DIY

DIY swing για παιδιά-ένα έργο μόνος σου με ένα παλιό skateboard

Swing για παιδιά φτιάξτε τον εαυτό σας diy project garden tinker old skateboard board

Perhapsσως γνωρίζετε ήδη την τάση με την ταλάντευση των παιδιών που δημιουργούν οι δημιουργικοί γονείς στους δικούς τους κήπους για να διασκεδάσουν τα μικρά; Λοιπόν, αυτό το παιχνιδιάρικο έργο DIY χρειάζεται λίγη φαντασία, αλλά σίγουρα εσείς και τα παιδιά σας θα το λατρέψετε. Έχοντας αυτό κατά νου, θέλουμε να σας προτείνουμε έναν απλό οδηγό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε ή να τελειοποιήσετε το δικό σας έργο για να φτιάξετε μόνοι σας μια παιδική κούνια. Έτσι, αν είστε ενθουσιασμένοι με το να φτιάξετε μια πρωτότυπη κούνια για παιδιά χρησιμοποιώντας ασφαλή υλικά, πάρτε στον εαυτό σας ένα παλιό skateboard και σηκώστε τα μανίκια σας!

Κούνια μόνος σου για παιδιά-οδηγίες

κούνια για παιδιά diy έργο κήπο tinkering παλιά skateboard πίνακας παιδιών swing φύση

Παρεμπιπτόντως, η κούνια για παιδιά που πρόκειται να περιγράψουμε εδώ δεν είναι ένα παραδοσιακό σχέδιο που μπορεί να δει παντού. Αντίθετα, είναι το λεγόμενο “swurfer” που επιτρέπει στα παιδιά να κουνιούνται ενώ στέκονται. Με αυτήν την εξαιρετική δημιουργία, τα πιτσιρίκια σας θα νιώσουν σαν να σερφάρουν σε κύμα. Θα σας επιτρέψει επίσης να μετακινηθείτε πολύ τις ζεστές μέρες. Ως εκ τούτου, η επίδραση της άμεσης αγάπης είναι εγγυημένη. Με τη βοήθεια αυτών των οδηγιών, μπορεί να είναι ευκολότερο από ποτέ να εγκαταστήσετε μια κούνια για παιδιά στον δικό σας κήπο.

Χρησιμοποιήστε παλιό skateboard

Swing για παιδιά κάντε το μόνοι σας diy project garden tinkering old skateboard board axles wheels rollers roller board

Το φροντιστήριο φωτογραφιών που έχουμε ετοιμάσει για εσάς είναι πολύ εύγλωττο και απεικονίζει τα διαδοχικά βήματα αυτού του μεγάλου έργου DIY. Οι λεπτομερείς εξηγήσεις είναι επομένως εντελώς άχρηστες και συνοδεύουμε τις εικόνες με μερικές μόνο μικρές εξηγήσεις. Όπως υπαγορεύει η λογική, το πρώτο βήμα είναι να αποκτήσετε τον απαραίτητο εξοπλισμό, ο οποίος σε αυτή την περίπτωση αποτελείται από ένα παλιό skateboard και σχοινί.

Swing for children do it yourself diy project garden tinkering old skateboard board axles wheels rollers roller roll board unscrew

Μόλις έχετε την πλακέτα, χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι προσαρμοσμένο για να αφαιρέσετε τους άξονες που στηρίζουν τους τροχούς. Εάν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιήστε μια αφαίρεση σφαιριδίων για να ξεκλειδώσετε τις αρθρώσεις του τιμονιού. Δεν θα τα χρειάζεστε πια, για να τα πετάξετε.

Swing για παιδιά φτιάξτε τον εαυτό σας diy project garden tinkering παλιό αυτοκόλλητο σανίδων αφαιρέστε το τρίψιμο

Αφαιρέστε πρώτα όλα τα αυτοκόλλητα και άλλα αντικείμενα από την επιφάνεια του skateboard χρησιμοποιώντας γυαλόχαρτο ή συρμάτινη βούρτσα. Πιθανότατα θα χρειαστεί να ασκήσετε μεγάλη πίεση σε αυτό εάν χρησιμοποιείτε μια παλιά ξύλινη σανίδα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ξανά ένα κομμάτι γυαλόχαρτο για το λεπτότερο γυάλισμα, ώστε να εμφανιστεί το ξύλο.

Χρωματίστε τη μελλοντική κούνια για τα παιδιά με μπογιά

Swing για παιδιά κάντε το μόνοι σας diy έργο κήπο tinkering παλιό αυτοκόλλητο σανίδων αφαιρέστε λείανση γυαλιστικό χρώμα

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάψετε το ex-skateboard με κάποιο είδος ξύλου χρώματος της επιλογής σας. Αφήστε το να στεγνώσει καλά αφήνοντας τη χρωματιστή βάση της παιδικής κούνιας να καθίσει για λίγο σε ένα χαρτόκουτο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να προσθέσετε σχέδια, αυτοκόλλητα ή άλλες διακοσμήσεις αυτού του είδους.

