DIY

DIY ρυθμίσεις στεγνώματος για άνοιξη σε βάζα, γυάλινα κουδούνια ή ως μπάλες – οδηγίες & ιδέες

Ναι, οι συνθέσεις με φρέσκα λουλούδια είναι πραγματικά πολύ όμορφες και ένας πολύ καλός τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας κάθε εποχή. Ωστόσο, αυτά συνήθως δεν διαρκούν πολύ και πρέπει να επαναληφθούν ξανά και ξανά. Η τέλεια εναλλακτική λύση είναι η διάταξη των αποξηραμένων λουλουδιών, επειδή διαρκεί για πάντα και δεν είναι λιγότερο ελκυστική – ιδανική αν θέλετε να διακοσμήσετε με λουλούδια μεγάλης διάρκειας εγκαίρως για την άνοιξη. Μπορείτε να αγοράσετε αποξηραμένα λουλούδια για αυτόν τον σκοπό, ή μπορείτε να στεγνώσετε μόνοι σας. Θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποξηραμένα λουλούδια για να κάνετε όμορφες ξηρές συνθέσεις για την άνοιξη.

Ωραία ιδέα για ξηρές συνθέσεις για την άνοιξη σε μεταλλικό μπολ με κλαδιά

Οι συνθέσεις αποξηραμένων λουλουδιών, αλλά και στεφάνια, συνδέονται συχνά με το φθινόπωρο. Για να αποφευχθεί αυτό και έτσι ώστε οι ξηρές ρυθμίσεις για την άνοιξη να συμβαδίζουν πραγματικά με την άνοιξη, δεν είναι μόνο οι σωστοί τύποι λουλουδιών σημαντικοί. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στην επιλογή του χρώματος. Για να επιτύχετε μια καλά γεμάτη διάταξη, θα χρησιμοποιήσετε επίσης άλλους τύπους φυτών εκτός από τα λουλούδια (π.χ. χόρτα, σιτάρι και άλλα). Είναι καλύτερο να τα επιλέξετε χρωματισμένα σε χρώματα που σχετίζονται με την άνοιξη ή να τα χρησιμοποιήσετε λίγο πιο φειδωλά. Μετά από τρεις απλές οδηγίες για δείγματα συνθέσεων, θα βρείτε μερικές εικόνες με αποξηραμένα λουλούδια ως συνθέσεις, οι οποίες θα πρέπει να χρησιμεύσουν ως έμπνευση.

Ξηρές συνθέσεις για την άνοιξη σε έντονα χρώματα

Κάντε τις δικές σας στεγνές ρυθμίσεις για την άνοιξη σε ροζ και κίτρινο χρώμα

Η πρώτη μας ιδέα εντυπωσιάζει πάνω απ ‘όλα με τα έντονα χρώματα που είναι επίσης χαρακτηριστικά της άνοιξης με όλα τα ποικίλα λουλούδια της. Αν λοιπόν θέλετε ιδιαίτερα πολύχρωμες ξηρές συνθέσεις για την άνοιξη, οι οποίες είναι εγγυημένα ότι θα σας φέρουν σε καλή διάθεση, επιλέξτε αυτήν την ιδέα.

  • Αποξηραμένα φυτά και λουλούδια σε έντονα χρώματα (μπορείτε επίσης να τα βάψετε μόνοι σας με βαφές ψεκασμού)
  • Φυτεύτρια / ζαρντινιέρα ή οποιοδήποτε άλλο δοχείο
  • Ανθικός αφρός

Κόψτε τον λουλουδάτο αφρό έτσι ώστε να ταιριάζει στο επιλεγμένο δοχείο και στη συνέχεια τοποθετήστε το σε αυτό. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε να συνδέετε. Το πώς ακριβώς θα πρέπει να τακτοποιήσετε τα μεμονωμένα μέρη εξαρτάται κυρίως από το πώς ή πού θα εμφανιστούν οι στεγνές ρυθμίσεις για την άνοιξη: Αν είναι αργότερα σε τοίχο, τα υψηλότερα στοιχεία πρέπει να βρίσκονται στο πίσω μέρος και η διάταξη πρέπει να είναι προς τα εμπρός μικρύνω.

