DIY

Φτιάξτε μόνοι σας αποθήκευση μακιγιάζ – 5 απλές ιδέες και οδηγίες

Σίγουρα κάθε κυρία γνωρίζει το πρόβλημα: Όλα τα προϊόντα μακιγιάζ και τα σκεύη βρίσκονται σε ένα συρτάρι ή ένα κουτί και το αποτέλεσμα είναι ένα τέτοιο χάος που δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα γρήγορα. Τις περισσότερες φορές, πάντα αναβάλλετε τη δημιουργία τάξης ή απλά δεν έχετε τις σωστές ιδέες. Υπάρχουν πραγματικά πολλά απλά DIY έργα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να οργανώσετε τέλεια όλο το μακιγιάζ, ώστε να έχετε πάντα αυτό που ψάχνετε στο χέρι. Σήμερα έχουμε συγκεντρώσει μερικές τέτοιες ιδέες για αποθήκευση μακιγιάζ που μπορείτε εύκολα να μιμηθείτε όπως θέλετε. Από εδώ και στο εξής, μπορείτε να διασκεδάζετε περισσότερο μακιγιάζ και να κάνετε τα πράγματα όμορφα!

Φτιάξτε μόνοι σας αποθήκευση μακιγιάζ με ένα χάλκινο κύπελλο

Αποθήκευση μακιγιάζ χαλκός-κούπα-ξύλινη σανίδα-τοίχος-σχέδιο

Η πρώτη ιδέα είναι μια απλή παραλλαγή, για την οποία χρειάζεστε μόνο οποιονδήποτε αριθμό χάλκινων κυπέλλων, μια ξύλινη σανίδα στην οποία ταιριάζουν όλα τα κύπελλα και δερμάτινα λουριά. Πάρτε τον πίνακα και πρώτα μετρήστε πού πρέπει να τοποθετηθούν τα κύπελλα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κανονικό ή ακανόνιστο διάστημα και να στερεώσετε τα κύπελλα κάθετα ή οριζόντια όπως επιθυμείτε. Απλώς πειραματιστείτε τοποθετώντας τα κύπελλα στον πίνακα.

Tacker αποθήκευσης μακιγιάζ-ξύλινη σανίδα-διακόσμηση τοίχου-πρωτότυπο-οδηγίες

Μόλις βρείτε το τέλειο σχέδιο, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι για να σημειώσετε τις εξωτερικές, επάνω άκρες των φλυτζανιών στον πίνακα. Στη συνέχεια, ανοίξτε μικρές τρύπες εκεί. Αυτό είναι πολύ εύκολο και μπορεί επίσης να γίνει από αρχάριους. Τώρα τυλίξτε το δερμάτινο κορδόνι στην πρώτη τρύπα και δέστε έναν κόμπο στο πίσω μέρος του πίνακα. Τώρα τυλίξτε την κορδέλα γύρω από την άκρη του φλιτζανιού όσο συχνά θέλετε και υπολογίστε πόσο μήκος θα χρειαστείτε ακόμα για να βάλετε το άλλο άκρο στη δεύτερη τρύπα και να μπορέσετε να το δέσετε. Στη συνέχεια, κόψτε το περιττό μέρος και τέλος δέστε τη κούπα στη θέση της. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να διορθώσετε τους κόμπους και τις κορδέλες στο πίσω μέρος με ένα συρραπτικό όπλο ή να χρησιμοποιήσετε το συρραπτικό αντί για τον κόμπο. Τώρα μπορείτε να κρεμάσετε την ξύλινη σανίδα στον τοίχο.