γεωτρήσεις

κάνει ταλάντευση για τα παιδιά diy έργο tinker κήπο μέτρηση παλαιών skateboard σανίδων διάτρησης

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τις συνηθισμένες τέσσερις οπές στις οποίες οι άξονες ήταν βιδωμένοι ως σημεία αναφοράς, χρησιμοποιήστε μολύβι ή κιμωλία για να σημειώσετε πού θέλετε να ανοίξετε τις νέες τρύπες. Σε αυτό θα αφήσετε το σχοινί να περάσει. Τέλος, χρησιμοποιήστε το τρυπάνι για να κάνετε την είσοδο για τη στερέωση των σχοινιών.

Swing για παιδιά φτιάξτε τον εαυτό σας diy project κήπο που τσιγκλάει παλιά σανίδα skateboard προσθέστε ξύλινους πείρους

Αρχικά, κόψτε δύο ξύλινους πείρους έτσι ώστε να έχουν το ίδιο πλάτος με τον πίνακα του skateboard. Τα δύο κομμάτια ξύλου μπορούν επίσης να λειανθούν επειδή θα λειτουργήσουν ως λαβές. Αυτό σημαίνει ότι το παιδί σας θα μπορεί να σταθεί όρθιο όταν κουνιέται στο skateboard. Μετά από αυτό, τοποθετήστε τους ξύλινους πείρους στον πίνακα όπου ανοίξατε τις τρύπες σας. Χρησιμοποιήστε τις διατρήσεις ως οδηγό και σημειώστε πού θα κάνετε τις υπόλοιπες τρύπες.

Συνδέστε το σχοινί

Swing για παιδιά φτιάξτε τον εαυτό σας diy έργο σχοινί κήπου

Μόλις τρυπήσετε τις ξύλινες λαβές, κόψτε δύο μακριά κομμάτια σχοινιού που πρέπει να είναι περίπου 6 πόδια το καθένα. Το ακριβές μήκος φυσικά εξαρτάται από το πού θέλετε να κρεμάσετε τη μελλοντική σας σανίδα του σερφ. Για ακριβέστερο υπολογισμό, μετρήστε, για παράδειγμα, την απόσταση μεταξύ του χαμηλότερου κλάδου ενός δέντρου στον κήπο και του εδάφους όπου θα αιωρείται η κούνια για παιδιά. Πολλαπλασιάστε με δύο και, στη συνέχεια, προσθέστε λίγο περισσότερο μήκος.

Swing για παιδιά φτιάξτε τον εαυτό σας diy project tinkering κήπο εισαγάγετε σχοινί

Κοιτάζοντας το κολάζ φωτογραφιών παραπάνω, το επόμενο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να περάσετε το σχοινί στις τρύπες. Για παράδειγμα, ξεκινήστε με την κορυφή από το κάτω μέρος, με τα χαλαρά άκρα προς τα πάνω. Κόψτε τα σχοινιά για να ασφαλίσετε την σανίδα και να μην κινείται πλάγια.

Swing για παιδιά φτιάξτε τον εαυτό σας diy project σχοινί κότσο κήπου

Στη συνέχεια, εξετάστε την καλή θέση των ξύλινων λαβών. Το ύψος σας πρέπει να βρίσκεται κάπου στον ώμο του μικρού σας, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει την κούνια του παιδιού χωρίς προβλήματα. Και πάλι, δέστε τους κόμπους στο σωστό ύψος, στη συνέχεια τοποθετήστε και δέστε ξανά για να τους τοποθετήσετε στη θέση τους.

Ολοκληρώστε το έργο

Swing για παιδιά φτιάξτε τον εαυτό σας diy έργο χειροτεχνίες κήπου κλείστε το παλιό σανίδι skateboard

Το να κάνεις μόνος σου μια ταλάντευση για τα παιδιά δεν ήταν τόσο περίπλοκο έργο, έτσι; Τώρα ο πίνακας σας διαθέτει λαβές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ολοκληρώσετε πραγματικά το έργο DIY. Κρεμάστε το συναρπαστικό πλωτό σκέιτμπορντ σε ένα τεράστιο κλαδί και αφήστε το παιδί σας να διασκεδάσει σερφάροντας και αιωρούμενο στον αέρα. Με διπλή κούνια για παιδιά, εκπρόσωποι όλων των ηλικιών μπορούν πραγματικά να διασκεδάσουν με αυτό.

Swing για παιδιά κάντε το μόνοι σας diy έργο κήπο tinkering παλιά σανίδα skateboard όλες τις ηλικίες διπλές λαβές