DIY

Φτιάξτε μόνοι σας ένα κρεβάτι – DIY τραπεζάκι

Φτιάξτε το δικό σας κρεβάτι-τραπέζι αποθήκευσης-μοντέρνο-σχέδιο-γκρι-χρώμα τοίχου-μονόχρωμο

Ένα κομοδίνο είναι ένα πραγματικά λειτουργικό έπιπλο που μπορεί πραγματικά να σας διδάξει για την άνεση ενώ χαλαρώνετε στο κρεβάτι. Χρησιμεύει ως τραπέζι πρωινού και ταυτόχρονα ως χώρος αποθήκευσης, ειδικά όταν θέλετε να κάνετε κάτι γρήγορα στο φορητό υπολογιστή ή να παρακολουθήσετε μια ταινία ενώ είστε ξαπλωμένοι. Κάποιος μπορεί να είναι σχετικά εύκολος Φτιάξτε μόνοι σας τραπεζάκι, επειδή η κατασκευή είναι απλή και δεν πρέπει να έχει υψηλή φέρουσα ικανότητα.

Φτιάξτε το δικό σας τραπεζάκι και σχεδιάστε το ξεχωριστά

Φτιάξτε το δικό σας κρεβάτι-τραπέζι αποθήκευσης-ροζ-μοντέρνο-σχέδιο-κρεβατοκάμαρα-ταπετσαρία φωτογραφιών

Είναι πάντα ωραίο να μπορείτε να δημιουργήσετε και να εξατομικεύσετε το ένα ή το άλλο έπιπλο και διακόσμηση μόνοι σας. Αυτό φέρνει μια νέα πινελιά στο σχεδιασμό του δωματίου και παρέχει μια πραγματικά ατομική πινελιά. Εναλλακτικά, τα βασικά έπιπλα, όπως κάποια από την Ikea, μπορούν απλά να αρωματιστούν, να υποστούν επεξεργασία και να επαναχρησιμοποιηθούν.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα κρεβάτι – απλό, πρακτικό και λειτουργικό

Φτιάξτε το δικό σας κρεβάτι-τραπέζι αποθήκευσης-λευκό-γκρι-χρώμα τοίχου-σχέδιο-υπνοδωμάτιο

Ένα βοηθητικό τραπέζι για κρεβάτι από τη συλλογή Malm διατίθεται από την Ikea σε λευκό ή μαύρο χρώμα. Ο απλός, απλός σχεδιασμός φαίνεται πολύ διακριτικός, γι ‘αυτό είναι πολύ δημοφιλής. Ωστόσο, μπορείτε να το επανασχεδιάσετε ή να το φτιάξετε μόνοι σας.

Γέφυρα κρεβατιού – ως τραπέζι αποθήκευσης για εργασία σε φορητό υπολογιστή ή για πρωινό στο κρεβάτι

κρεβάτι-τραπέζι-χτίστε-εσείς-κρεβάτι-τραπέζι-υπνοδωμάτιο-ρομαντικό-ανοιχτό-γκρι-τοίχο-χρώμα

Η γέφυρα του κρεβατιού είναι πολύ πρακτική και προσφέρει μια σταθερή επιφάνεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση στα κομοδίνα. Χάρη στους λειτουργικούς τροχούς, μπορεί επίσης να μετακινηθεί πάνω από το κρεβάτι όταν χρειάζεται.

Τραπέζι κρεβατιού – χρησιμοποιείται ως επιπλέον αποθηκευτικός χώρος όταν δεν χρησιμοποιείται

Φτιάξτε μόνοι σας τραπέζι-λευκό-κονσόλα-τραπέζι-ρομαντικό-καρό διακόσμηση τοίχου

Πρωινό στο κρεβάτι ή απλώς περισσότερο ελεύθερο χρόνο που σας αρέσει να περνάτε στο κρεβάτι μπορείτε να το απολαύσετε μόνο τα Σαββατοκύριακα ή τις ημέρες των διακοπών. Στη συνέχεια, η γέφυρα του κρεβατιού απλώς ωθείται στο πλάι, δίπλα σε έναν τοίχο και χρησιμοποιείται ως πρόσθετος χώρος αποθήκευσης.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα κρεβάτι και χρησιμοποιήστε το ως τραπέζι κονσόλας