Βερνίκι αποθήκευσης make up με δέρμα

Μακιγιάζ-αποθήκευση-δέρμα-ιδέα-ρολά-μαγειρικά σκεύη-βασικός εξοπλισμός

Αυτή η ιδέα γίνεται επίσης γρηγορότερα και ευκολότερα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποθηκεύσετε τον βασικό εξοπλισμό ή τα επιμήκη προϊόντα σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κομμάτι δέρμα. Αυτό μπορεί να έχει οποιοδήποτε πάχος. Υπάρχει επίσης ένας ιμάντας, ο οποίος μπορεί επίσης να είναι από δέρμα, και ένα μαχαίρι χαλιού. Τώρα κόψτε λίγο το δέρμα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Δημιουργήστε δύο σειρές με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με τις οποίες οι ρωγμές πρέπει να βρίσκονται πάντα η μία πάνω στην άλλη. Μπορείτε τώρα να βάλετε τα μακιγιάζ και τα σκεύη μακιγιάζ σε αυτές τις ρωγμές. Αυτή η αποθήκευση μακιγιάζ είναι ιδιαίτερα συμπαγής, καθώς το δέρμα μπορεί να τυλιχτεί και να δέσει στο τέλος. Αυτό εξοικονομεί χώρο στο συρτάρι ή στο ντουλάπι.

Αποθηκεύστε σκεύη και μακιγιάζ σε χαλάκι από μπαμπού

μακιγιάζ-αποθήκευση-μπαμπού-σούσι-καουτσούκ-εύκολο στο ράψιμο

Αυτή η απλή και πρωτότυπη ιδέα λειτουργεί με παρόμοια αρχή. Ένα τέτοιο χαλάκι από μπαμπού, το οποίο χρησιμοποιείται για ρολά σούσι ή ως μαξιλάρι στο τραπέζι, αντικαθιστά το δέρμα σε αυτή την περίπτωση. Επίσης, δεν υπάρχει επιπλέον κοπή εδώ. Αντ ‘αυτού, ένα λαστιχάκι πιέζεται μέσα από τα κενά μεταξύ των μπαστούνι μπαμπού. Στην αρχή σχηματίζεται ένας βρόχος για αυτό, ο οποίος είναι απλά ραμμένος με βελόνα και κλωστή.

μακιγιάζ-αποθήκευση-μακιγιάζ-αξεσουάρ-αποθήκευση-ιδέες-απλά-μπαμπού-χαλάκι

Τώρα τυλίξτε την ελαστική ταινία μέσα από τις ρωγμές όπως φαίνεται. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσο μεγαλύτερους χώρους θέλετε για να αποθηκεύσετε σκεύη ή μακιγιάζ διαφορετικού πάχους. Τέλος, κόψτε την υπόλοιπη κορδέλα και ράψτε το άκρο και την αρχή με τη μορφή βρόχου. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αυτόν τον αποθηκευτικό χώρο μακιγιάζ ανά πάσα στιγμή και να εξοικονομήσετε χώρο μαζί του.

Διοργανωτής μακιγιάζ από φανάρι

Μακιγιάζ-αποθήκευση-πυραμίδα-φανάρια-κούπα-ζεστή κόλλα-έμπνευση

Αφού κάψουν τα αγορασμένα κεριά, τα φαναράκια περισσεύουν. Αντί όμως να τα πετάξετε, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε τέλεια για να κάνετε χώρο αποθήκευσης μακιγιάζ για το μπάνιο ή το υπνοδωμάτιο. Και αυτό είναι κάθε άλλο παρά δύσκολο. Ο αριθμός εξαρτάται από το πόσα μεμονωμένα θέματα χρειάζεστε. Στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιήθηκαν έξι φανάρια. Το υπολειμματικό κερί στα δοχεία μπορεί να αφαιρεθεί με ακετόνη. Στη συνέχεια διπλώστε την πρώτη σειρά μαζί. Με τη βοήθεια θερμής κόλλας μπορείτε να στερεώσετε τα φανάρια το ένα στο άλλο. Βεβαιωθείτε ότι δεν αποκλίνουν το ένα από το άλλο μπροστά και πίσω.

Στη συνέχεια, σχεδιάστε τη δεύτερη σειρά με τον ίδιο τρόπο, για την οποία χρησιμοποιείτε ένα φανάρι λιγότερο. Μόλις δέσει η κόλλα, μπορείτε να βάλετε τη δεύτερη σειρά στην πρώτη σειρά και να την προσαρτήσετε με τον ίδιο τρόπο. Συνεχίστε έτσι μέχρι να φτάσετε στο τελευταίο φανάρι για την άκρη. Τώρα μπορείτε να ταξινομήσετε το μακιγιάζ ανάλογα με τη λειτουργία ή το χρώμα.

