DIY

DIY terrarium με φυτό για τροπική αίσθηση στο σπίτι

φυτό terrarium diy γυάλινη μπάλα διακόσμηση ιδέα διακόσμηση ιδέα διαμέρισμα

Σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε ένα ενδιαφέρον DIY έργο που είναι γεμάτο με πολλά χρώματα και χαρούμενες τροπικές πινελιές! Αν προσπαθείτε να προσθέσετε μια δόση ζωντάνιας στον χώρο εργασίας ή στο χώρο διαμονής σας, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο. Γιατί εδώ σας δείχνουμε πώς να το κάνετε λίγο DIY terrarium με φυτό μπορεί να δημιουργήσει στο σπίτι. Πρώτον, δεν είναι δύσκολο να εφαρμοστεί και δεύτερον, είναι πολύ εύκολο να διατηρηθεί. Με τα απαραίτητα αξεσουάρ και λίγη φαντασία, μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα DIY terrarium με ένα φυτό στο χέρι σε λιγότερο από μία ώρα! Θέλετε να ποντάρετε; Ακολουθήστε τον οδηγό μας και ξεκινήστε!

DIY terrarium με φυτό – πολλές επιλογές σχεδίασης

φυτό terrarium diy γυάλινη μπάλα κέλυφος διακοπές αίσθηση βότσαλο ρύθμιση

Και αν θέλετε απλώς να δημιουργήσετε ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο για το σπίτι σας που δεν απαιτεί καμία συντήρηση και φροντίδα, τότε αφήστε έξω το φυτό όπως φαίνεται παρακάτω! Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για το DIY terrarium with plant!

DIY Tropical Style Plant Terrarium – Τι χρειάζεστε:

φυτό terrarium diy γυάλινη μπάλα κρεμά βότσαλα κοχύλια σαλιγκαριού

– μια γυάλινη μπάλα

– άμμο ή χαλίκι

– Οστρακοειδή

– πολύχρωμες μικρές πέτρες

– σύστημα αεραγωγών

– χάρτινη ομπρέλα / ομπρέλα κοκτέιλ

DIY terrarium με φυτό – χρησιμοποιήστε άμμο ή βότσαλα ως υπόστρωμα

φυτό terrarium diy υπόγειες ιδέες πέτρες άμμου βότσαλα κόκκινα

Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου δίπλα στη θάλασσα το περασμένο καλοκαίρι, μάζεψα κοχύλια, μικρές πέτρες και κομμάτια γυαλιού. Έχω επίσης πολύ ενδιαφέροντα κοχύλια μυδιών από άλλα ταξίδια διακοπών που είναι εξίσου ιδανικά για αυτό το έργο!

Για DIY κοχύλια terrarium, κοράλλια ή κελύφη σαλιγκαριών

φυτο terrarium diy οδηγίες οδηγιών υλικών έργου μυδιών σαλιγκάρια κοραλλιογενείς πέτρες

Και αν έχετε μικρά κομμάτια μαρμάρινου κεραμιδιού στο σπίτι, δεν μπορώ παρά να φανταστώ ότι το DIY φυτικό terrarium σας θα φαίνεται υπέροχο! Γιατί θα μπορούσες κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις αυτά τα μικρά κομμάτια μαρμάρου τώρα!

Συνδυάστε το φυτό στο terrarium με κομμάτια μαρμάρου ή πέτρας

diy terrarium με φυτικό μάρμαρο πέτρα αξεσουάρ υλικό διακόσμησης

Συνδυάστε το DIY terrarium με ένα φυτό

φυτό terrarium diy βότσαλο κόκκινη φύση μίγμα χώματος γυάλινη μπάλα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το έργο για το DIY terrarium with plant;! Παρακάτω είναι μερικά απλά βήματα για να δημιουργήσετε το δικό σας τροπικό στυλ terrarium φυτών αέρα! Για το DIY terrarium με φυτά, ξεκινήστε πασπαλίζοντας ένα στρώμα χαλικιού στο κάτω μέρος της γυάλινης μπάλας. Wantedθελα να πετύχω ένα χρωματιστό αποτέλεσμα και αποφάσισα βότσαλα σε λευκό και ροζ χρώμα. Φαίνεται ενδιαφέρον, μην το νομίζετε?