κρεβάτι-τραπέζι-χτίστε-εσείς-αποθήκευση-τραπέζι-λευκό-κονσόλα-τραπέζι-υψηλής γυαλάδας-ταπετσαρία-σχέδιο-μοντέρνο

Η γέφυρα του κρεβατιού είναι βασικά ένα στενό τραπέζι κονσόλας, το μήκος του οποίου αντιστοιχεί στο πλάτος του κρεβατιού και το πλαισιώνει. Επιπλέον ράφια κάτω από την επιφάνεια του τραπεζιού και λείπουν συρτάρια. Οι τροχοί προσφέρουν την ευελιξία να μετακινείτε εύκολα το τραπέζι με μία κίνηση και να το επανατοποθετείτε.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα κρεβάτι – απλές οδηγίες DIY

κρεβάτι-τραπέζι-χτίστε-εσείς-αποθήκη-τραπέζι-οδηγίες-κρεβατοκάμαρα-γκρι-μαύρο-diy-easy

Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα κρεβάτι και να το προσαρμόσετε στο μέγεθος του κρεβατιού σας. Η προηγούμενη χειροτεχνία είναι προϋπόθεση για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, αλλά δεν είναι απαραίτητο, καθώς η κατασκευή αποτελείται από τρία ξύλινα πάνελ και δεν πρέπει να έχει μεγάλη φέρουσα ικανότητα. Αλλά το βοηθητικό τραπέζι πρέπει να είναι σταθερό.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα κρεβάτι – χρήσιμα υλικά

κρεβάτι-τραπέζι-κατασκευή-μόνος-αποθήκευση-τραπέζι-οδηγίες-υλικά-ρολό-βίδα-γωνία-σύνδεσμος

Ποια υλικά από τα είδη δέντρων χρειάζονται για το έργο χειροτεχνίας:

  • τρία ξύλινα πάνελ – δύο του ίδιου μεγέθους για τα πλαϊνά και ένα για το κάθετο ράφι
  • Βίδες
  • 4 τεμάχια γωνιακού συνδετήρα
  • 4 ρολά
  • Τρυπάνι, κατσαβίδι ασύρματου, γυαλόχαρτο ή μηχανή λείανσης
  • Βαφή ή λούστρο

Προετοιμάστε τα ξύλινα πάνελ – άμμο, άμμο και χρώμα

Κρεβάτι-τραπέζι-κατασκευή-μόνος-αποθήκη-τραπέζι-οδηγίες-ξύλινες-σανίδες-βαφή-λευκό

Θα πρέπει να καθορίσετε μόνοι σας το μέγεθος του τραπεζιού. Είναι καλύτερο να ξαπλώσετε στο κρεβάτι και να σκεφτείτε πόσο ψηλά θέλετε να είναι το τραπέζι. (Όταν ξαπλώνετε, πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος πάνω από τα πόδια σας.) Μετρήστε από το πάτωμα στο επιθυμητό σημείο και επίσης το πλάτος του κρεβατιού με το πλαίσιο του κρεβατιού. Προσθέστε άλλα 10 εκατοστά σε κάθε πλευρά, συνολικά 20 εκατοστά. Με αυτόν τον τρόπο, η γέφυρα του κρεβατιού μπορεί εύκολα να στηθεί, να μετακινηθεί και να διαταραχθεί χωρίς κλινοσκεπάσματα.

Στερεώστε τα πάνελ χρησιμοποιώντας γωνιακούς συνδετήρες

κρεβάτι-τραπέζι-κατασκευή-μόνος-αποθήκη-τραπέζι-οδηγίες-ξύλινη-πλάκα-γωνία-σύνδεσμος-βίδα-συναρμολόγηση

Οι πίνακες μπορούν να κοπούν για μέτρηση στο τοπικό κατάστημα υλικού. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε κόντρα πλακέ ή MDF, με ήδη διαθέσιμη μια ποικιλία καπλαμάδων και χρωμάτων. Δεν απαιτείται περαιτέρω επεξεργασία των πάνελ, όπως λείανση και βαφή.