Αποθήκευση μακιγιάζ από ξύλο

μακιγιάζ-αποθήκευση-ξύλινοι-κύβοι-διάτρηση-βούρτσα-αξεσουάρ-στοιβάζετε μακριά

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αναδημιουργήσετε αυτήν την αποθήκευση καλλυντικών μόνοι σας. Είτε το φτιάχνετε μόνοι σας παίρνοντας έναν ξύλινο κύβο και χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι για να το φτιάξετε με πολλές τρύπες, είτε μπορείτε απλά να αγοράσετε ένα έτοιμο ξύλινο στυλό. Το πλεονέκτημα της πρώτης παραλλαγής είναι ότι μπορείτε να σχεδιάσετε τρύπες διαφορετικών μεγεθών για να αποθηκεύσετε παχιά σκεύη ή προϊόντα μακιγιάζ.

Μπορείτε επίσης να βάψετε το ξύλο όπως σας αρέσει ή να προσθέσετε διακοσμητικά. Χρησιμοποιήστε πριτσίνια, μέταλλο, κορδέλες, λάμψη ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο. Το χρώμα του χαλκού φαίνεται ιδιαίτερα κομψό και κομψό. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μοντέρνα γεωμετρικά μοτίβα και να τα συνδυάσετε με το φυσικό χρώμα του ξύλου.

Αποθήκευση μακιγιάζ για το συρτάρι

μακιγιάζ-αποθήκη-συρτάρι-δώρο-κουτί-μαχαιροπίρουνα-κουτί-lipgloss-μάσκαρα

Τα απλά κουτιά δώρων ή ακόμη και ένα συνηθισμένο κουτί μαχαιροπίρουνα είναι εξίσου υπέροχα κατάλληλα για αποθήκευση μακιγιάζ. Δεν χρειάζεται χρόνος για να μπερδέψετε το κουτί αποθήκευσης μακιγιάζ, γιατί μπορεί να αγοραστεί έτοιμο. Τα κουτιά είναι απλά τοποθετημένα στο συρτάρι και μπορούν στη συνέχεια να γεμιστούν αμέσως. Συνιστάται να μετρήσετε το συρτάρι εκ των προτέρων και να βρείτε κουτιά του σωστού μεγέθους, έτσι ώστε να είναι σταθερά στο διαμέρισμα και να μην γλιστράνε πάντα κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο. Εναλλακτικά, ένα ελαστικό ή μαξιλάρι σιλικόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτρέψει την ολίσθηση.

Αποθήκευση μακιγιάζ – DIY ιδέα με μαγνήτες

μακιγιάζ-αποθήκευση-μαγνήτης-πίνακας-ανακοινώσεις-πίνακας-μακιγιάζ-βούρτσα-κούπα

Δεν είναι μυστικό ότι οι πινακίδες είναι πρακτικές. Και ο αυτοσχέδιος πίνακας καρφιτσών είναι ακόμη και ιδιαίτερα μοναδικός. Θα είχατε όμως την ιδέα να χρησιμοποιήσετε έναν μαγνητικό πίνακα για να αποθηκεύσετε το μακιγιάζ σας; Χρησιμοποιήστε έναν έτοιμο μαγνητικό πίνακα ή φτιάξτε μόνοι σας καλύπτοντας μια μαγνητική μεταλλική πλάκα με ύφασμα και στη συνέχεια προσθέτοντας ένα όμορφο πλαίσιο. Για να μπορέσει το μακιγιάζ να στερεωθεί στον πίνακα, οι μαγνήτες είναι φυσικά απαραίτητοι. Αυτά είναι απλά κολλημένα στο πίσω μέρος του προϊόντος και είναι έτοιμα να πάνε στον πίνακα.

Για κόλληση, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια κόλλα που μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, ώστε να μεταφέρετε εύκολα τον μαγνήτη στο νέο προϊόν όταν εξαντληθεί το παλιό. Είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα να βάλετε μαγνήτες σε κύπελλα για τα πινέλα και άλλα σκεύη. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα στερεώσετε στον πίνακα και να τα χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε το μακιγιάζ και να τα έχετε έτοιμα στο χέρι.