύσης, στηρίγματα ή άλλα μέρη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως άγκιστρα παλτό.

Παλιές λαβές ομπρέλας αντί για γάντζους

ιδέες-ντουλάπα-διάδρομος-ανακύκλωση-ομπρέλα-κάτοχος

Λευκό δέντρο για το βεστιάριο

ιδέες-ντουλάπα-αίθουσα-δέντρο-λευκό-βαμμένο-ανοιχτό μπλε-τοίχο-χρώμα

 Κουτάλια με ονόματα

ιδέες-ντουλάπα-αίθουσα-ανακύκλωση-κουτάλι-ονόματα-μέλη της οικογένειας

 Funky πιρούνια ως γάντζοι παλτό

ιδέες-ντουλάπα-διάδρομος-ανακύκλωση-πιρούνι-ξύλο πηχάκι

 Χαριτωμένο μοτίβο ζώων

ιδέες για γκαρνταρόμπα-διάδρομο-σιλουέτες-ζώα-λευκό-χρώμα

Ιδανικό για θαλάσσιο ή χαλαρό σικ στυλ

ιδέες-ντουλάπα-διάδρομος-θαλάσσιο στυλ-κουπιά

 Εκλεκτικό με διαφορετικά αγκίστρια

ιδέες-ντουλάπα-διάδρομος-ξύλινο-πάνελ-παλιά-πόρτα-πόμολα

 Χρησιμοποιήστε ένα παράξενο κλαδί

ιδέα-ντουλάπα-κλαδιά-κεκλιμένη στέγη-παιδικά ρούχα

Φτιάξτε τη δική σας γκαρνταρόμπα από ένα παλιό skateboard

skateboard τοίχο γκαρνταρόμπα ρολό diy ιδέα

ντουλάπα-ιδέα-πινάκιο-γεια-γραμματοσειρά

γκαρνταρόμπα-διάδρομος-ιδέα-σχέδιο-διαμέρισμα-τοίχος-καθρέφτης

γκαρνταρόμπα-διάδρομος-ιδέα-σημύδα-κλαδί-γιούτα

ελεύθερος-γκαρνταρόμπα-ξύλινες-ράβδοι-φτιάξτο μόνος σου

ιδέες-ντουλάπα-διάδρομος-χρήση-συρτάρι-πόμολα-γάντζοι τοίχου

ιδέες-ντουλάπα-αίθουσα-παλιές-καρέκλες-στερεωμένο στον τοίχο

ξύλινος-τοίχος-γκαρνταρόμπα-χτίσε-μόνος-ιδέα

γκαρνταρόμπα-διάδρομος-δημιουργική-χρήση-κρεμάστρες-γάντζοι

ιδέες-ντουλάπα-παιδικό δωμάτιο-ζώα-φιγούρες-κόκκινα βαμμένα

γκαρνταρόμπα-διάδρομος-ιδέα-μπιλιάρδο-μπάλα-ψηφία-τοίχο-γάντζο

γκαρνταρόμπα-αίθουσα-ξύλο-τοίχος-κλίνει-νήματα-τυλιγμένα-πόδια

ιδέες-ντουλάπα-αίθουσα-κόκκινο-δέντρο-χτίστε-τον εαυτό σας

diy-γκαρνταρόμπα-κρεμάστρες-κρεμάστρες-γάντζοι κομμένων-τοίχων

δημιουργικό-γκαρνταρόμπα-διάδρομος-οδηγίες-δωμάτιο-μαύρο