Προ-τρυπήστε τρύπες στα σωστά σημεία

Κρεβάτι-τραπέζι-κατασκευή-μόνος-αποθήκη-τραπέζι-οδηγίες-ξύλο-πλάκα-τρυπάνι-βίδες-τρύπες

Η σταθερή κατασκευή επιτυγχάνεται μέσω συνδετήρων βιώσιμης γωνίας. Αυτά σχηματίζουν ορθή γωνία με τις δύο πλάκες και επιτρέπουν σταθερή στάση. Σημειώστε πού θα στερεωθούν οι συνδετήρες και κάντε πιλοτικές οπές σε αυτά τα σημεία. Αυτό θα κάνει τη δουλειά σας πολύ πιο εύκολη όταν συνδυάζετε την κατασκευή.

Σταθερός συνδετήρας γωνίας για βιώσιμη κατασκευή τραπεζιού κρεβατιού

κρεβάτι-τραπέζι-χτίστε-εσείς-αποθήκευση-τραπέζι-οδηγίες-γωνία-σύνδεσμος-βίδες-στερεώστε-συναρμολόγηση

Το μέγεθος των συνδετήρων γωνίας καθορίζει πόσο σταθερός θα είναι ο πίνακας. Η συμβουλή μας: συμβουλευτείτε το κατάστημα υλικού ή πάρτε μερικά τουλάχιστον 10 x 10 cm.

Προ-τρυπήστε τρύπες στην κάτω πλευρά των πλαϊνών πλαισίων

Κρεβάτι-τραπέζι-κατασκευή-μόνος-αποθήκευση-τραπέζι-οδηγίες-βίδα-διάτρηση-συναρμολόγηση-diy

Θα πρέπει να συνδέσετε τους κυλίνδρους στην κάτω πλευρά των πλαϊνών πλακών. Αποκτήστε το πάχος των ξύλινων πάνελ και στερεώστε τα με τις βίδες.

Τοποθετήστε κυλίνδρους στο κάτω πλάτος του πάνελ για κάθε πλευρικό πλαίσιο

Κρεβάτι-τραπέζι-κατασκευή-μόνος-αποθήκη-τραπέζι-οδηγίες-χύτευση-συναρμολόγηση-ξύλινη-πλάκα-πλευρά

Το μέγεθος των κυλίνδρων εξαρτάται κυρίως από το πόσο φορτίο είναι και από το είδος του δαπέδου που πρέπει να κινούνται. Επιλέξτε το σωστό ανάλογα με τη χωρική σας κατάσταση.

Φτιάξτε μόνοι σας το κρεβάτι – απαιτούνται συνολικά τρία πάνελ

Κρεβάτι-τραπέζι-κατασκευή-μόνος-αποθήκη-τραπέζι-οδηγίες-ξύλο-πάνελ-ανταλλακτικά-συναρμολόγηση-εύκολο

Βασικά, το τραπέζι με υπερκάλυψη αποτελείται από τρία πάνελ – ένα ράφι και δύο πλευρές. Αυτά συναρμολογούνται χρησιμοποιώντας γωνιακούς συνδετήρες. Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι χωρίς καλώδιο και επίσης βίδες για ξύλινο υλικό ανάλογα με το πάχος των ξύλινων πάνελ.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα απλό κρεβάτι και προσαρμόστε το στον ατομικό σχεδιασμό του κρεβατιού σας

κρεβάτι-τραπέζι-χτίστε-εσείς-αποθήκευση-τραπέζι-οδηγίες-κρεβατοκάμαρα-γκρι-ξύλο-πάνελ-μαστορέματα-εύκολα

Μπορείτε είτε να χρωματίσετε τα ξύλινα πάνελ εκ των προτέρων είτε μετά όταν το τραπέζι είναι εντελώς όρθιο. Προτείνουμε βαφές με βάση το νερό για ξύλο ή λούστρο με βάση το νερό που φαίνεται όσο το δυνατόν πιο φυσικό. Σχεδιάστε το χρώμα σύμφωνα με το ατομικό σας γούστο ή αν υπάρχει ξύλινο πάτωμα ή έπιπλα από ξύλο, μπορείτε να γυαλίσετε τη γέφυρα του κρεβατιού σας με παρόμοια εμφάνιση.