Οδηγίες για ένα βάζο με ροζ και κίτρινα αποξηραμένα λουλούδια για την άνοιξη

Εάν, ωστόσο, θα είναι το κεντρικό σημείο (για παράδειγμα ως διακόσμηση τραπεζιού στη μέση του τραπεζιού), τότε οργανώστε σειρές φυτών και ξερά λουλούδια σε έναν κύκλο: Στη μέση βρίσκονται οι υψηλότερες, γύρω και σε κύκλο στη συνέχεια διανείμετε το επόμενο υψηλότερο και ούτω καθεξής. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζετε ότι η διάταξη μπορεί να προβληθεί από όλες τις πλευρές και ότι κανένα από τα μέρη των φυτών που χρησιμοποιούνται δεν είναι κρυμμένο, αλλά μπορεί να έρθει μόνο του.

Για αυτό το παράδειγμα πολύχρωμων στεγνών ρυθμίσεων για την άνοιξη, κόψτε πρώτα τα ψηλά στοιχεία. Κολλήστε τα στον αφρό. Εάν είστε ικανοποιημένοι με τη διάταξη, προχωρήστε στην επόμενη σειρά. Μπορείτε να αφαιρέσετε, να ανταλλάξετε ή / και να αντικαταστήσετε στοιχεία ανά πάσα στιγμή.

Διακόσμηση με αποξηραμένα λουλούδια σε βαζάκι

Φτιάξτε τις δικές σας ρυθμίσεις για το στέγνωμα για την άνοιξη σε ένα βαζάκι

Τα γυάλινα κουδούνια είναι απλά κατασκευασμένα για να εμφανίζουν διάφορες διακοσμήσεις και ρυθμίσεις. Επίσης προστατεύονται από τη σκόνη κάτω από το γυαλί. Τέλεια σωστά; Πάρτε μερικά αποξηραμένα λουλούδια, χόρτα και φυτά και κάντε την παρακάτω ιδέα για ξηρές συνθέσεις για την άνοιξη. Τεχνητή βρύα χρησιμοποιείται επίσης για τη διακόσμηση αποξηραμένων λουλουδιών στο βαζάκι.

  • Βάζο με κουδούνι
  • Τεχνητή βρύα
  • τυχόν αποξηραμένα λουλούδια και φυτά
  • Ανθικός αφρός
  • Κόλλα
  • χαρτόνι

Οδηγίες DIY για ανθοσύνθεση με τεχνητό βρύο και αποξηραμένα λουλούδια για ένα βαζάκι

Κόψτε έναν κύκλο από το χαρτόνι που ταιριάζει στο κάτω μέρος του βάζου με το κουδούνι. Στη συνέχεια κόψτε τον αφρό λουλουδιών με τον ίδιο τρόπο. Αυτό πρέπει να είναι λίγο μικρότερο από τον κύκλο από χαρτόνι. Κολλήστε το λουλουδάτο αφρό στο χαρτόνι και απλώστε κόλλα στον αφρό για να το καλύψετε μετά με το τεχνητό βρύο. Τέλος, κόψτε τα αποξηραμένα λουλούδια και φυτά στο επιθυμητό μέγεθος και κολλήστε τα στον αφρό σε οποιαδήποτε διάταξη. Βεβαιωθείτε ότι τα κομμάτια δεν είναι πολύ μακριά για να χωρέσουν κάτω από το βαζάκι.