Ιδέα για τη διάταξη του terrarium με άμμο

φυτό terrarium diy άμμος ρύθμιση ιδέα διακόσμηση ομπρέλα κοκτέιλ κοράλλι

Τώρα μπορείτε να πειραματιστείτε πολύ στη διευθέτηση του έργου σας. Αναζητήστε διαφορετικές επιλογές και ρυθμίσεις μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση του DIY φυτού terrarium. Μπορείτε να ενσωματώσετε τις χρωματιστές πέτρες στη διάταξη εδώ! Όπως μπορείτε να δείτε, έβαλα πολλά μικρά πράγματα τροπικού στυλ σε αυτό το έργο: χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια οπτική αναπαράσταση της τέλειας ημέρας σας στην παραλία. Ακολουθούν μερικές πιο αέρινες ιδέες τροπικού στιλ:

DIY terrarium με φυτό – δοκιμάστε διάφορες παραλλαγές

diy terrarium με φυτικά υλικά βότσαλο κόκκινο γυαλί κοράλλι

Επιλέξτε τον τελικό σας σχεδιασμό και δημιουργήστε το δικό σας φυτικό terrarium! Έχουμε φτάσει στο καλύτερο μέρος αυτού του έργου: μπορεί να αναπτυχθεί συνεχώς καθώς μπορείτε να αλλάζετε μικρές λεπτομέρειες ή να προσθέτετε κάτι άλλο που θεωρείτε κατάλληλο για το terrarium των φυτών αέρα με την πάροδο του χρόνου. Εάν κουραστείτε από μια συγκεκριμένη εμφάνιση για το terrarium σας με φυτά αέρα, αλλάξτε την εμφάνιση αμέσως και απολαύστε ξανά τη δουλειά σας DIY!

Ομπρέλα κοκτέιλ για εξωτική αίσθηση στο terrarium

diy terrarium με φυτική άμμο οδηγίες σχεδιαστική ιδέα διακόσμησης

φυτικό terrarium diy ομπρέλα πράσινες κόκκινες πέτρες οδηγίες κοραλλιών

diy terrarium με φυτικά φυτά graeser μαρμάρινα κομμάτια υλικά

Μην ξεχάσετε να δώσετε στο DIY terrarium με φυτά την ιδιαίτερη τροπική πινελιά προσθέτοντας μια χαριτωμένη μικρή ομπρέλα κοκτέιλ!

φυτό terrarium diy ιδέα ρύθμιση έμπνευση τροπικές διακοπές

Μπορείτε να τοποθετήσετε τη χάρτινη ομπρέλα σας πάνω από τη γυάλινη μπάλα ή μπορείτε να την προσθέσετε στο εσωτερικό. Είναι σημαντικό η διάταξή σας στο DIY terrarium με φυτά να μην διαταραχθεί! Μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω ότι και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται υπέροχο με μια ομπρέλα κοκτέιλ!

diy terrarium με ομπρέλα cocktail ιδέα διακόσμησης φυτών

Όπως ανέφερα στην αρχή του σημερινού άρθρου, ουσιαστικά δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι πρέπει να έχεις απολύτως ένα φυτό στο terrarium. Εάν βάλετε ένα μεγάλο κέλυφος αχιβάδων εκεί, το φυτό αέρα μπορεί να είναι περιττό! Το DIY terrarium με φυτό σίγουρα θα σας θυμίζει τις τελευταίες σας διακοπές στην παραλία ή το τιρκουάζ νερό της τροπικής θάλασσας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μερικές φορές είναι τα μικρά πράγματα που μας βοηθούν να ξεφύγουμε από το άγχος της καθημερινότητας, σωστά;! Σας ευχόμαστε δημιουργικότητα, φαντασία και δεξιοτεχνία στη δημιουργία του terrarium του φυτού αέρα σας!

φυτό terrarium diy ενυδρείο βότσαλο κόκκινο κοράλλι graeser ομπρέλα φυτών

φυτό terrarium diy διάταξη διακόσμηση κοχύλι κοράλλι κοχύλι βότσαλα

diy terrarium με φυτικά υλικά beach style sand cocktail ομπρέλα