Φτιάξτε και ταπετσαρίστε μόνοι σας μια κονσόλα ή ένα κρεβάτι

Φτιάξτε-το-δικό σας-κρεβάτι-τραπέζι-τραπέζι-λινό-ταπετσαρία-φόρεμα-μαστίγιο

Εάν θέλετε πραγματικά να δανείσετε τον πίνακα κατάθεσής σας ξεχωριστά, τοποθετήστε το με ταπετσαρία. Χρησιμοποιήστε σταθερό, στιβαρό ύφασμα όπως λινό ή άλλο ύφασμα ταπετσαρίας με μοτίβο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κόλλα ξύλου με βάση το νερό ως κατάλληλη κόλλα. Πριν από την ταπετσαρία, τραβάτε την επιφάνεια του τραπεζιού και ασταρώστε μόνο μία φορά με την κόλλα ξύλου. Αυτή η προεπεξεργασία υπόσχεται ότι το ύφασμα του καλύμματος θα διαρκέσει περισσότερο.

Απλό ή με κομψό vintage χαρακτήρα – κρεβάτι πρωινό τραπέζι

Κρεβάτι-τραπέζι-χτίστε-εσείς-αποθήκη-τραπέζι-μαύρο-άσπρο-υπνοδωμάτιο-μοντέρνο

Η ομορφιά του να συνδυάζεις κάτι για τον εαυτό σου έτσι ώστε να ταιριάζει στο ατομικό σου στυλ. Μοντέρνο ή vintage, παιχνιδιάρικο ή απλό σχέδιο εξαρτάται από εσάς!

Φτιάξτε μόνοι σας ένα τραπέζι αποθήκευσης πίσω από τον καναπέ ή ένα κρεβάτι

Φτιάξτε-το-δικό σας-τραπέζι αποθήκευσης-πίσω-πίσω-καναπέ-καναπέ-σαλόνι

Το βοηθητικό τραπέζι μπορεί να βρεθεί όχι μόνο στο υπνοδωμάτιο, αλλά και πίσω από τον καναπέ ή ως τραπέζι κονσόλας στο διάδρομο. Αυτό το έπιπλο είναι πραγματικά πολύπλευρο και αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά ως κρεβάτι, σίγουρα θα βρει άλλη πρακτική χρήση.

Φτιάξτε μόνοι σας τραπεζάκι – τραπέζι αποθήκευσης για κρεβάτι σε ξύλινη εμφάνιση

κρεβάτι-τραπέζι-χτίστε-εσείς-αποθήκη-τραπέζι-μοντέρνος-σχεδιασμός-ασιατική-ξύλινη-οπτική-ντουλάπα

Μπορείτε επίσης να έχετε ένα κρεβάτι πρωινού για μέτρηση ή, αν αγοράζετε νέα έπιπλα για το υπνοδωμάτιο, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε ένα τραπέζι αποθήκευσης.

Φτιάξτε μόνοι σας το κρεβάτι – γέφυρα κρεβατιού λίγο πιο φαρδύ από το να σχεδιάσετε το κρεβάτι

Κρεβάτι-τραπέζι-κατασκευή-μόνος-αποθήκη-τραπέζι-λευκό-μοντέρνο-μοβ-παστέλ-χρώμα-παράθυρο

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια γέφυρα κρεβατιού μόνοι σας, θα πρέπει πρώτα να λάβετε υπόψη το πλάτος του κρεβατιού. Αφήστε μια απόσταση ώστε το κρεβάτι να μπορεί να κινείται ελεύθερα.

Βοηθητικό τραπέζι για τροχούς – όταν δεν υπάρχει χώρος και στις δύο πλευρές του κρεβατιού

κρεβάτι-τραπέζι-χτίστε-εσείς-αποθήκευση-τραπέζι-πλάι-τραπέζι-τροχοί-μοντέρνο-σχέδιο-σκανδιναβικό

Εάν δεν έχετε ελεύθερο χώρο στο πλάι του κρεβατιού, δεν χρειάζεται να κάνετε χωρίς κρεβάτι. Ένα σαν αυτό της εικόνας τρέχει μόνο στη μία πλευρά του κρεβατιού και προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για κινητά στον χώρο ύπνου.

* DIY τραπεζάκι σε τροχούς – ένα έργο από Rhody Life