Ρυθμίσεις στεγνώματος σε σχήμα μπάλας για το κλείσιμο της άνοιξης

Μπάλα φιλιού ως πρωτότυπη διάταξη ξήρανσης για την άνοιξη

Τέτοιες μπάλες είναι γνωστές ως μπάλες φιλιού και συχνά διακοσμούν διαμερίσματα, ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων ως υποκατάστατο του γκι ή του στεφάνου, αλλά είναι επίσης πολύ δημοφιλή για γάμους. Ωστόσο, βρίσκουμε επίσης την ιδέα τέλεια αν θέλετε να κάνετε ξηρές ρυθμίσεις για την άνοιξη. Μπορείτε να κάνετε μια τόσο ενδιαφέρουσα διάταξη ξήρανσης με ελατήριο χρησιμοποιώντας είτε μια μπάλα από φελιζόλ, σφαιρικό λουλουδάτο αφρό ή σύρμα κοτόπουλου.

Ρυθμίσεις με τη μορφή μπάλες για να κλείσετε την άνοιξη

Το φελιζόλ είναι λίγο πιο σκληρό και πιο κατάλληλο για πιο σταθερά κλαδιά. Εάν, από την άλλη πλευρά, θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε λεπτά κοτσάνια λουλουδιών ή άλλα ευαίσθητα μέρη φυτών, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε τον κλασικό αφρό λουλουδιών ή να σχηματίσετε μια μπάλα από σύρμα κοτόπουλου, μέσα από το πλέγμα του οποίου απλά κολλάτε το αποξηραμένο λουλούδια.

Εμπνευστικές ιδέες

Ξηρές ρυθμίσεις για την άνοιξη - πολύχρωμα χόρτα και λουλούδια

Ξηρές συνθέσεις για την άνοιξη σε αποχρώσεις του ροζ, του λευκού και του κίτρινου

Ρομαντικά χρώματα για ξηρές συνθέσεις για την άνοιξη - ροζ, τριαντάφυλλο, μοβ και κίτρινο

Φρέσκα τριαντάφυλλα και ξερά χόρτα με χάρτινες διακοσμήσεις

Συνδυάστε αποξηραμένα λουλούδια και φρέσκα και διακοσμήστε με χαρτί

Αποξηραμένα λουλούδια και φρέσκα τριαντάφυλλα στο terrarium

Αποξηραμένα λουλούδια και τριαντάφυλλα σε ρομαντικά χρώματα σε ένα terrarium

Διάταξη σε λεπτές μπεζ και ροζ πινελιές σε βάζο

Βάλτε τα χόρτα και τα αποξηραμένα λουλούδια σε ένα βάζο και τακτοποιήστε τα

Χρησιμοποιήστε χρωματιστά λουλούδια και φυτά για ανοιξιάτικες συνθέσεις

Μικρές ξηρές συνθέσεις για την άνοιξη σε έντονα χρώματα

Πλούσια διάταξη αποξηραμένων φυτών για το βαζάκι

Διακοσμήστε γυάλινη καμπάνα μόνοι σας με αποξηραμένα φυτά

Ιδέα σε διακριτικά χρώματα για την άνοιξη – λευκό, κρεμ και μπεζ

Ξηρές συνθέσεις για την άνοιξη σε απλά χρώματα όπως λευκό, κρεμ και μπεζ

Συνδυάστε αποξηραμένα λουλούδια την άνοιξη με φρέσκα μέρη του φυτού

Φρέσκα και αποξηραμένα φυτά συνδυάζονται για μια ανοιξιάτικη διάταξη

Αποξηραμένα ροζ λουλούδια κάτω από ένα βάζο κουδουνιών

Διακοσμήστε με γυάλινα κουδούνια και αποξηραμένα λουλούδια

Κρεμαστή διάταξη αποξηραμένων και χρωματισμένων φύλλων

Κρεμαστά στεγνά διασκευάσματα για την άνοιξη σε απαλά χρώματα, πολυτελή

Στεγνό ανοιξιάτικο μπουκέτο σε μια vintage κούπα

Κάντε τη δική σας ρύθμιση με πολύχρωμα αποξηραμένα λουλούδια σε ένα vintage φλιτζάνι

Σχεδιάστε ξηρές ρυθμίσεις με μοντέρνο τρόπο με λίγα μόνο στοιχεία

Κάντε τις στεγνές συνθέσεις μοντέρνες και απλές σε ένα βάζο με λουλουδάτο αφρό