DIY

Μαγνήτες νεοδυμίου: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη σπάνια γη στο σπίτι

Στο σαλόνι, οι φωτογραφίες από τις τελευταίες διακοπές πρέπει να είναι προσαρτημένες στον τοίχο, στο μπάνιο μια πετσέτα πρέπει να κρεμαστεί από κοντά. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συμβατικά καρφιά ή κλασικές ράγες πετσετών για να το κάνετε αυτό. Αυτά τα οικιακά βοηθήματα διατίθενται σε κάθε εξειδικευμένο κατάστημα με λίγα χρήματα. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές που δεν είναι μόνο πρακτικές, αλλά και όμορφες. Οι μαγνήτες νεοδυμίου, για παράδειγμα, είναι κατάλληλοι για στερέωση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους.

Μαγνήτες νεοδυμίου: Κανένα διαμέρισμα χωρίς διακόσμηση

μαγνήτες νεοδυμίου στερεώνουν εικόνες τοίχο σαλονιού

Αν πιστεύετε σε μια πρόσφατη έρευνα, οι εικόνες στους τοίχους είναι απαραίτητα αξεσουάρ για τους περισσότερους ανθρώπους. Δίνουν στο σαλόνι μια ζεστή ατμόσφαιρα και εξασφαλίζουν άνεση. Το αν σας αρέσουν οι εικόνες τοπίου στους τοίχους ή αν μπορούν να είναι φωτογραφίες από την οικογένεια είναι ζήτημα προσωπικού γούστου. Σχεδόν σε κάθε δωμάτιο, μικρά και μεγάλα αντικείμενα μπορούν να στερεωθούν στους τοίχους. Ορισμένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για οπτική διακόσμηση, άλλα πρέπει να εκπληρώσουν έναν πρακτικό σκοπό. Ακόμα και σε μικρά δωμάτια, μπορεί να δημιουργηθεί χώρος για αυτό, όπως φαίνεται από τις κομψές ράγες πετσετών σε ένα μίνι μπάνιο με ντους.

Συνδέστε μαγνήτες νεοδυμίου στον τοίχο στο βρεφικό δωμάτιο με ράφια και εικόνες

Οι μαγνήτες είναι μια ελκυστική εναλλακτική λύση στα συμβατικά νύχια. Οι σύγχρονοι μαγνήτες χαρακτηρίζονται από υψηλή συγκολλητική δύναμη. Αυτό σημαίνει ότι συγκρατούνται σταθερά στον τοίχο ή σε οποιαδήποτε επιφάνεια και ως εκ τούτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στερέωση των πιο ποικίλων τύπων. Οι μαγνήτες νεοδυμίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εμπορικούς και ιδιωτικούς χώρους και διατίθενται σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Στο κατάστημα μαγνητών κάντε κλικ εδώ, σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε μια επιλογή ωμών μαγνητών για τη βιομηχανία, τον ελεύθερο χρόνο και τα χόμπι.

Neodymium Mangete: Σταθερό κράτημα σε πολλές επιφάνειες

Μαγνήτες νεοδυμίου στο γραφείο στον πίνακα

Οι μαγνήτες νεοδυμίου δεν μπορούν να συγκριθούν με τους συμβατικούς μαγνήτες. Είναι αλήθεια ότι λειτουργούν σαν α κλασικός μαγνήτης, αλλά οι κολλητικές ιδιότητες προκύπτουν από την κατασκευή τους και από το υλικό που χρησιμοποιείται με τις φυσικές του ιδιότητες. Ένα ουσιαστικό μέρος των μαγνητών είναι το νεοδύμιο. Αυτό το υλικό ανήκει στο λεγόμενο Σπάνια γη. Η εξαγωγή σπάνιων γαιών είναι πολύ περίπλοκη και δαπανηρή. Αυτά τα μέταλλα απαντώνται μόνο σε λίγα μέρη σε όλο τον κόσμο και σε μικρές ποσότητες.

Οι μαγνήτες στο ψυγείο κρατούν σημειώσεις και οικογενειακές φωτογραφίες

Μπορούν συχνά να βρεθούν σε περιοχές που είναι δύσκολα προσβάσιμες και όπου, για γεωγραφικούς ή πολιτικούς λόγους, είναι σχεδόν αδύνατο να ανασκαφούν τα κοιτάσματα σε μεγάλη κλίμακα. Παρ ‘όλα αυτά, οι σπάνιες γαίες εξάγονται και χρησιμοποιούνται για μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών συσκευών. Με αυτό κατά νου, οι μαγνήτες νεοδυμίου είναι ελαφρώς ακριβότεροι από τα συμβατικά μοντέλα. Λόγω του ισχυρού κράτους τους, χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία, αλλά είναι επίσης κατάλληλα για ιδιωτική χρήση.

Μαγνήτες νεοδυμίου: προσέξτε με υψηλές θερμοκρασίες

Πλεονεκτήματα λειτουργίας των μαγνητικών σανίδων με μια ματιά

Λόγω του μετάλλου που περιέχουν, μαγνήτες με περιεκτικότητα σε νεοδύμιο δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε υψηλή θερμότητα. Μπορεί να μειώσει την πρόσφυση του υλικού, έτσι ώστε ο μαγνήτης να αποκολληθεί από τη βάση του. Τα άτομα με βηματοδότη δεν πρέπει να χρησιμοποιούν αυτούς τους μαγνήτες, καθώς αυτό μπορεί να αλληλεπιδράσει με τη συσκευή και να βλάψει τη λειτουργία της. Οι μαγνήτες νεοδυμίου πρέπει να φυλάσσονται μακριά από μικρά παιδιά. Μεγαλύτερα παιδιά και έφηβοι μπορεί να διασκεδάσουν χρησιμοποιώντας τα αν δοκιμάσουν τι μπορούν να κάνουν οι μικροί βοηθοί για μια βόλτα στον υπέροχο εξωτερικό χώρο. Στο νοικοκυριό, είναι κατάλληλα αφενός ως προσάρτηση σε διαφορετικές επιφάνειες, αφετέρου, χάρη στην λεία επιφάνεια τους, είναι μια όμορφη διακόσμηση στο ντουλάπι ή στο ράφι.